Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky,
prosim kdo máte zkušenosti se sunarem complex? At uz pozitivní nebo negativní
mam čtyřměsíční miminko a jsme na nutrilonu 1, zvažujeme ale jestli máme přejít na sunar complex. Pry má i lepší chuť a vůni a dětem více chutna. Za nutrilon dáváme 300 za 800g, je sunar complex levnější? Vydrží po nem dite třeba 3-3, 5 hodiny nejíst? A jakou máte s tímto míčkem noc?
Děkuji předem za všechny názory a rady ![]()
Sunar dávám synovi cca od 10m, dcera na něm byla skoro od narození. Neměli jsme jediný problém.. A synovi teda rozhodně chutná víc než jiné mléka, vyzkoušeli jsme jich už dost..
Děkuji a za kolik se tak dá sehnat? Vydrzeli ti po nem spinkat?
Ahojky,
používam sunar od 10 měsice a největší spokojenost myslím že je to dlouholeta značka u nas velmi oblíbena za přijatelnou cenu. U nas v lekarně 600g 199kč
Sunar Complex stojí kolem 240 Kč 600g. Syn na něm byl cca od 5 měsíce možná i dřív a moc mu chutnal krmila jsem ho jen jednou za noc. Za nás veliká spokojenost!
Tak vidím ze super, asi ho zkusíme. Když malému bude teprve 5 měsíců tak asi čislo 1??
http://www.mall.cz/…x-2-6-x-600g
http://www.mall.cz/…x-1-6-x-600g
Vždy super cena!
Příspěvek upraven 09.10.13 v 12:51
Hladově se netvářili ani jeden
U dcery si to přesně nepamatuju, ale rozhodně nejedla víc jak jednou za noc jako malinké miminko. Syn už v noci nejedl, když jsme na Sunar přešli.
Příspěvek upraven 09.10.13 v 12:47
@kamaradka111 mrkni na heureku jsou tam od 169,– taky 600g malý mi vydrží spát celou noc, vyzkoušeli jsme i jiné ale tenhle mu sednul nejlépe i stolička se mu upravila, ale každé dítko je jiné..
Příspěvek upraven 09.10.13 v 12:48
@kamaradka111 Ahoj,dávám Sunar Complex a můžu říct, že dcera je po něm spokojená
nemá žádné problémy, nezvrací. Vydrží i 3 hodiny. Malá spí celou noc, ale to spala i u kojení. Kupuju za 220,–Kč 600g.
Dávám synovi odmalinka a nikdy problém nebyl v ničem. Jedna krabice - 600g stojí 249,–, chu´tově je opravdu lepší, než jiná UM, nesmrdí, já jsem spokojená moc!
Jo a vydrží po něm spát celou noc
Přes den ty 3 hodinky dá taky v pohodě. Jinak do půl roku, pokud se nepletu, je complex 1 a od půl roku se dává complex 2 a ten už má i banánovou příchuť nebo klasickou, záleží na výběru ![]()
Koukala jsem právě i na ty příchutě a ty se dají normalne dávat přes celý den? Mate někdo zkušenosti i s těmito příchutěmi? KKdyžsi na příchuť dite zvykne nebojkotuje pak jinou stravu?
Já kupuju sunar complex 600g za 180,–..malý je na něm téměř od narození ( vyzkoušeli jsme i jiné ale nestáli za nic ). Příchutě - kupovala jsem vanilku a banán ale nic moc, normálně přešel zpět na ten klasický bez příchutě.
Jeste se musím zeptat na jak dlouho tak vydrží jedna krabice nevíte? Na týden?
![]()