Mléko 9měsíční nestačí?

9.10.13 13:26

Mleko 9 mesicni nestaci?

Ahoj holky, mam 9 mesicni holcicku. Byla a je kojena, od 6 mesice davame prikrm. Vse bylo ok, Nyni je kojena v 9 mesicich rano a nekdy potom odpoledne, kdyz si rekne. Na noc davam Nutrilon jiz od 3 mesice. Posledni dny ale mame problem, protoze mala si rano dala prso a dobre. Pak si dala prso, ale za do pul hodky chtela znovu. Tak jsem dala druhe. DNes uz ale mela jedno, pak prestala pit a plakala. Dala jsem druhe, pila a za chvili zase plac. Nakonec uz u prsa nevydrzela, plakala stale, dala jsem ji presnidavku, snedla celou 190 g a byl klid. Mela proxte hlad a pak usnula. Je mozne, ze uz ji moje mlicko nestaci? Ze uz se mi proste tolik netvori, kdyz uz je mala poptavka? Nebo roste s prikrmy uz chce jidlo a mleko ji proste neuspokojuje? Diky za nazory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
9.10.13 13:32

Náš malej byl kojený do 9m, pak už u kojení dělal blbiny, odmítal, a byl taky po tom ještě hladový, v noci se budil, tak jsem ho odstavila, najeli jsme na UM a byl spokojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.10.13 13:32

@gravityoflove
Já už bych to kojení neviděla jako plnohodnotné jídlo, dala bych jí napít, ale pak ještě něco přidala, třeba tu přesnídávku nebo jogurt, kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.10.13 13:33

@gravityoflove Ahojky, a Ty jí nedáváš třeba večer kaši a vpoledne zeleninový příkrm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.10.13 13:34

@gravityoflove Já bych to tolik neřešila, a pokud tě to neobtěžuje, dej prso, kdy si řekne, a najíst taky když si řekne. Já mám skoro 13 měsíční, a kojím 4× přes den z obou prsou, a 1× v noci (ne vždycky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15093
9.10.13 13:34

Popravdě v devíti měsících bych jí dala odpoledne kousek chleba a když ještě chceš kojit, tak jí dorazila kozou. Osobně si myslím, že hlad má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 13:39

Holky ted to mame takhle…rano prso (ted uz teda nevim, zda staci), dopoledni svacinka ovoce, v poledne masozeleninovy prikrm, odpoledni svacinka jogurt bily smichany s ovocem, nebo i treba chleba jsem ji uz dala s lucinou, nebo treba dam kasi, pak kojim k veceru ci pozdeji odpoledne a na noc ma Nutrilon a spinka celou noc az do rana bez potreby jidla. Ale jak rikam..ted rano je o boj…rikam si, ze ji prso po noci, kdy neji staci, jestli nepotrebuje neco,,vic". Ona je celkem velkej hladovec, porad by papala a kdyz vidi jist nas, tak porad mlaska a dozaduje se. Proto resim, zda ji to kojeni jeste staci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
9.10.13 13:48

@gravityoflove No tak jí dej k snídani třeba ten chleba s lučinou, a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
9.10.13 13:55

Jabych ji taky dala neco na snidani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.10.13 13:55

Napíšu jak je to u nás:
Ráno nakojit, pak za chvíli snídani, pak svačinku, oběd, před spaním nakojit, po spaní odpolední svačinka -přesnídávka, nebo ovoce nakousky - třeba měkká hruška, pak křupky, piškoty - jak kdy )podle toho kdy se vzbudí), večeře kolem 6 kaše, pak s námi kousek chleba a po koupání před spaním nakojit, v noci když se vzbudí tak většinou chce prso…

Osobně si myslím, že má hlad, naše je taky velkej hladovec, i když je teda starší 13 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
9.10.13 14:00

A když už byl v tomhle věku, tak dostal kojení ráno, po něm snídani, v poledne jsem dokojila po obědě a večer zas po večeři.. a v noci spíš než hlad se chtěl pomazlit a napít asi ze zvyku… kdyby pak u toho nedělal blbiny tak bych aspoň do roka kojila, ale řekl si „sám“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
9.10.13 14:04
@gravityoflove píše:
Holky ted to mame takhle…rano prso (ted uz teda nevim, zda staci), dopoledni svacinka ovoce, v poledne masozeleninovy prikrm, odpoledni svacinka jogurt bily smichany s ovocem, nebo i treba chleba jsem ji uz dala s lucinou, nebo treba dam kasi, pak kojim k veceru ci pozdeji odpoledne a na noc ma Nutrilon a spinka celou noc az do rana bez potreby jidla. Ale jak rikam..ted rano je o boj…rikam si, ze ji prso po noci, kdy neji staci, jestli nepotrebuje neco,,vic". Ona je celkem velkej hladovec, porad by papala a kdyz vidi jist nas, tak porad mlaska a dozaduje se. Proto resim, zda ji to kojeni jeste staci :(

Náš desetiměsíční taky-ráno ho nakojím a tak za půl hodiny spolu snídáme, protože když vidí, že jím já, musí taky, ale má fakt hlad, protože sní klidně třičtvrtě rohlíku nebo půlku krajíce chleba-s lučinou, žervé, už jsem mu dala i se šunkou. A pak je spokojenej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
9.10.13 14:10

Může to být obojí, kojíš už málo, tak to možná „hůř teče“ a ona nemá trpělivost si ho vysosat, může se začít odstavovat.
Náš malý řekl stop v 8M a to jsem měla mlíka dost :nevim: prostě už nechtěl kojit. Další dva měsíce sem do něj ještě sem tam nacpala UM, a pak se mi od mlíka odstavil úplně. A dodnes do něj nedostanu ani kapku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 15:43

Holky dekuju za rady…cloveku pomuze, kdyz slysi nazor jinych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová