Kdy ukáže TT výsledek?

Anonymní
2.3.25 19:48

Kdy ukáže TT výsledek

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na radu. Nechráněný styk jsem měla na začátku února a dneska je to 36 den (normálně cykly mívám tak 28-31). Takže mám už skoro týden zpoždění. Rano jsem si dělala TT a ta čárka tam nebyla úplně zřetelná jen takový jakoby naznak, když jsem test otočila úplně do světla. Na té fotce to asi bude blbě vidět ale kdyz to zaschlo a podívala jsem se z blízka tak tam trochu byla. Myslíte si ze kdybych byla těhotná test by mi to už ten 7 den zpoždění ukázal zřetelně? Odpoledne jsem si dělala jiný takový ten tycinkovy a tam nebyl ani náznak. Tenhle měsíc jsem taky byla ve velkém stresu tak si říkám jestli to zpoždění nemůže být z toho. Miminko bych si teď nemohla dovolit. Tak z toho už celkem blbnu. Kolikátý den po zpoždění vám TT ukázal pozitivní výsledek?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3967
2.3.25 20:12

Na tento test bych vůbec nespoléhala. Dost často ukazuje falešné duchy a jinak má barviva málo, takže neukáže zřetelně. Zkus ještě jiný test. Ale spíš si myslím, že zpoždění bude ze stresu :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 20:17

@bonsaj493 no odpoledne jsem právě zkoušela takový ten tyčinkový z dr.maxe a tam už nic nebylo. Jen si říkám že kdyby to bylo těhotenství tak by to už 7 den zpoždění ukázalo zřetelněji nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
3967
2.3.25 20:32
@Anonymní píše: Více

No záleží kdy jsi měla ovulaci, pokud jako normálně při té délce cyklu, tak určitě ano. Ale mohla být klidně později. Třeba na konci toho pravidelného cyklu jakoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 20:40

@bonsaj493 Já se v tom vůbec neorientuju :,( kdybych ovulaci měla až ke konci toho cyklu jak píšeš tak by ten styk musel být někdy kolem ní abych otěhotněla, ale to nebyl…

• Citovat
  • Upravit
42077
2.3.25 20:43

Dojdi si na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3967
2.3.25 20:54
@Anonymní píše: Více

Jo tak, rozumím. Tak tím pádem si myslím, že by to už fakt jít vidět mělo a těhotná nejspíš nebudeš a pokud byl Dr. Max negativní, spíš bych mu věřila. Ale jistota bude ta krev jak píše @Havlova .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
3.3.25 05:08

Buď v klidu, těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
3.3.25 06:28

Těhotná nejsi. Když dítě nechceš tak se chraň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí