Tvrdnutí břicha 34tt, braní magnesia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tymi
31.5.12 12:19

Ahojki maminky.jsem ve 34tt a zrovna jsem volala doktorce že mi bříško tvrdne co hodinu. napadlo mě ještě si o tom zkusit něco přečíst,porovnat vaše problémy..bříško mi tvrdne už od 20tt od té doby jsem musela brát magnesium 5-6 tabletek denně,bohužel posledních 14 dní po něm mám prujem,takže mi už nezabírá..tak musím na kapačky d nemocnice :,( ach jo

• Citovat
  • Upravit
57
6.6.12 12:34

Ahojky jsem 33+2 a taky mi často tvrdne břicho.Byla jsem už týden v nemocnici tak se to trochu zlepšilo, ale už je to zase stejné tak 20×za den tvrdnutí.Beru Magnosolv, ale zdá se mi, že moc nepomáhá.Nevíte o nějakém volně prodejném magnésku, které pomáhá, myslím konkrétní název.
Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.7.12 19:10

ahojky..tak mě tvrdne břicho cca od 20tt, beru magnézko od firmy swiss-je silnější a stačí jedna tabletka denně(místo 3×2), ale z vlastní zkušenosti musím říct že samotné magnézko tvrdnutí nezlepší, jen to tvrdnutí míň vnímám…a teď :hug: ve 28tt už mi to nepomáhá vůbec, bříško tvrdne co chvíli..dokonce už i v noci a s přibývající velikostí miminka to je víc a víc znát :(…snažím se teď víc odpočívat-lékař mi doporučil klid. režim od začátku tvrdnutí-ale moc jsem to nedodržovala, protože ležet celý den je fakt náááročné…ovšem teď když se to horší se opravdu snažím a polehávám co to jen jde! no snad to vydržíme s mrňouskem až do konce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana0703
27.12.12 22:38

Ahoj všem,

omlouvám se za dotaz který položím, pročítala jsem už více diskuzí a prostě se musím zeptat co to vůbec tvrdnutí břicha je?? asi je to hloupý dotaz, ale jak to mám poznat, jsem ve 27tt a přijde mi že břicho mám tvrdší jen když stojím, ale to připisuju tomu že stojím a břicho se táhne dolů (gravitace), malou mám v poloze hlavou dolů směrem k mému močovému měchýři. Když si sednu nebo lehnu tak nic. Nic mě nebolí, občas něco píchne nebo zatahá. tak nevím jak to poznám. Od doktora mám akorát vit. B+ protože mi občas brní ruce. Dnes jsem si koupila magnesii, tím se snad nic nezkazí. Děkuji za jakoukoliv radu, nerada bych něco podcenila ale zas nechci panikařit. Mockrát díky :?

• Citovat
  • Upravit
1618
27.12.12 22:41

Hmmm, myslím, že to asi tvrdnutí není. Mně když tvrdlo, tak se dělali jakoby takové boule nebo ztvrdo celé břicho, pocit byl takový nepříjemný, jakoby taková křeč ve svalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
27.12.12 22:42

Není podmínka že ti bude tvrdnout..Mě tvrdlo jen občas a na pohmat bylo jako kámen..Ale prej se musí megnesium vysadit někdy okolo 32-34tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana0703
28.12.12 01:19

Díky za reakce, taky doufám, že to není tvrdnutí. Spíš si poslední dobou přijdu nadmutá a pak mám břicho ještě k tomu nafouklý což je pak na dotek pevnější. Boule se mi občas udělá, ale přijde mi že jen když se malá přesune a chvilku je v jednom místě a za chvilku je to zase pryč. Stalo se párkrát. Beru tvrdnutí, které se občas stane po „mazlení“?? Asi se moc pozoruju, když jsem v práci tak na sebe tolik nekoukám a nesleduju se :). Max.budu pít magnesii tím snad nic nezkazím. K dr jdu 14.1. Děkuji za rady :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1618
28.12.12 12:13

Tak ono tvrdutí samo o sobě není nic špatného, děloha je sval a cvičí se na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Handulla123456789101112
7.1.13 20:38

Ahoj je mi dvanáct let a mm pocit těžkého břicha

• Citovat
  • Upravit
Handulla123456789101112
7.1.13 20:38

Ahoj je mi dvanáct let a mm pocit těžkého břicha

• Citovat
  • Upravit
26.2.13 00:53

Tak to ti tady asi neporadime… My čekáme miminko, a to ty ve 12cti letech necekaš… Dojdi si k doktoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
18.11.13 11:25

Ahoj potřebuji poradit co je lepší na tvrdnutí břicha jestli magnosolv nebo magnesie lactaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
18.11.13 11:29

@marinka5 Ahoj, já měla magnosolv. Na tvrdnutí břicha mi moc nepomáhal, ale na křeče v nohách byl výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
18.11.13 11:30

@Jenda33 já ho tedy mám právě na to tvrdutí a přijde mi, že efekt žádný, tak nevím jestli by nebylo vhodnější a silnější to magnesium :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.11.13 11:46

Ahoj, prvně jsem měla magnosolv, ten nepomáhal a tak mi dr. napsal magnesium lactici (3×2tbl.), břicho stále tvrdlo, ale méně a taky to záviselo na denním režimu, jak moc jsem kde lítala a uklízela a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí