Sunar Complex - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
9.10.13 14:39
@smurfka píše:
jo..to je naspané na všech UM..ale já se tím stejně neřídím.. :mrgreen:

počtem odměrek na dávku nebo počtem denních dávek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.10.13 14:46
@dani24687 píše:
počtem odměrek na dávku nebo počtem denních dávek?

tím že třeba píšou že v 5ti měsících má vypít 5 dávek dohromady 1200ml ( tzn něco přes 200ml na dávku )..to malý nikdy nevypil v takovém věku..takže jsem si to upravovala podle potřeb malého a dělám to doted

• Citovat
  • Upravit
15404
9.10.13 14:48

@smurfka no údajně to množství je stejně jen kvůli tomu, aby byl větší odbyt mlék, víc vypije, dřív se koupí nové, logika, ne? my máme vypít 210 a vypije 120-150 a vydrží 3-4hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.10.13 14:50
@dani24687 píše:
@smurfka no údajně to množství je stejně jen kvůli tomu, aby byl větší odbyt mlék, víc vypije, dřív se koupí nové, logika, ne? my máme vypít 210 a vypije 120-150 a vydrží 3-4hod

no právě..podle toho dávkování by byl tlustoch, sunar vydržel tři dny..stejně pak jsou příkrmy tak už takové dávky nejsou..mi jsme ted na mlíku jen ráno a večer má 16 měsíců a dávám mu 250ml na dávku. Ted měl střevní chřipku tak týden nevypil vůbec nic a taky se nic nestalo:o)

• Citovat
  • Upravit
15404
9.10.13 15:02

@smurfka podívej se na děti, co jim matky dávají podle těch tabulek, 9kg v 7 měsících. někde tu na to byla diskuze, že jim jen roztahují žaludky a pak děti na UM jsou více obézní, to taky ted nekde psali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.10.13 15:05

@dani24687
no jo člověk musí být soudný a když prostě dítě tu savičku už vyplivne tak asi ví proč..já když jsem zezačátku podle toho jela, tak mi malý pořád zvracel, myslela jsem že mu nesedne to UM až dr nám řekla že ho překrmuju a proto vyzvrací co už nechce..takže jsem dávala mín a když měl hlad tak jsme dala více až se to nějak ustálilo na určité dávce

• Citovat
  • Upravit
15404
9.10.13 15:15

@smurfka znám víc takových, co jim dítě pravidelně zvrací :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.10.13 15:22
@dani24687 píše:
@smurfka znám víc takových, co jim dítě pravidelně zvrací :roll: :P

no jo na to si musí každá přijít sama..někdy jsou prostě rady na nic :mrgreen: a některé děti fakt zvrací protože jim značka nesedne..ne že by je překrmovaly..buh ví jak to mají..

• Citovat
  • Upravit
8959
13.2.14 11:19

Ahojky holky Sunarky:-)
chtěla bych se vás optat na vaše názory a postřehy ohledně tohoto mlíčka. Čím víc názorů, tím líp:-)
Syn má teď 6,5 měsíce a dá se říct, že od narození je na Nutrilonu. Nemáme s ním žádné problémy, syn krásně prospívá, hezky kaká, ale zdá se mi jako by mu přestal chutnat. Pil 210-240 ml a teď dá max. 120 ml. Myslím, že nemocný není, je normálně veselý, všechno. Jedině, že by ho štvaly zuby, jináč nevím.
Každopádně jsem přemýšlela, že bysme zkusili jiný mlíko, jestli mu nepojede víc. Ale mám z těch změn strach. Jednou jsme zkoušeli Hami, ale to byla hrůza, tak jsme se rychle vrátili na NUtroš.

Děkujii:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
13.2.14 11:23

Moje dvojčátka byli na Nutrilonu a jak píšeš, podle mě jim přestal chutnat a začli pít mín a mín, přešli sme na Sunar complex a spokojenost :palec: Moc jim chutná a cenově taky paráda, dá se sehnat tady na netu za krásnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.2.14 11:24

@Lejaa já jsem velice spokojená, přešli jsme na Sunar od Hipp a Netrouše.
V tvým případě bych to ale neměnila, 210-240 na půlroční mi přijde masakr, náš vypil max 120 v tomto „věku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.2.14 11:25

@Lejaa přitom Nutroš a Hami je ten samý výrobce :D u nás je to zas tak, že Nutroš hnus a Hami lahůdka. Syn ho miluje.. já občas kupím v akci ten Sunar comfort, teď třeba vanilkový, ale jemu už je přes rok. Nikdy problémy s mlíkem neměl, krom toho Nutrilonu. Asi takhle, můžete zkusit a uvidíš. Ono je to stejně kus od kusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 11:27
@dani24687 píše:
@Lejaa já jsem velice spokojená, přešli jsme na Sunar od Hipp a Netrouše.
V tvým případě bych to ale neměnila, 210-240 na půlroční mi přijde masakr, náš vypil max 120 v tomto „věku“

malej je „velkej“ od mala:-) mě to nepřijde moc :nevim: vždyť i podle tý tabulky na Nutrilonu to odpovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 11:28

@jjj11
díky:-) a kdy jste přecházeli, v jakém měsíci?:-) Já se právě bojím po předchozí zkušenosti. Přijde mi, že se vždycky nasytí, aby se neřeklo a hotovo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
13.2.14 11:28

Já mám čtyřměsíční a pijou mi každá těch 130,půlroční a vypít nad 200 je asi dost :think: :think:

Ono taky ten Nutrilon je při ochutnání na :poblion: a ten Sunar je lahůdka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová