10 dpo, neg.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
11.11.21 16:34

@Whitedog děkuji za slušnou reakci :kytka: máte s tímto zkušenosti? Postačil by na měření bazální teploty klasický teploměr, nebo je lepší investovat do teploměru určeného k měření bazální teploty? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.11.21 16:54

@Michaela99

Měřila jsem tímhle (Adiel Bazální teploměr digitální MT-B231F - cca 150,– Kč) a v pohodě.
Důležité je změřit teplotu ihned po probuzení, dřív než uděláš cokoliv jiného (čůrat, vstát, číst) a cca ve stejný čas. Nestačí jedna naměřená hodnota, potřebuješ graf hodnot.
Hodně informací k nastudování na stránkách - si teď za nic na světě nevzpomenu, jak se jmenují… :-))) ale to časem naběhne ;-)
A super aplikace na zapisování teplot a sledování grafů je fertility friend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
11.11.21 17:14
@Michaela99 píše:
Mám dotaz. Pozitivní ovu test byl 31.10., takže pokud to chápu správně, ovulace měla proběhnout během 24h - 48h? Jak tedy odhadovat DPO a kdy tedy udělat test? Když bych brala tu neděli 31.10.,tak jsem 11DPO, nebo ale i taky 10DPO nebo 9DPO. To asi přesně nezjistím, kdy byla OVU. Test jsem tedy pokoušela dnes a je negativní. Chápu, že bych měla čekat do vynechání ale žena, která se snaží déle, mě jistě pochopí. Mám tedy test brát na zřetel a brát to tak, že se nezadařilo, nebo tomu dát ještě čas? MS mám mít 16.11., to je za 5 dní. Jinak jsme nastoupili pod kliniku a druhý den MS mám jít na hormonální profil. Pak se uvidí, co dál. Děkuji za normální reakce. :kytka:

Urcite vydrž, kamarádka měla prvního ducha až 12 dpo, do té doby ani náznak.

Ještě bych to nevzdávala a držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital