10 dpo, neg.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5065
26.4.15 13:31

To úplně chápu, to čekání je hrozné, zvlášť ve vašem případě, když jste o miminko přišli :( ale asi se to vyplatí… než být po každém negativním testu zklamaná. Já co jsem se tady dočetla ve všech možných diskuzích, tak před MS se dvě čárky ukážou spíš menšině. Ještě počkej, snad bude pozitivní. Sama se nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.4.15 13:36

Testuj až při vynechané MS. Já testovala před, našla jsem // a MS stejně dorazila. Byla jsem zbytečně zklamaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.15 13:40

@Týna K. Diky diky. No uvidime :) jen jsem to chtela zkusit. Ted uz to vydrzim a pockam az na ms:)
@atominnka no tak to je zvlastni, ze dve carky a nakonec nic?:( ikdyz nekdo ma i ms normalne a je v tom :)

• Citovat
  • Upravit
22614
26.4.15 13:42
@Anonymní píše:
@Týna K. Diky diky. No uvidime :) jen jsem to chtela zkusit. Ted uz to vydrzim a pockam az na ms:)
@atominnka no tak to je zvlastni, ze dve carky a nakonec nic?:( ikdyz nekdo ma i ms normalne a je v tom :)
říká se tomu biochemické těhotenství a je to poměrně časté ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
26.4.15 14:11

Nikdy mi test neukázal 2 čárky dřív než v den očekávané ms. počkejte a další test až když ms nepříjde. Držím palečky ať tam ty ty čárečky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.15 15:34

Diky, nebudu testovat, az jestli ms neprijde :) pak Vam tu dam vedet jak to dopadlo :) drzte mi pesti!:)

• Citovat
  • Upravit
14
20.6.16 08:42

Chci se jen zeptat, jsem 10DPO ale s tím že jsem MS měla dostat před 4dny, ale test je stále negativní. Myslíte si že by se nám mimi mohlo i přes to podařit? Jinak tedy jsem měsíc a něco bez HA a mezi plánovaným pokusem o počení MS proběhla v termínu a v pořádku. Děkuji za rady :)) :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
20.6.16 09:07

@a.diamond meris BT, ze vis presne, ze jsi 10dpo? Protoze jestli mas lut.fazi fakt jen sest dni (a ms opravdu mela zacit pred 4 dny), tak to je na otehotneni dost malo. Spis si myslim, ze mas po vysazeni HA rozhozeny cyklus a ovulace byla pozdeji (pokud vubec byla) :nevim: ja mela pozitivni tt az 16dpo (den ovulace jsem vedela 100%). Tak snad nezbyva nez par dni jeste pockat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.6.16 09:39

Taky by mě zajímalo, jestli opravdu víš, kdy byla ovulace, nebo to jen tipuješ podle nějaké kalkulačky…?
Navíc po vynechání HA jsou cykly tak nepravidelné, že bych spíš sázela na to, že za zpoždění ms mohou právě ty vysazené sajrajty. Ale jsou tu i maminky, které otěhotněly hned po vynechání, tak je možné všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.6.16 10:52

@Leppäkerttu No uvidíme :(
@Petule030 Nikde jsem nic nepočítala, ovulku tipuji, právě já pokaždé co jsem HA vysadila neměla nikdy žádný problém s menses teď ji beru cca 3 roky a za poslední dobu cca 3 měs. zpět jsem ji brala nepravidelně ( nebylo mi po ni nejlíp), tak nám džte palce nepřáli bychom si nic jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.11.21 15:09

Test

Mám dotaz. Pozitivní ovu test byl 31.10., takže pokud to chápu správně, ovulace měla proběhnout během 24h - 48h? Jak tedy odhadovat DPO a kdy tedy udělat test? Když bych brala tu neděli 31.10.,tak jsem 11DPO, nebo ale i taky 10DPO nebo 9DPO. To asi přesně nezjistím, kdy byla OVU. Test jsem tedy pokoušela dnes a je negativní. Chápu, že bych měla čekat do vynechání ale žena, která se snaží déle, mě jistě pochopí. Mám tedy test brát na zřetel a brát to tak, že se nezadařilo, nebo tomu dát ještě čas? MS mám mít 16.11., to je za 5 dní. Jinak jsme nastoupili pod kliniku a druhý den MS mám jít na hormonální profil. Pak se uvidí, co dál. Děkuji za normální reakce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
11.11.21 15:12
@Michaela99 píše:
Mám dotaz. Pozitivní ovu test byl 31.10., takže pokud to chápu správně, ovulace měla proběhnout během 24h - 48h? Jak tedy odhadovat DPO a kdy tedy udělat test? Když bych brala tu neděli 31.10.,tak jsem 11DPO, nebo ale i taky 10DPO nebo 9DPO. To asi přesně nezjistím, kdy byla OVU. Test jsem tedy pokoušela dnes a je negativní. Chápu, že bych měla čekat do vynechání ale žena, která se snaží déle, mě jistě pochopí. Mám tedy test brát na zřetel a brát to tak, že se nezadařilo, nebo tomu dát ještě čas? MS mám mít 16.11., to je za 5 dní. Jinak jsme nastoupili pod kliniku a druhý den MS mám jít na hormonální profil. Pak se uvidí, co dál. Děkuji za normální reakce. :kytka:

Tak 9-11 dpo uz začíná byt duch no. Zkusila bych jeste jeden dva dny, jestli se nevyloupne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.11.21 15:17

@Bubllenka děkuji za reakci. Také jsem si říkala, že by tam něco málo vykouknout mohlo, zároveň ale nemuselo. Je to takové divoké :lol:. Pokusím se tedy pozdější dny. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.11.21 15:27

Počkej těch 5 dní a budeš mít jasno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.11.21 15:49

@Michaela99

Jestli byl test pozitivní v neděli 31.10., tak bych počítala, že jsi 9 DPO (mínus ty dva dny), pokud na sobě ovulaci nijak nepoznáš (bolest břicha).
10 DPO je takové hraniční na lovení duchů. Může se objevit slabý dušík, ale taky se může objevit až za dva dny. Takže v tuto chvíli bych flintu do žita ještě neházela.
Každopádně bych začala měřit bazální teplotu - to budeš s jistotou vědět, kdy ovulace byla. Nenáročná, ale poměrně spolehlivá metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí