Tabletka na změnu chuti MM

42
10.10.13 11:50

Tabletka na změnu chuti MM

Chtěla bych se zeptat, zda opravdu existuje tabletka, po které se změní chuť mateřského mléka tak, že už přestane dítě mít chuť dát si prso. Máte s tím některá zkušenost? Předepisuje ji gynekolog? A co vedlejší účinky? Můj dvouleťák je závislák a já myslím, že je nejvyšší čas to ukončit. Léky na zastavení laktace nechci, neni to asi nic dobrého a má to spoustu vedlejších účinků…Děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
10.10.13 12:18

Kamarádka odstavovala závislačku tak, že odjela od pátka do neděle a staral se tatínek. A po návratu jakékoliv sápání pod triko rázně zamezila a dítěti vysvětlovala, že maminka už mlíčko nemá a tak mu ani dát nemůže. Během týdne byl pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
10.10.13 12:22
@Zyta píše:
Chtěla bych se zeptat, zda opravdu existuje tabletka, po které se změní chuť mateřského mléka tak, že už přestane dítě mít chuť dát si prso. Máte s tím některá zkušenost? Předepisuje ji gynekolog? A co vedlejší účinky? Můj dvouleťák je závislák a já myslím, že je nejvyšší čas to ukončit. Léky na zastavení laktace nechci, neni to asi nic dobrého a má to spoustu vedlejších účinků…Děkuju za rady.

To existuje? 8o Měla bych z toho obavy.

• Citovat
  • Upravit
29730
10.10.13 12:22

@Zyta O tabletach nic nevim, ale doporucuje se si prsa zavazat-omotat obinadlem. Mas bebi, mliko neni. Chce to zahrat trochu divadlo, ale dvouletak uz to pochopi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
10.10.13 12:33

O tabletě jsem nikdy nic neslyšela. Nicméně to asi nebude o nic menší chuťovka než prášky na zastavení laktace :nevim:
Dvouleťák už si nechá leccos vysvětlit, holt budeš muset vydržet. Zavázat prsa, odjet… a můžeš pít třeba šalvějový čaj, ta snižuje laktaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.10.13 13:06

8o to slyším poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...