Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj chtela jsem se zeptat jestly nevadi, kdyz dam 4,5 mesicni holcicce mlecno-ryzovou kasicku od Hami kdyz normalne davame mlicko Hipp bio combiotic? Dneska ji chci dat poprve, protoze se mi zacala 4× za noc budit hlady…
Ja davala nutros a kasi babylove a pohoda.ted jsme presli plne na babylove
Ahoj, ja myslim, ze je to jedno, taky jsem davala jine znacky kasi nez UM.. A po kasi se prestal budit ![]()
Aha:-) Tak doufam, ze mala bude z tech u kterych to zabira
A jak davate? Ja chci zatim ridsi a lahvi.. Lzickou jeste neumi tak si myslim, ze vecer je to blby, ze by sla spat tak v deset:-D
Tak ja jsem zacala s prikrmy po lzicce, ale tu kasi na noc jsem malymu udelala ridsi do flasky, on uz byval vecer dost unaveny ![]()
Pokud nemá nějaký extra citlivý bříško, tak bych se toho nebála
Ja uz pak taky zacnu davat zeleninku lzickou, ale taky uz vecer ma co delat prave aby vypila to mlicko tak si taky nedokazu predstavit, ze ji budu krmit lzickou
No trochu citlive brisko prave ma.. Nez jsme nasly mlicko, ktery vyhovuje tak to byl boj.. Ale rekla bych, ze ted tak normalne jako kazde druhe mimco nas trapi hlavne prdiky..
Já dávám večer kaši Sunarku, přes den jen kojím, ale občas dávám flašku Beby, když potřebuju, aby dýl vydržel bez kojení. A dobrý, srajdí i prdí normálně, bolebřuch nemá.
Kaši jsme dali právě proto, že se mi v noci budil po 1,5 hodině. Teď spí krásně až do rána, jen tak 2× za noc nasadím dudlíka. Kojím pak až v 6 ráno cca.
Tak kasicka mela veliky uspech co se tyce chuti
Zbastila 200ml, mlicka nanejvys 150ml
Ale v 1 rano se opet vzbudila a dudlik nezabral takze jsme musely krmit
Takze trochu lepsi to je, ale celou noc stejne nevydrzi…
Je mozne, ze mi nechce po ty kasicce spat?? Vcera usnula v devet a ted taky ne a ne usnout.. Jinak chodila spat max. v 7 hodin a usnula za chvilku. Jaky je rozdil mezy tou normalni kasi a kasi na noc?
Ahoj, my davame mlicko hipp combiotic a kasicky papame hipp a hami, takze to problem neni. muzes davat jinou znacku kasicek
Ještě se sem vtěrknu s dotazem:
Včera jsme rozdělali kaši od Hami, před ní jsme měli jednu Sunarku. No a ta Hami je podle návodu dost řídká, můžu tam hodit jednu dvě lžíce navíc? Sunarka byla hutnější a syn mi po ní spal celou noc, ta od Hami byla snad do flašky pomalu a v noci se mi zase budil často. Ale nevím, jestli si můžu množství upravit sama podle oka..? ![]()
Ja myslim, ze u kase to nevadi. Ja zas delam ridsi na lahev takze davam min.