Tvrdnutí břicha 34tt, braní magnesia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
14.12.13 17:53
@marinka5 píše:
Ahoj potřebuji poradit co je lepší na tvrdnutí břicha jestli magnosolv nebo magnesie lactaci?

Tablety jsou lepsi. Muzes si je brat podle sebe..podle tvrdnuti bricha. Dopo mam celkem klid. Horsi to je od tri odpo az do noci. Takze 1tbl beru rano a odpo sest..ve trech davkach s odstupem 3-4 hodin. Mam pocit ze to bricho je horsi kdyz lezim.. U magnezia bacha na mleko. Nesmi se dve hodiny po a pred pozitim mleka. Jinak je z toho prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
24.5.14 10:16

Ahojky, začalo mi teď ve 34 týdnu tvrdnout břicho, ale vlastně to začalo po tom, co jsem jeden den v týdnu poměrně hodně chodila, a teďka několik dní potom prostě každou chvíli tvrdne(nepočítala jsem jak často).Nebolí to, jen mám obavy aby to neznamenalo třeba předčasný porod.Beru magnesium tabletky, ale už se mi moc brát nechtějí, když už jsem 34tt…Myslíte, že si můžu v klidu dojít nakoupit a oběhat co potřebuju ve městě(s tím, že ale tak ty 4km určitě ujdu).Já nějak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
24.5.14 10:28

Asi bych zvolnila, uvidíš, co bříško bude dělat, každopádě máš už hezký týden, ale ještě do toho 38 by to bylo fajn:-) (Mně tvrdlo od 20tt, já ležela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí