Týdenní miminko nekaká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
12.10.13 16:49

Týdenní miminko nekaká

Dobrý den, moje týdenní dcerka již 3 den nekaká. Neřešila by jsem to, ale v noci nespinká, křičí, pláče a kroutí se bolestí. Je na UM (Nutrilon1 HA), neboť po porodu nemám stále dostatek MM a tu trochu co mám, malá odmítá. Poradí někdo prosím co se s tím dá dělat a čím jí pomoci? Mockrát děkuji. Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
12.10.13 16:50

@ChGa Espumisan, ten zabíral rychle a dokonce synovi chutnal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.10.13 16:51

Tak někdo píše že tak malé dítě nemusí delší dobu kakat když je kojené jak je to UM nevím, a co když má prdíky, nebo by pomohlo změnit značku UM třeba jí nevyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.10.13 16:53

Ahoj nam hodne pomaha hermankovy caj. Nam uz jsou sice ctyri mesice, ale ten cajik koupis v lekarne od hippu je bio a od tydne.. a zkusila bych zmenu UM. Nutrilon nas zacpaval. Ted jsme na hipp bio combiotic a pro nas je to nejlepsi mlicko, ale kazdy mimco je jiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.10.13 16:58

Ahojky, nám doktorka doporučila nutrilon1 HA, protože máme v rodinné anamnéze alergii a je to prý jediné UM které může, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
12.10.13 17:01

Doktorka má asi dobré vztahy s obchodními zástupci dané firmy.
Jak ji tím krmíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.10.13 17:01

A myslíte, že by mohli být i kapičky Sab Simlex? Doktorka říkala že ano, tak jsme je koupili, ale v příbalovém letáku jsem se dočetla, že je by je měli děti od 3 týdne, tak mám strach, aby jsem ji spíš neublížila, než pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.10.13 17:04
@ChGa píše:
Dobrý den, moje týdenní dcerka již 3 den nekaká. Neřešila by jsem to, ale v noci nespinká, křičí, pláče a kroutí se bolestí. Je na UM (Nutrilon1 HA), neboť po porodu nemám stále dostatek MM a tu trochu co mám, malá odmítá. Poradí někdo prosím co se s tím dá dělat a čím jí pomoci? Mockrát děkuji. Gabriela.

A co zkusit rourku, když má problém se vykakat?

Pak bych zkonzultovala možnost změnit mléko. Nemyslím, že by to bylo jediné HA, které existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.10.13 17:04

60ml každé 3 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
12.10.13 17:05

Myslím jakým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.10.13 17:07

Velkou injekční stříkačkou, neboť z lahvičky mi nepije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.10.13 17:10

Nutrilon urcite nedela jediny mleko HA. A ty kapicky bych jeste asi nedavala.. Zkus ten cajik nebo tu rourku ta nam taky pomaha, kdyz uz je nejhur..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
12.10.13 17:12

Řeknu to takhle, někomu Nutrilon vyhovuje, ale tak nějak ze svého okolí mám pocit, že způsobuje často zácpu a tím i bolesti.
Samozřejmě bych zkusila i kapky. na jiné druhy mléka UM bych se zeptala v lékárně, kde jich mají více druhů. Nějak si nemyslím, že by Nutrilon byl jediný HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.10.13 17:13

A jakou alergii mate v anamneze? Jestly se muzu zeptat? Mi mame v rodine spoustu alergii a mala ma normalni mlicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.10.13 17:17

Klasické alergie jako na kočičí srst, na pyl, prach a roztoče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová