První kašička jiná značka než UM?

589
12.10.13 14:57

První kašička jiná značka než UM?

Ahoj chtela jsem se zeptat jestly nevadi, kdyz dam 4,5 mesicni holcicce mlecno-ryzovou kasicku od Hami kdyz normalne davame mlicko Hipp bio combiotic? Dneska ji chci dat poprve, protoze se mi zacala 4× za noc budit hlady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
12.10.13 15:28

Ja davala nutros a kasi babylove a pohoda.ted jsme presli plne na babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.10.13 15:35

Tak snad to bude v pohode.. A spi ti lip po kasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.10.13 15:40

Ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.10.13 15:40

Ahoj, ja myslim, ze je to jedno, taky jsem davala jine znacky kasi nez UM.. A po kasi se prestal budit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.10.13 15:48

Aha:-) Tak doufam, ze mala bude z tech u kterych to zabira :-D A jak davate? Ja chci zatim ridsi a lahvi.. Lzickou jeste neumi tak si myslim, ze vecer je to blby, ze by sla spat tak v deset:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.10.13 16:02

Tak ja jsem zacala s prikrmy po lzicce, ale tu kasi na noc jsem malymu udelala ridsi do flasky, on uz byval vecer dost unaveny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.10.13 16:07

Pokud nemá nějaký extra citlivý bříško, tak bych se toho nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.10.13 16:49

Ja uz pak taky zacnu davat zeleninku lzickou, ale taky uz vecer ma co delat prave aby vypila to mlicko tak si taky nedokazu predstavit, ze ji budu krmit lzickou :-D No trochu citlive brisko prave ma.. Nez jsme nasly mlicko, ktery vyhovuje tak to byl boj.. Ale rekla bych, ze ted tak normalne jako kazde druhe mimco nas trapi hlavne prdiky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.10.13 22:01

Já dávám večer kaši Sunarku, přes den jen kojím, ale občas dávám flašku Beby, když potřebuju, aby dýl vydržel bez kojení. A dobrý, srajdí i prdí normálně, bolebřuch nemá.

Kaši jsme dali právě proto, že se mi v noci budil po 1,5 hodině. Teď spí krásně až do rána, jen tak 2× za noc nasadím dudlíka. Kojím pak až v 6 ráno cca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
13.10.13 11:20

Tak kasicka mela veliky uspech co se tyce chuti :-D Zbastila 200ml, mlicka nanejvys 150ml :-D Ale v 1 rano se opet vzbudila a dudlik nezabral takze jsme musely krmit :-( Takze trochu lepsi to je, ale celou noc stejne nevydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
13.10.13 19:03

Je mozne, ze mi nechce po ty kasicce spat?? Vcera usnula v devet a ted taky ne a ne usnout.. Jinak chodila spat max. v 7 hodin a usnula za chvilku. Jaky je rozdil mezy tou normalni kasi a kasi na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.10.13 22:49

Ahoj, my davame mlicko hipp combiotic a kasicky papame hipp a hami, takze to problem neni. muzes davat jinou znacku kasicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
14.10.13 08:53

Ještě se sem vtěrknu s dotazem:

Včera jsme rozdělali kaši od Hami, před ní jsme měli jednu Sunarku. No a ta Hami je podle návodu dost řídká, můžu tam hodit jednu dvě lžíce navíc? Sunarka byla hutnější a syn mi po ní spal celou noc, ta od Hami byla snad do flašky pomalu a v noci se mi zase budil často. Ale nevím, jestli si můžu množství upravit sama podle oka..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
14.10.13 10:38

Ja myslim, ze u kase to nevadi. Ja zas delam ridsi na lahev takze davam min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová