Týden na chatě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.1.22 18:40

Týden na chatě

Ahoj, mrzelo by vás, kdyby váš snoubenec v létě odjel na tyden na chatu s přáteli a mou sestřenicí? Bohužel musím pracovat a vlastně mě ani nezvali.
Anonymně, protože mám stejné jméno jako přezdívku a nechci ať si to někdo spoji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
303
27.1.22 18:42

Snoubenec na týden na chatu beze mě a ani mě nepozve? Divně napsáno, být to můj snoubenec, beru jako samozřejmost, že jedu taky :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.01.22 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.1.22 18:44

Být tebou, jsem šťastný, že tohle udělal, když je ještě snoubencem. Protože teď už víš, co bude dělat, až bude manželem a otcem. Nečekej, že ho změníš, nevěř na Ježíška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
27.1.22 18:55
@Anonymní píše:
Ahoj, mrzelo by vás, kdyby váš snoubenec v létě odjel na tyden na chatu s přáteli a mou sestřenicí? Bohužel musím pracovat a vlastně mě ani nezvali.
Anonymně, protože mám stejné jméno jako přezdívku a nechci ať si to někdo spoji :D

Nevím, jestli by to byl ještě snoubenec. 1)ani tě nepozval, 2)brala bych automaticky, že jedu s ním, pokud by to nebyla pánská jízda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
27.1.22 19:06

No koukala bych jak z jara. A ne nepřijde mi to normální, respektive pokud by jeli jen chlapi, tak jasný okej, stejně bych ale čekala že to spolu probereme :think:

Ty jsi ho s tím už nějak konfrontovala?

• Citovat
  • Upravit
53190
27.1.22 19:16

Nevadilo by mi, kdyby můj přítel/snoubenec/manžel jel v létě na týden s přáteli na chatu, vadilo by mi, kdyby mě postavil před hotovou věc a automaticky počítal, že já nepojedu. Zkus mu říct, že si teda vezmeš dovču a pojedeš s nimi. Z reakce poznáš, na čem jsi, úplně nejlíp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.22 20:04

Záleží na to okolnostech. Můj jezdí na pánské jízdy a já s tím problém nemám. Já zase chodím na koncerty :mrgreen: :lol: takže ne, nevadí mi, že můj jede na pánskou na jízdu a nepozve mě.. já bych tam ani nejela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.1.22 21:46

Mrzelo by mě, kdyby mě nepozval. To, že si jede beze mě, ok, proč ne. Občas to není na škodu. Ale postavit mě takto před hotovou věc… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.1.22 22:00

No, je to trochu zvláštní, a co vadí konkrétně tobě?

• že tam bude i sestřenice
  • že vůbec někam jede bez tebe
  • že tě nepozvali?

Asi bych, jak už psáno přede mnou, mu řekla, že si taky beru volno a jedu. A vidělo by se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
27.1.22 23:24

Na tyden beze me by mi bylo lito :nevim: ale zalezelo by i na dalsich okolnostech, zivotni styl, proc te nepozvali a tak

Ale tak..uprime…jo, byla bych na.rana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.1.22 06:48
@martina.se píše:
Záleží na to okolnostech. Můj jezdí na pánské jízdy a já s tím problém nemám. Já zase chodím na koncerty :mrgreen: :lol: takže ne, nevadí mi, že můj jede na pánskou na jízdu a nepozve mě.. já bych tam ani nejela :mrgreen:

Sestřenice je rodu ženského, tohle asi nebude pánská jízda :mrgreen: Ale jako pokus dobrý no :pankac:
Mimochodem, když se můj manžel vrací z každoroční pánské jízdy (čundr po horách), tak radši vyklízím pole chvíli i doma, aby zvládl zlikvidovat ten radioaktivní bordel a prošťouchnout ucpanou sprchu :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.1.22 17:00
@unuděná píše:
Sestřenice je rodu ženského, tohle asi nebude pánská jízda :mrgreen: Ale jako pokus dobrý no :pankac:
Mimochodem, když se můj manžel vrací z každoroční pánské jízdy (čundr po horách), tak radši vyklízím pole chvíli i doma, aby zvládl zlikvidovat ten radioaktivní bordel a prošťouchnout ucpanou sprchu :mrgreen: :mavam:

Můj tam má i manželky a přítelkyně kamarádů.. ale jako mě nesedí, ať se s nimi vida jak chce :mrgreen: al jinak souhlas.. máme jedinou podmínku, domů musí dojít absolutně střízliv a zlikvidovat po sobě
Prádlo atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová