Zase mám MM

dvorga
9.10.13 07:18

zase mám MM

Ahojk maminky. Chci se zeptat, zda jste byla někdy nějaká v takovéto situaci. Přestala jsem kojit více jak před měsícem. Začala jsem dávat UM. Teď jsou malému 4 měsíce a půl. Jenže se mi zase objevilo mléko mé. Co s tím? Mám mu ho alespoň míchat do přikrmu nebo co s tím jiného?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
9.10.13 07:22

A chces ho jeste kojit? Pokud ano, tak ho casto prikladej a treba se ti to jeste rozjede. Jinak ti zase asi zmizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
9.10.13 07:39

To je teda zvlastni, a ty kojit nemuzes, nebo nechces? Nebo mliko pred mesicem nebylo? V tomhle veku uz podle me neni moc sance, ze by se chytl prsa (zkusit se to muze). Kdybys chtela davat svoje MM, tak bys opravdu musela odstrikavat a davat flaskou nebo do prikrmu. Pokud vubec nechces nebo nemuzes laktaci ze zdravotnich duvodu, tak si dojdi na gyndu at ti daji prasky na zastaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.10.13 07:58

@dvorga a to je ho nějaké „významnější“ množství, nebo soudíš dle kapiček po zmáčknutí bradavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvorga
9.10.13 08:16

Mlíka byla málo =/, kojit jsem moc chtěla, proto jsem po poradě s laktační i dětskou začala dávat UM. A mé mléko pak zmizelo. No i když zmáčknu a sem tam se probudím s mokrou noční košilí nebo peřinou. Tak si myslím, že tam nějaké je, Taky se tomu dost divím, když ho bylo málo, že by tu zase bylo. Moc ráda bych kojila, ale když už je na příkrmech, tak si právě nevím moc rady. Tak se ptám nejdřív tady, pak bych to řešila dál.

• Citovat
  • Upravit
13141
9.10.13 08:27

Já bych prostě zkusila nakojit z prsou a uvidíš. Třeba se chytne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.10.13 08:30

@dvorga tak ho zkus přiložit, tím nic nezkazíš. Je ale pravděpodobné, že už se nebude chtít/nebude umět přisát. Pak záleží, jestli se chceš trápit s odsáváním a přidáváním do jídla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
9.10.13 08:32

Haha, mě se objevilo trochu mlíka před pár dny, a to přes půl roku nekojím 8o i cítím tlaky v prsou jako u kojení. Já přestala kojit, protože jsme měli doma nějaký horory, já během chvíle shodila 10 kilo a byla jsem v dezolátním stavu. Teď už jsem se dala do kupy, i skoro všechny kila přibrala zpátky a ono ejhle! Ale rozjíždět to určitě nebudu :lol: malej má už 5 zubů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvorga
9.10.13 08:41

To jo, zkusím ho přiložit a uvidíme. Když to nepůjde, pokoušet se o to dál nebudu.
Děkuji Vám za rady a typy ;)

• Citovat
  • Upravit
542
9.10.13 09:05

Mne se to stalo u prvniho syna, v 7.mesici jsem kvuli malo mlika prestala kojit, byla jsem z toho dost spatna. No, a pak tak po 3 tydnech pauzy jsem zjistila, ze mam opet mliko. Tak jsem koupila homeopatika, caj na kojeni, hodne malyho prikladala a nakonec ho jeste 2mes kojila. Musela jsem ho k tomu teda dokrmovat UM, ale byla jsem rada. Mozna jsem si potrebovala odpocinout, nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová