Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, moje týdenní dcerka již 3 den nekaká. Neřešila by jsem to, ale v noci nespinká, křičí, pláče a kroutí se bolestí. Je na UM (Nutrilon1 HA), neboť po porodu nemám stále dostatek MM a tu trochu co mám, malá odmítá. Poradí někdo prosím co se s tím dá dělat a čím jí pomoci? Mockrát děkuji. Gabriela.
@ChGa Espumisan, ten zabíral rychle a dokonce synovi chutnal ![]()
Tak někdo píše že tak malé dítě nemusí delší dobu kakat když je kojené jak je to UM nevím, a co když má prdíky, nebo by pomohlo změnit značku UM třeba jí nevyhovuje
Ahoj nam hodne pomaha hermankovy caj. Nam uz jsou sice ctyri mesice, ale ten cajik koupis v lekarne od hippu je bio a od tydne.. a zkusila bych zmenu UM. Nutrilon nas zacpaval. Ted jsme na hipp bio combiotic a pro nas je to nejlepsi mlicko, ale kazdy mimco je jiny..
Ahojky, nám doktorka doporučila nutrilon1 HA, protože máme v rodinné anamnéze alergii a je to prý jediné UM které může, tak nevím…
Doktorka má asi dobré vztahy s obchodními zástupci dané firmy.
Jak ji tím krmíš?
A myslíte, že by mohli být i kapičky Sab Simlex? Doktorka říkala že ano, tak jsme je koupili, ale v příbalovém letáku jsem se dočetla, že je by je měli děti od 3 týdne, tak mám strach, aby jsem ji spíš neublížila, než pomohla.
@ChGa píše:
Dobrý den, moje týdenní dcerka již 3 den nekaká. Neřešila by jsem to, ale v noci nespinká, křičí, pláče a kroutí se bolestí. Je na UM (Nutrilon1 HA), neboť po porodu nemám stále dostatek MM a tu trochu co mám, malá odmítá. Poradí někdo prosím co se s tím dá dělat a čím jí pomoci? Mockrát děkuji. Gabriela.
A co zkusit rourku, když má problém se vykakat?
Pak bych zkonzultovala možnost změnit mléko. Nemyslím, že by to bylo jediné HA, které existuje.
Nutrilon urcite nedela jediny mleko HA. A ty kapicky bych jeste asi nedavala.. Zkus ten cajik nebo tu rourku ta nam taky pomaha, kdyz uz je nejhur..
Řeknu to takhle, někomu Nutrilon vyhovuje, ale tak nějak ze svého okolí mám pocit, že způsobuje často zácpu a tím i bolesti.
Samozřejmě bych zkusila i kapky. na jiné druhy mléka UM bych se zeptala v lékárně, kde jich mají více druhů. Nějak si nemyslím, že by Nutrilon byl jediný HA.
A jakou alergii mate v anamneze? Jestly se muzu zeptat? Mi mame v rodine spoustu alergii a mala ma normalni mlicko…
Klasické alergie jako na kočičí srst, na pyl, prach a roztoče…