tvrdnuti briska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iri
141
7.9.05 23:01

Ahoj, tak mě tvrdlo bříško okolo 6-8měsící, v různých časových intervalech..
Nakonec jsem porodila o měsíc dříve 36+1. :roll:
Pokud by ti bříško trvdlo častěji, tak utíkej k doktorovi. Za to nic nedáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.9.05 23:21

Ahojky,

mě tvrdlo bříško při obou těhotenstvích od doby, kdy jsem začala cítit pohyby, takže od 18. a 19. týdne a tvrdlo mi až do porodu. Také jsem u toho necítila bolest, jen takové jakoby stažení, ztvdrnutí :) . Při druhém těhu jsem ze začátku cítila bolest po obou stranách pod pupíkem a bylo to od natahování vazů, ale za pár týdnů to přešlo. Brala jsem na to Magnézium, ale myslím, že mi to nijak nepomohlo :? . No a nakonec jsem oba kluky rodila přesně na termín :D .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
7.9.05 23:34

Ahoj holky,
ono tvrdnutí bříška je vlastně jakoby křeč ve svalu.Napíšu to jako pro dětičky:Děloha je sval,který má v sobě takovýho malýho vetřelce a vůbec se jí to nelíbí a tak se ho snaží právě touhle křečí jakoby vypudit.Když nemá otevírací vlastnosti a je tak 5× za den,je to naprosto normální.Ale jestli je to tvrdnutí bolestivé a vícekrát za den asi bych to řešila s gynekologem.
Mě na to dal Magnosolv a pomohlo to.
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.9.05 08:06

Ahoj, mne tvrdne bricho cca od 20 tt. Je to takovy pocit, jako by se bricho „vcuclo“ dovnitr, samozrejme je uplne tvrde, o bolesti mluvit nemuzu, spis je to neprijemne. Pomaha mi lehnout si na levy bok a brisko hladit. Ustoupi to do cca 20 sekund.
Beru magnesium, piju magnesii :D , a musim rict, ze je to uz lepsi. Dr. me prohlizi velmi casto, kontroluje, zda se neoteviram. Mam predepsany klid, hodne polehavat, nic nezvedat…
Zpocatku jsem byla vystrasena, ale ted je tvrdnuti mnohem mene, tvrdne hlavne vecer nebo pri unave.
Preji pohodove tehu.
 N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.05 13:25

Paraplicko, tak už jsem poučená…dneska mě pustili z nemocnice, břicho mi tvrdlo neustále a čípek se mi zkrátil na 2 cm. Snad to ještě nějakou chvíli vydržíme, protože mimi má zatím jen něco kolem půl kila :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky