Možné těhotenství přes opožděnou menstruaci

Anonymní
3.3.25 12:18

Možné těhotenství přes opožděnou menstruaci

Holky potrebuju radu. S pritelem jsme meli sex na začátku února a menstruace se mi opozdila skoro o týden. Testy jsem si dělala skoro cely týden vynecháni a byly všechny negativní, posledni jsem si dělal dneska rano a taky negativní, pak jsem to dostala. Myslíte ze bych i tak mohla byt těhotná a ze by to ten test jeste neukazal? Menstruace je slabší než obvykle a taky mě pobolívají prsa a je mi na zvracení a píchá mě v pravém podbřišku. Pardon za hloupý dotaz ale jsem celkem mlada a miminko teď s přítelem v planu nemáme. :? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35911
3.3.25 12:19

Ne, pokud by to bylo ze zacatku unora uz by to muselo byt na testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36068
3.3.25 12:22

Proč se nechranite když nechceš dítě?
Test už by to ukázal, máš menstruaci. Těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 12:39

@JancaS84 Ja jsem právě četla ze některé ženy byly těhotné i přes menstruaci, tak jsem z toho zmatena. Neumím si moc vysvětlit to píchání v podbřišku a pocit na zvracení. Normálně se chráníme jen tohle byla vyjimka..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 12:51

Asi bych řekla že ne, ale vyloučeno to není. Pokud to chceš vědět zajdi si na krev.

• Citovat
  • Upravit
11860
3.3.25 13:05

MS přišla, měsíc od sexu máš negativní testy…nejsi těhotná. Opoždění MS může být stresem. Stejně tak nevolnost…
Nastuduje si jak funguje reprodukční systém člověka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.3.25 14:59

Pravděpodobně těhotná nebudeš, pokud máš stále negativní test. 🙂 Jako samozřejmě nic se nedá vyloučit, možné je všechno…ale vzhledem k tomu, že jsi menstruaci dostala, byla bych spíš klidná. 😊 případně si můžeš zajít třeba na odběr HCG, kdyby byla menstruace neovykle slabá…

Mimochdem…Teda ženy, to vaše chování je síla. Škoda, že nemůžete prostě normálně citlivě odpovědět a když vám to nejde, tak to prostě nechat být…😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 17:46

@Majdalenka02 moc děkuju za tak hezkou odpověď. Vim ze to někoho muže naštvat ale jsem mladá a moc se v tom všem nevyznám. Jen jsem četla ze některé ženy MS měly i kdyz byly těhotné, ale to by mi ten test nejspíš už ukázal když je to měsíc

• Citovat
  • Upravit
1389
3.3.25 18:10

Neboj, nikdo neví všechno, jen si někteří potřebují nejspíš něco dokazovat, a je to tu přesně od toho, aby ses ptala ❤️ a přesně, jak píšeš - některé ženy to tak opravdu měly a není to asi úplně mimořádné, ale už bys něco na testu na 99 % měla. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
3.3.25 19:45

@Majdalenka02 nevidím žádnou odpověď která by zakladatelku nějak měla urazit…na dotaz který je tu omylan 10× do tydne. Ona sama se ptá už podruhé..asi čekala jiné odpovědi než včera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.3.25 20:21

@Vladusxx vidíš, za mě zní odpověď typu „nastuduj si reprodukční systém“ dost nadřazeně…🙂 Kdyby totiž nevěděla, že v tom má mezery, tak se tady asi neptá…ale komunikujte si jak chcete, jen mi to připadá trochu smutný a měla jsem potřebu se vyjádřit a zastat. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 18:53

@Majdalenka02 děkuju za zastání. Psala jsem ti soukromou zprávu :)

• Citovat
  • Upravit
4
5.3.25 17:36

Zdravím chci se Vás zeptat jestli jste některá měla stejnou zkušenost po případě jak to vy vidíte. S přítelem jsme měli nechráněný přerušovaný sex rok a půl to trvá a nikdy se mi ms nespozdila ale teď jsem ji měla dostat okolo 27/28.02 ta se nedostavila 3.03. Jsem navštívila gynekologa ten mi píchl vyvolávačku s tím že tam nic nevidí v ten den jsem si delala proužkovací test ale přijde mi že je tam hrozně slabá čárka na tom jednom tt a ovu nevím kdy mám po té injekci mi bylo 2 dny na zvracení a menší bolesti v podbříšku ms se mi nedostavila ještě a výtok jsem měla 2 dny před ms silný který nezapáchal a byl takový mléčný myslíte si že jde o tt? Říkal do 3 dnů že by ms měla přít ale pořád nic řekl že jak ms do 10ti dnů nepřijde musím znovu k němu a já nad tím teď dost přemýšlím zítra mám v plánu koupit tt znova a zkusit to ale zajímalo by mě jestli se Vám to taky stalo nebo měli podobné zkušenosti jestli se u Vás jednalo o tt nebo přišla ms. Děkuji a přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36068
5.3.25 18:08

Udělej si znovu test z ranní moči. A jo stalo se mi, že jsem byla těhotná z přerušovaného sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.3.25 18:20

Děkuji mě se právě nestalo abych takhle dlouho čekala na ms možná třeba den ale víc jak 2 dny ne a po injekci mi bylo 2 dny špatně jako na zvracení a občas mě zabolí trochu v podbříšku ale je to jen chvilkové jinak na sobě nic nepociťuji jen že jsem taková náladová a hrozně přecitlivělá taky když jsem ms nedostala zkusila jsem se zvážit 5kg dole ale je taky pravda že jsem spoustu věcí řešila tak je možné že je to i stresem hlavně jsem měla chřipku a brala antibiotika tak si myslím jestli ten cyklus se mi nerozházel i díky tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí