Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, pokud by to bylo ze zacatku unora uz by to muselo byt na testu
Proč se nechranite když nechceš dítě?
Test už by to ukázal, máš menstruaci. Těhotná nejsi.
@JancaS84 Ja jsem právě četla ze některé ženy byly těhotné i přes menstruaci, tak jsem z toho zmatena. Neumím si moc vysvětlit to píchání v podbřišku a pocit na zvracení. Normálně se chráníme jen tohle byla vyjimka..
Asi bych řekla že ne, ale vyloučeno to není. Pokud to chceš vědět zajdi si na krev.
MS přišla, měsíc od sexu máš negativní testy…nejsi těhotná. Opoždění MS může být stresem. Stejně tak nevolnost…
Nastuduje si jak funguje reprodukční systém člověka…
Pravděpodobně těhotná nebudeš, pokud máš stále negativní test. 🙂 Jako samozřejmě nic se nedá vyloučit, možné je všechno…ale vzhledem k tomu, že jsi menstruaci dostala, byla bych spíš klidná. 😊 případně si můžeš zajít třeba na odběr HCG, kdyby byla menstruace neovykle slabá…
Mimochdem…Teda ženy, to vaše chování je síla. Škoda, že nemůžete prostě normálně citlivě odpovědět a když vám to nejde, tak to prostě nechat být…😔
@Majdalenka02 moc děkuju za tak hezkou odpověď. Vim ze to někoho muže naštvat ale jsem mladá a moc se v tom všem nevyznám. Jen jsem četla ze některé ženy MS měly i kdyz byly těhotné, ale to by mi ten test nejspíš už ukázal když je to měsíc
Neboj, nikdo neví všechno, jen si někteří potřebují nejspíš něco dokazovat, a je to tu přesně od toho, aby ses ptala ❤️ a přesně, jak píšeš - některé ženy to tak opravdu měly a není to asi úplně mimořádné, ale už bys něco na testu na 99 % měla. 😊
@Majdalenka02 nevidím žádnou odpověď která by zakladatelku nějak měla urazit…na dotaz který je tu omylan 10× do tydne. Ona sama se ptá už podruhé..asi čekala jiné odpovědi než včera ![]()
@Vladusxx vidíš, za mě zní odpověď typu „nastuduj si reprodukční systém“ dost nadřazeně…🙂 Kdyby totiž nevěděla, že v tom má mezery, tak se tady asi neptá…ale komunikujte si jak chcete, jen mi to připadá trochu smutný a měla jsem potřebu se vyjádřit a zastat. 🙂
Zdravím chci se Vás zeptat jestli jste některá měla stejnou zkušenost po případě jak to vy vidíte. S přítelem jsme měli nechráněný přerušovaný sex rok a půl to trvá a nikdy se mi ms nespozdila ale teď jsem ji měla dostat okolo 27/28.02 ta se nedostavila 3.03. Jsem navštívila gynekologa ten mi píchl vyvolávačku s tím že tam nic nevidí v ten den jsem si delala proužkovací test ale přijde mi že je tam hrozně slabá čárka na tom jednom tt a ovu nevím kdy mám po té injekci mi bylo 2 dny na zvracení a menší bolesti v podbříšku ms se mi nedostavila ještě a výtok jsem měla 2 dny před ms silný který nezapáchal a byl takový mléčný myslíte si že jde o tt? Říkal do 3 dnů že by ms měla přít ale pořád nic řekl že jak ms do 10ti dnů nepřijde musím znovu k němu a já nad tím teď dost přemýšlím zítra mám v plánu koupit tt znova a zkusit to ale zajímalo by mě jestli se Vám to taky stalo nebo měli podobné zkušenosti jestli se u Vás jednalo o tt nebo přišla ms. Děkuji a přeji hezký den ![]()
Udělej si znovu test z ranní moči. A jo stalo se mi, že jsem byla těhotná z přerušovaného sexu.
Děkuji mě se právě nestalo abych takhle dlouho čekala na ms možná třeba den ale víc jak 2 dny ne a po injekci mi bylo 2 dny špatně jako na zvracení a občas mě zabolí trochu v podbříšku ale je to jen chvilkové jinak na sobě nic nepociťuji jen že jsem taková náladová a hrozně přecitlivělá taky když jsem ms nedostala zkusila jsem se zvážit 5kg dole ale je taky pravda že jsem spoustu věcí řešila tak je možné že je to i stresem hlavně jsem měla chřipku a brala antibiotika tak si myslím jestli ten cyklus se mi nerozházel i díky tomu.
Holky potrebuju radu. S pritelem jsme meli sex na začátku února a menstruace se mi opozdila skoro o týden. Testy jsem si dělala skoro cely týden vynecháni a byly všechny negativní, posledni jsem si dělal dneska rano a taky negativní, pak jsem to dostala. Myslíte ze bych i tak mohla byt těhotná a ze by to ten test jeste neukazal? Menstruace je slabší než obvykle a taky mě pobolívají prsa a je mi na zvracení a píchá mě v pravém podbřišku. Pardon za hloupý dotaz ale jsem celkem mlada a miminko teď s přítelem v planu nemáme.