Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
mám prosbu. Mám víc jak týden zpoždění, těhoteský test pozitivní, ale od neděle lehce špiním. Hnědá krev pouze po použití WC. Pocit nafouklého břicha, lehká bolest za stydkou kostí, vysoká citlivost prsou.
Máte s tímto někdo zkušenosti? Doktor mě objednal až za týden, aby bylo jasné, zda se nám mímo podařilo a je vše OK.
Děkuji
Začátek je 50 na 50. Ale dokud to není jasné červená krev a křeče tak to může být dobrý.
@Marulinka88 píše:
Dobrý den,mám prosbu. Mám víc jak týden zpoždění, těhoteský test pozitivní, ale od neděle lehce špiním. Hnědá krev pouze po použití WC. Pocit nafouklého břicha, lehká bolest za stydkou kostí, vysoká citlivost prsou.
Máte s tímto někdo zkušenosti? Doktor mě objednal až za týden, aby bylo jasné, zda se nám mímo podařilo a je vše OK.
Děkuji
Těchto diskuzi je tady plno ![]()
Začátky jsou vždy nejisté. Ale říká se, že je průser jasně červená krev, takže hnědé špinění nemusí znamenat konec. Ale víc ti poví až doktor. Držím palce ![]()
Krásný den, mám v okolí ženy, co spinily první tři měsíce, nic to neznamená 🙂 držím pěsti
Viděla bych to na nadační krvácení, najdete toho hodně na googlu..
To může být uhnízdění nebo podrážděný čípek např po sexu. Ty první týdny jsou hodně nejisté, ale dokud neteče červená proudem, tak to bude spíš dobrý.