Sunar Complex - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
13.2.14 11:39

@Lejaa tak tohle znám… to dělal u zubů. :) jsou dvě varianty zuby nebo mu to nechutná. Zkusila bych koupit ten sunar, nabízet mu to tak týden pokud nebude zlobit bříško a pokud by to bylo stejné, tak se zas vraťte na Nutrilon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 11:39

Ale tak i kdyby to nebylo tou chutí, prostě by třeba měl potřebu pít míň, tak ta změna nevadí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
13.2.14 11:41

@Lejaa já si taky myslím, že je Sunar nejlepší, nejdřív jsme měli taky nutrilon, ale ten malému vůbec nechutnal, po pár dnech jsem koupila sunar a pije ho cca od svých 3neděl. a bez problémů, krásně prospívá, bude mu už 13m a furt pije (250ml každé ráno),kupuju bez příchutě a je dobroučkej ;) a cena je taky skvělá :palec:,takže já určitě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.2.14 11:43

@Lejaa nevadí… řikám, můj malej pije cokoliv. Nepije jen jeden druh a od půl roka mu mlíka střídám a bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.2.14 11:43
@Lejaa píše:
Ale tak i kdyby to nebylo tou chutí, prostě by třeba měl potřebu pít míň, tak ta změna nevadí, ne?

pokud mu to bude chutnat a nebude ho bolet bříško, tak ne :mrgreen: ale to ti řekne až dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 11:44

Holky a co bříška a kajdění? Hlavně u těch menších mimčí.. v pohodě?
Já mám totiž pořád strach, abych ho nějak nerozhodila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.2.14 11:50
@Lejaa píše:

my to rozhodili Nutrilonem. On po Hippu blil, po Nutrouši nekadil, až Sunar ok :nevim: To mu bylo 7-8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 11:55

Dilema:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
13.2.14 12:20

U nás Sunar neprošel. Dcera měla po něm šílenou zácpu a po jiných UM kadila naprosto v pohodě. Ale my jí ten Sunar dávali ve 4 - 5 měsících. Teď, když je starší bych se ho už tolik nebála. Ale když byla kojenec, tak jí prostě zabetonoval :-(

EDIT: jinak za nás Hami od jednoho roku, bezlaktózové mléko AL 110 od Nestlé 5 měs - 12 měs., Nutrilon Comfort od narození do 4 měsíců

Příspěvek upraven 13.02.14 v 12:23

• Citovat
  • Upravit
4774
13.2.14 12:22

Já holky dokrmuju sunarem a vše v pohodě, po nutoši katastrofa.jem mě ted jedno dvojčátko zlobí a nechce jíst ani ráno po 10 hod bez jídla, nechce ani nakojit ani z flašky MM a ani sunar. Že by diagnoza asizuby? Když už se uráčí jíst tak max 100ml a to pila i 200,váží 7100g jí 5× denně. Platí pravidlo 150ml na kg váhy a vydělit počtem denních dávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
13.2.14 12:23
@Lejaa píše:

Já je mám obě na tom sunaru. Jedna mi kadí obden a druhá dvakrát denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 12:47

Jasný no, je to dost individuální..:) Tak teď vůbec nevím, jak se rozhodnout. Pro mě typicky - váhy no..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
13.2.14 14:10
@Lejaa píše:
Jasný no, je to dost individuální..:) Tak teď vůbec nevím, jak se rozhodnout. Pro mě typicky - váhy no..:-)

Taky jsem váhy i moje dvojčátka :D, zkus a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.2.14 15:12

@Lejaa asi ti nepomůžu to rozlousknout, ale pridam moji čerstvou zkušenost se sunarem. prikrmuji asi tyden mého syna 3,5mes, vecer mu MM uz nestaci, hladovec jeden :D z UM vybrala jsem sunar, pac mi byl nejsympatictejsi, hlavne po precteni spousty diskuzi tady. na chut je opravdu lepsi nez jina UM (sama jsem si odzkousela :D ) a maly ho hned zacal bez problemu sosat. takze potud ok, ale bohužel mu zpusobuje trochu zacpu. zatim ho pije jen par dni, tak to nehrotim, třeba se to srovna :nevim: zatim malému pomaham teplomerem a dala jsem mu na piti naredenou svestkovou stavu od hippu. pomaha to, tak uvidíme, co bude dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
13.2.14 15:53

@peta81
Fakt je každé dítě jiné, moje holky to spíš maj takové řidčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová