Týden těhotenství podle HCG

46
3.3.25 15:45

Týden těhotenství podle hcg

Ahoj ještě jednou, byla jsem dnes jako samoplátce na hcg testu z krve. Došel mi výsledek a já se chci zeptat zda se podle něj dá poznat v jakém jsem asi týdnu? Ja totiž nevím kdy jsem měla ovulaci. Podle styku se to teda nedá vypočítat. Z internetu nejsem o moc moudřejší. Chtěla bych zjistit za jak dlouho se mám objednat k doktorovi. Ještě teda dopíšu, že moje menstruace si díky kojení chodí jak se jí zachce. Naposledy byla 6.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35834
3.3.25 16:02

Z toho nic nepoznáš. Ale k doktorovi se klidně objednej, nad 1000 jednotek by mělo být vidět už na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.25 16:14

@JancaS84 já bych tam chtěla už se srdeční akcí jako u předchozího těhotenství. Ráda bych se totiž vyhnula co nejvíce vnitřnímu vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.3.25 16:24

Podle HCG týden nepoznáš, jsou v tom takové rozdíly, že to poznat nelze. Já jsem byla v 8. týdnu kdy by normálně už srdíčko mělo být a taky mi dělali vnitřní vyšetření, jen mi teda zjistili zamlklé těhotenství, tak tam nakonec nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.25 16:28

@tynkkka Rozumim, to mě mrzí. Já zamlklé těhotenství zažila 3× a vždy jsem tam šla hned jak jsem měla pozitivní test. S posledním jsem tam šla až v 9tt a srdíčko už krásně bilo tak bych chtěla jít právě zase podobně. Škoda, no tak budu hádat.😃 Objednám se teda za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.3.25 16:44

@Miminko9 moje Dr právě objednává až kolem toho osmého týdne vždy, já jsem tam samozřejmě volala hned co jsem našla ducha na testu 😅…teď až se zadaří znovu, tak jsem ráda že půjdu až na případné srdíčko, ale asi budu pěkně nervózní… Každopádně držím palce, ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.25 16:46

@tynkkka můj dr. právě ne. Ten to kontroluje nejlépe každý týden od pozitivního týdne.😃
Mockrát děkuji a u Vám držím palce ať se co nejdříve zadaří s dobrým koncem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
3.3.25 17:10

Nedá…když nevíš ovulaci, tak standardně se počítá od poslední ms a případně se poupraví na prvním screeningu :nevim: Takže bych to počítala podle toho, jestli nemáš nějaké šílené cykly.

Příspěvek upraven 03.03.25 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.25 17:15

@Beruska999999 Tyjo podle menstruace by mi to vycházelo na 8tt, ale ja si myslim, že můžu být tak 4-5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
3.3.25 21:48
@Miminko9 píše: Více

Vnitřní vyšetření můžeš odmítnout, není to nic, co by doktor nutně musel v těhotenství dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.25 21:53

@Popokatepetla já vím. Já zrovna na tohle nemám pusu tak se tomu vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí