Mohla jsem otěhotnět? Plodné dny

1
3.3.25 12:53

Mohla jsem otěhotnět? Plodné dny

Zdravím, mám momentálně opožděnou menstruaci skoro o 14 dní, což u mě není nic tolik výjimečného. Dělala jsem si několik testů a byly negativní. Menstruaci jsem měla dostat přibližně 19. února, ale momentálně mi jde spíš o to, že 26. února jsem měla nechráněný sex, mohla jsem otěhotnět? Nemám vůbec představu jak je to v tomhle případě s plodnými dny. Děkuju za případné názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.3.25 13:06
@Bea555 píše: Více

No jistěže ano, když nevíš, kdy jsou plodné dny. Mohla jsi mít zrovna ovulaci nebo jsi jí ještě neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
3.3.25 14:07

Ale houby. Nemohla jsi otěhotnět. Není menstruace, není ani ovulace. Takže pokud se snažíš o těhotenství, pak si nejdříve musíš spravit ms cyklus a musí v nem nastat pravidelnost. Cyklus by mel fungovat, aby mohly fungovat ty další věci. Kašlat na to, ze nemam ms 14 dní mi přijde docela zajímavé, delší nepřítomnost ms se ma resit s OG. Nemas treba PCOS? Zeny s Pcos většinou maji velké problemy s ms. Každopádně zamer se na cyklus a pak na metody sledování ovulace ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
3.3.25 14:08
@Mandarinka104 píše: Více

Co to tady zase plácáš? Ovulace přece menstruaci předchází. Takže klidně mohla před tím týdnem zrovna ovulovat, čili MS by jí dorazila cca za týden, a ano, může klidně být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.3.25 14:35

@Mandarinka104 co to je za hloupost? Neví, kdy měla ovulaci a jestli vůbec a menstruaci ještě nedostala, jak tedy můžete tvrdit, že nemohla otěhotnět. To potom znáte její tělo asi lépe, než ono samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
3.3.25 15:29
@unuděná píše: Více

Prosím te, co si to vůbec dovoluješ mi psát, že já něco plácám??? Ty sis napsala svuj komentář a ja jsem si napsala svuj komentář. Taky jsem ti nenapsala, že plácáš nesmysly, tak mi laskavě taky nepiš. Protože ty mas fakt neskutečnou patologickou potrebu byt tady na em nejchytrejsi, to uz se neda cist ty tvoje výplody 🤦‍♀️
Nejdřív si o tom něco zjisti nez budeš opravovat lidi, kteří tomu na rozdíl od tebe rozumí. Protože ovulace sice předchází menstruaci, ale ona prece pise, že menstruaci jeste nemela!!! Pise - ze ma momentálně opožděnou menstruaci!!! A TT jsou negativní!!! Takže neni těhotná… nejpravděpodobnější vysvětleni tedy je, že nemela ani ovulaci, protože bez te menstruace neni ovulce! Ms je zacatek ms cyklu a bez Ms neni ovulace. Nepravilenost MS cyklu=nepravidelnost ovulace.
Vubec nevi, jestli mela nebo ma ovulaci a jak ji ma, protoze nepoužívá metody zjišťovani ovulace, takze nejdřív se na ne musi zamerit a az zjistí, kdy ma ovulaci, muze zamerit snazeni do ovulace.
Pak musi taky v MS cyklu nastat správná delka LF a teprve pak muze testovat těhotenství a zase, pokud těhotenství neprijde, musi se dostavit Ms a pokud se nedostavuje, cyklus nefunguje. A uz me neotravuj prosim te, nechci se s tebou vubec bavit. Nereaguj na me, nazdar :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53190
4.3.25 06:42

@Mandarinka104 Ty jsi začala s útočným tónem, že nemůže být těhotná. Jistěže může a není to otázka tvého nebo mého názoru. Tvůj příspěvek je výplod člověka, co o ženském menstruačním cyklu nemá ani páru. Jasně, že měla menstruaci. Minulý měsíc. Jasně to psala. Momentálně má zpožděnou MS, to znamená, že někdy od minulé menstruace doposud další ovulace proběhla nebo proběhne. Blik cvak. Tohle ví i moje 9letá dcera :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
4.3.25 07:13

No ne nutně, ten cyklus může být anovulacni. Ale jinak s tebou ve všem souhlasím. Navíc anovulacni cyklus podle mě v jeho průběhu poznat nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
4.3.25 09:02

Ty asi neumis číst unuděna??? Ja jsem te copak oslovila a psala jsem tobe osobne??? No nepsala ze. Napsala jsem do diskuze zakladatelce a tim padem cekam, ze mi odpoví zakladatelka. Je mi uplne jedno co vi tvoje dcera nebo co nevi, to me vubec nezajima. Vazne nevim kde zijes, ze si myslis, ze tady snad každý ceka zrovna na tvou odpoved a ze zrovna s tebou se chce kazdy bavit. Je mi te spíše hodně lito, mas to vtírání v oblibě. Pro některé jsi dost neodbytny clovek, ktery si akorat libuje v tom, ze sbira srdicka s nic vic. Do těchto temat se vubec nehodíš, bez radeji do témat manželství a partnerství, kde opakovaně prispivas do diskuzi dokud ti nekdo nenapise a nezareaguje na tebe, aby sis tady pripadala užitečná. Pak diskuzi akorat zaplevelis desítkami komentářů o nicem a neda se to ani cist…
A znovu, jestli mas trochu soudnosti a hrdosti, tak zrovna za mnou fakt nedolizej prosím te, ja o to tvoje stalkovani na em vubec nestojím 🙈

• Citovat
  • Upravit
39
4.3.25 12:13

Nechtěla jsem se zapojovat více, ale tohle mi nedá. Unuděná má pravdu, zakladatelka může klidně být těhotná, pokud nemá anovulační cyklus, já měla ovulaci klidně i 25DC, když jsem měla rozházený cyklus. Nevím, proč útočíte a chováte se takhle, jde jen o to, že zakladatelce dáváte mylné informace a myslím si, že o to zrovna nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.3.25 13:49

Když radíš špatně ohledně zdraví-čili prokazatelně špatně- budu na tebe reagovat. A jestli nepřestaneš s osobními útoky, nahlásím tě. A klidně si vykřikuj něco o bonzácích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.3.25 13:51
@Hibou píše: Více

Ano, to jistě může. Stejně jako může ovulace teprve přijít a těhotná tedy být nemůže. Ale není zkrátka pravda, že nemůže být těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
4.3.25 19:09

Tak teď jsem se zasmála? :mrgreen: S jakými osobními utoky?
A ty me jako můžeš obtěžovat, když si to nepřeju? To je jako co? Pokud vim, ja jsem ti v prvním příspěvku napsala, at na mě nereaguješ! Takže na co si chces jako stěžovat, jeee ahoj admini, tady ta pani me pozadala, at ji nepisu, ale ja ji chci psat dal a kdyz mi nehezky odpovi, je to utok ze, tak ji jdu nahlásit, tvl tj postavene na hlavu 🤦‍♀️
Ja nahlásím driv tebe za obtěžování a stalkovani, za nerespektovaní a shazování mych nazoru - za znevažování… protože ja si tady muzu napsat co chci - tady se píšou laicke nazory - protože jsme v diskuzi a kazdy soudný člověče si ten sděleny názor muze prebrat po svem a overit si sdělené informace!!! Nejsme lekari a nepiseme zadne odborně lékařské rady, takze prestan psat, ze radim spatne, protoze ja neradim nic - ale pisu svuj nazor! Nebo ty tohle nevis? Ty jako vubec neznas princip emimima??? Jsi tady uz dost dlouho a nevis, ze se tu pisou nazory??? Tak to vi i muj maly syn, ze na diskuznich forech se pisou jen nazory a nic vic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53190
5.3.25 06:28

Ty jsi úplně padlá na hlavu. Můžu si tady napsat, že má vypít 2 litry sava a těhotná nebude? Můj názor? Asi těžko, že? A mimo to, já jsem zdravotnický pracovník a v těchto tématech nepíšu názory, ale pravdu. Protože pravdou je, že těhotná opravdu být může. A pokud nejsou osobní útoky ty řeči o tom, jak tady všem vadím a zvyšuju si tu sebevědomí srdíčky, tak už nevím, co. Sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
5.3.25 10:15

Ano, moc dekuju za tvuj krásný komentář a útok. Vim, že jsi to nahlásila, ty jsi jen nevyhrožovala, ale davno jsi to nahlásila. Takze ja jsem udelala to same a napsala jsem adminum, kdy jsem jim vysvětlila celou situaci- jak jsi mě napadla jiz v prvním komentáři.
A vis co vzdycky radi v takovych případech admini? - Pokud ti tady nejaky clovek vadi, mas ho proste ignorovat a tecka.
Tady jsi v diskuzi a ne v odborné poradne! Taky vystupuješ jako laik pod anonymem unudena a ne pod svým jmenem! Takze nejsi oficiálně žádný zdravotnický pracovník, kterym by mel jakékoliv opraravneni tady odborně radit!
Pokud bys chtela radit z pozice zdravotníka, musela bys odpovídat v poradnách tak, jak to delaji treba lekari a vzdy uvest sve jmeno. Napr. v gyn. poradne radi pan doktor Škultéty-ma tam oficiálně uvedene jmeno a odbornost, proto muze radit a uvádět odborna doporučení, ktera jsou oficiálně pravdivá!!! Chapes konečně? :lol: nazdar

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky