Tyčový vysavač 2v1 - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
2.1.21 19:34

Pomoc s výběrem

Ahoj všem. Oživuji diskuzi… (jelikož je z roku 2014)

Prosím o pomoc s výběrem tyčového ručního bezdrátového vysavače.

Ráda bych se vešla max.do 6500,– (to už je fakt strop)
Na co si dávat pozor? Příkon, výkon, váha, nádržka…?
Ráda bych aby i vytíral - vyplatí se to? Nebo berete tak jako tak mopem? :think:

Prosím o rady zkušenější… mám pocit, že tuhle věc nutně potřebuji a nerada bych pořídila nějakej „šmejd“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
2.1.21 19:40

Mame na radu ze zdejsi diskuze z Lidlu, asi za 1500kc. Nevytira, jen luxuje. Pouzivam denne v kuchyni + prejedu rychle i obyvak a dalsi mistnosti. Nevezme uplne vse, ale na rychly uklid staci. Normalni vysavac luxuje lip, ale vyhovuje mi, ze nemusim davat kabel do zasuvky :). Planuju koupit tentyz i do podkrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.1.21 19:50

@dana.dv
Diky, ráda bych od něj víc. Vytírání a lepší výkon… resp. Aby fakt jako vysál - ne, jen napůl :kytka: Ten z Lidlu mi přijde slabý…pro moje potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.1.21 19:53

Já mám kupovaný v Německu, v přepočtu za 4000Kč a na běžný úklid plovoucí podlahy a parket to stačí. Ale koberec v dětském pokoji nezvládne. Tam tahám normální. Nevytírá. A popravdě, podruhé bych si raději zaplatila za Dyson a koupila kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
2.1.21 20:30

Máme leifheit a teda je to fajn na rychle vysati vlasů, drobky v kuchyni atp. Koberec to moc nebere, ale ten máme jen malý jeden. Pisek z chodby z bot to prakticky vezme ale při vypnutí nebo nadzvednuti vysype. Teď nove máme roboticky vysavač a ten vezme vše. Tchani mají etu i na koberce a jsou spokojeni, ale nevysavaji tím chodbu s pískem, tam berou klasickým. Vytírání je nejlepší ruční, tyhle pseudo mopy jsou na prd. Rozstrikuje to vodu a rozmazava. https://eshop.eta.cz/…000/p510562/
 https://www.leifheit-shop.cz/…oduct-109069?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.1.21 20:42

@hospodki
Díky za tipy… ta Eta vůbec nevypadá špatně. Asi jsem ochotná vzdát se mopování, taky mi připadá, že člověk tak nezabere, nemůže přitlačit. To asi teda zůstanu u mopu.

A robotický vysavač? Taky jsem nad ním hodně přemýšlela. Buď to nebo ono… ale při představě, že si nadrobím v kuchyni a budu se toho chtít hned zbavit, tak přeci nebudu čekat a posílat tam robotický… tak mi přijde tyčový praktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.1.21 20:49

Zatím je toto můj favorit.
Je lehký, tichý a výkonný… snad.
Co myslíte? :think:

A teda nevytírá, máte pravdu… to je asi zbytečnost.

https://m.heureka.cz/…0gg-pure-q9/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
2.1.21 21:46

@FreeLady12 tak my tycovy kupovali loni. Kdybych ho neměla tak to zametu smetackem. Ale zas roboticky po vaření pošlu po cele kuchyni s obyvakem, ráno děla koupelnu a záchod, po tom co přijdeme z venku a vysypeme v chodbě pisek, tak ho pošlu do chodby. Holt jak je třeba. Pokud bych měla vybirat jestli tycovy nebo robota tak rozhodne robota. Sice ho máme chvíli, ale ne výkon je někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.1.21 21:54

@hospodki
Takže za tebe robotický? A jaký máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
2.1.21 22:30

@FreeLady12 Roborock S6 maxv. Má teda i mopovani. To posílám ob den jen kuchyň a obývák kde především žijeme. Jinak jednou týdne beru byt mopem. Uklidim par věci bokem a po vysavaci vezmu cely byt. Ušetří mi tak 20 minut urcite. Nechala jsem ho vysat a šla na hodinu s dítětem ven, pak jsem to tu vzala mopem. Jinak na zvířata a plovoucky je dobrý irobot roomba 7. Má speciální kartáček bez stetin kam se nenamotaji chlupy, ale úklidu. Náhradní díly jsou za par kacek na aliexpress

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí