Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Potřebovala bych poradit jaká UM je dobrá pro začátek? Malá m 2 měsíce, poslední týden a něco ji mlíčko nestačí, dělám vše možné ale plače pořád hlady… na čem jste začínali? Sunar? Hami? Nutrilon? Hipp? Děkuji moc…
Začínala jsem na Nutrilonu, jenže mi po tom zvracela, tak teď ji dávám Sunar a už je v pohodě ![]()
Sama musíš něco vyzkoušet a uvidíš
něco ji může sednout, něco zase ne.
My začali beba HA, pak jsem zkusila nutrilon HA ale taky z neho porad zvracela tak jsme se vratili k BEBE.Ze zacatku z ni mela zacpu ale za 14 dni to bylo ok.
Nutrilon z porodky a protože měl syn koliky, tak jsme zkusili BEBU a u té jsme zůstali do teď. (Jinak co se týče složení, tak je to všechno téměř stejné.)
My My jsme na nutrilonu. Zkus koupit v lékárně jednoporcovku (me dali jednoporcovku právě nutrilonu) a tim vyzkoušej jestli mu to sedne nebo ne
než kupovat celou krabici kterou ti pak nebude chtít pit. Ta jednoporcovka stoji kolem 11kc
Ahojky,
tak já dávala Nutrilon a následně Sunar complex ![]()
Příspěvek upraven 09.10.13 v 11:12
Začínali jsme s klasickým Nutrilonem, protože jsem dala na reklamu. Pak jsme přešli na Hami a bylo to daleko lepší. Jenže ono může dítěti klidně sednout něco jiného, to ti takhle nikdo neporadí, co mu máš dát, musíš zkusit. ![]()
Začínali jsme na Nutrilonu a lituju toho. Měla jsem mu dát hned Sunar. Za mě nejlepší mlíko ![]()
Tak já zkoušela Nutrilon, a nakonec jsme skončili u Hippu
a jsme na něm doteď a super! Hlavně jak jsem s ním začala, tak jsem okamžitě vypustila všechny možné kapky atd. na prdíky. Hipp má v sobě probio a prebiotika. Doporuřila mi ho i doktorka.Ale uvidíš co sedne vám, přeju ať vyberete to správné co nejdřív ![]()
@ReganGigi Nám dětská dr. doporučila Nutrilon a malá po něm měla zácpu jako hrom a blinkala. Bez trubičky se nevykakala a ani neprděla
Tak jsem četla recenze na internetu a už jsme 3.den na Sunaru Nutradefense. Měl nejlepší recenze a malá se po něm i vyprdí, už i kakala a neblinká
Ale každé mimčo je jiné, někomu třeba ten Nutrilon sedí.
Zkus kouknout sem na ty recenze, jás i podle toho vybrala ![]()
Nutrilon HA od 5tydnu, klasicky Nutrilon doted - 13m. Vzdycky vsechno v pohode.
Nikdo ti bohužel nemůže říct, co bude na 100% sedět
Z porodnice jsme šli s Bebou, zdálo se mi, po čase že špatně kadí, tak jsem koupili Hipp bio combiotik, ten jí ucpal úplně, takže jsem vzali na milost opět Bebu HA, dva měsíce to bylo OK a najednou zlom a museli jsme opět změnit, teď má Aptamil HA a zatím celkem dobrý, uvidíme dál ![]()