Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Lejaa tak tohle znám… to dělal u zubů.
jsou dvě varianty zuby nebo mu to nechutná. Zkusila bych koupit ten sunar, nabízet mu to tak týden pokud nebude zlobit bříško a pokud by to bylo stejné, tak se zas vraťte na Nutrilon ![]()
Ale tak i kdyby to nebylo tou chutí, prostě by třeba měl potřebu pít míň, tak ta změna nevadí, ne?
@Lejaa já si taky myslím, že je Sunar nejlepší, nejdřív jsme měli taky nutrilon, ale ten malému vůbec nechutnal, po pár dnech jsem koupila sunar a pije ho cca od svých 3neděl. a bez problémů, krásně prospívá, bude mu už 13m a furt pije (250ml každé ráno),kupuju bez příchutě a je dobroučkej
a cena je taky skvělá
,takže já určitě doporučuju.
@Lejaa nevadí… řikám, můj malej pije cokoliv. Nepije jen jeden druh a od půl roka mu mlíka střídám a bez problému.
@Lejaa píše:
Ale tak i kdyby to nebylo tou chutí, prostě by třeba měl potřebu pít míň, tak ta změna nevadí, ne?
pokud mu to bude chutnat a nebude ho bolet bříško, tak ne
ale to ti řekne až dítě ![]()
Holky a co bříška a kajdění? Hlavně u těch menších mimčí.. v pohodě?
Já mám totiž pořád strach, abych ho nějak nerozhodila..
@Lejaa píše:
my to rozhodili Nutrilonem. On po Hippu blil, po Nutrouši nekadil, až Sunar ok
To mu bylo 7-8m
U nás Sunar neprošel. Dcera měla po něm šílenou zácpu a po jiných UM kadila naprosto v pohodě. Ale my jí ten Sunar dávali ve 4 - 5 měsících. Teď, když je starší bych se ho už tolik nebála. Ale když byla kojenec, tak jí prostě zabetonoval ![]()
EDIT: jinak za nás Hami od jednoho roku, bezlaktózové mléko AL 110 od Nestlé 5 měs - 12 měs., Nutrilon Comfort od narození do 4 měsíců
Příspěvek upraven 13.02.14 v 12:23
Já holky dokrmuju sunarem a vše v pohodě, po nutoši katastrofa.jem mě ted jedno dvojčátko zlobí a nechce jíst ani ráno po 10 hod bez jídla, nechce ani nakojit ani z flašky MM a ani sunar. Že by diagnoza asizuby? Když už se uráčí jíst tak max 100ml a to pila i 200,váží 7100g jí 5× denně. Platí pravidlo 150ml na kg váhy a vydělit počtem denních dávek.
@Lejaa píše:
Já je mám obě na tom sunaru. Jedna mi kadí obden a druhá dvakrát denně ![]()
Jasný no, je to dost individuální..:) Tak teď vůbec nevím, jak se rozhodnout. Pro mě typicky - váhy no..:-)
@Lejaa píše:
Jasný no, je to dost individuální..:) Tak teď vůbec nevím, jak se rozhodnout. Pro mě typicky - váhy no..:-)
Taky jsem váhy i moje dvojčátka
, zkus a uvidíš…
@Lejaa asi ti nepomůžu to rozlousknout, ale pridam moji čerstvou zkušenost se sunarem. prikrmuji asi tyden mého syna 3,5mes, vecer mu MM uz nestaci, hladovec jeden
z UM vybrala jsem sunar, pac mi byl nejsympatictejsi, hlavne po precteni spousty diskuzi tady. na chut je opravdu lepsi nez jina UM (sama jsem si odzkousela
) a maly ho hned zacal bez problemu sosat. takze potud ok, ale bohužel mu zpusobuje trochu zacpu. zatim ho pije jen par dni, tak to nehrotim, třeba se to srovna
zatim malému pomaham teplomerem a dala jsem mu na piti naredenou svestkovou stavu od hippu. pomaha to, tak uvidíme, co bude dal.
@peta81
Fakt je každé dítě jiné, moje holky to spíš maj takové řidčí ![]()