Týdenní odloučení

847
19.5.06 15:57

Týdenní odloučení

Ráda bych se zeptala jaký máte názor na svěření 8 měsíčního dítěte do péče babičky na asi jeden týden. Babička to zvládne, v tom problém není a ani z toho nemám strach, ale co to mimčo ? Nemůže to být pro něj nějaká újma, i když se znají? Dcera je absolutně pohodové dítě - takové sluníčko, ale musíme dělat v bytě stavební úpravy a musela by být v extrémním prachu, atd…, jednoduše by to nebylo pro ní vhodné. Starší dceru bude mít jedna babička a tu mladší ta druhá. Obě dvě by asi ani jedna zatím nezvladly… :D

Dík za názor Bubina

PS : hlavně mi nepište, že jsem děsná máma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
553
19.5.06 16:12

Bubinko a jak to budeš snášet ty????
rozhodně nejsi strašná máma - lepší než aby malá musela od rána do večera čichat prach a poslouchat bušení …
a navíc babičky mají jistě dost rozumu a kdyby toprostě nemělo jít, tak za dcerkou přijedeš… taky možná záleží na tom jak daleko od vás babičky bydlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
19.5.06 16:14

Bubino,

urcite nie si desna mama!

ja si myslim, ze podla toho, co pises, to holky zvladnu uplne v pohode, ak z toho niekto bude mat traumu, tak to budes ty :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
19.5.06 16:17

Já myslím že by to pro mimi újma být neměla. Babičky si užijou a jistě se tam dítka špatně mít nebudou a ty si odpočineš nebo alespoň uděláš to co potřebuješ. Malá začla jezdit k babičce od 3m, poprvé tam byla hned víkend jenže to ještě tak moc nevnímala u koho je, ale zas má 7l sestru s kterou vždy jezdí. U babičky mimo jiné taky byla v 7m na týden, a jelikož babi bydlí daleko tak se vidí zřídka v podstatě jen když k ní holky jedou, v té době měla dost silné období kdy nechtěla nikoho jiného než mámu, tátu a ségru, i když se u nás jen ve dveřích zjevila návštěva která si jí ani nevšimla stejně hysterčák až do odchodu návštěvy, tou dobou sem z toho neměla dobrý pocit ale záhy sem se dozvěděla že malá při předání řvala tak půl h. a pak byl celý týden klid 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.5.06 16:18

hanele,

starší, ted 3letou dceru jsem půjčova ráda, je to divoška, ale ta mladší je andílek......, ale beru to s rozumem - kde je jí nejlépe. Jen jestli to není brzo na tak dlouhou dobu.

bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
19.5.06 16:20

Já taky myslím, že to zvládnou. Moje sestra je o rok mladší než já, když se narodila, byla jsem prý na 14 dní u babičky, kterou jsem neznala, na druhém konci republiky a všichni mi dodnes vypravují, jak to bylo fajn. Bohužel si to samozřejmě nepamatuju, ale snad si nevymýšlejí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.5.06 17:10

Ahoj,

ked mal syn 7,5 mesiaca, sla som na 4 dni na konferenciu do zahranicia. O syna sa zatial staral manzel, vzal si dovolenku v praci. Dost som sa toho bala, hlavne ako to Lukasko zvladne po psychickej stranke. Ale dopadlo to skvele, mozno az prilis - mala som po navrate pocit, ze som mu vobec nechybala. :? Je fakt, ze zostal v nasom byte, takze nemenil prostredie. Ale snad ani v tom by nemal byt problem. Drzim palce!

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.5.06 17:22

ahojky,

určitě nejsi hrozná máma z toho strach mít rozhodně nemusíš. Jestli je tvoje holčička pohodová a babičku zná tak to zvládne uvidíš.

Já mám holčičku 7,5 měsíce a musela jsem neočekávaně na týden do nemocnice s ledvinou, hlídala moje máma, zvládly to beze mě perfektně. A to jsem měla velký strach protože moje holčička je od narození taková plačtivka uplakaná :-)

PetNem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.5.06 17:25

Pokud to zvládneš ty a babičky se na to cítí, tak si „užij“ volna a je vidět, že jsi prima mamka, která chce holčičky uchovat mimo dosah prachu a hluku… Nelámej si tím hlavu :wink:

U nás by to nešlo, protože kojím. Ale takové celodenní výlety s babičkou už zvládá a já se na ní vždy mooooc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
19.5.06 17:47

Bubi, rozhodně se tím netrap, jak tady psala PetNem, kdybys musela do nemocnice, taky by malá nemohla s tebou… a to, že u vás doma bude takový binec je určitě dostatečná omluva.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.5.06 18:47

Bubi, neboj, mala i babi to zvladnou v pohode - to tobe bude ouvej :D A vis, jak si to vsichni uzijou?
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.5.06 22:03

Bubino ,
já řeším stejné dilema, v červenci (to bude Mari 8 měsíců) by jí měla hlídat 14 dní tchyně, já budu na praxi 300 km daleko. Manžel bude tady s malou, ale bude chodit do práce, takže jí bude hlídat odpoledne. Mám strašný strach, že to spíš nezvládnu já- že se mi bude šííííleně stýskat. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí