Tymiánový krém - od kdy?

11117
22.2.13 18:08

Tymianovy krem - od kdy?

Nas prcek - 6 mesicu - ma uz par dnu kasel, mame sirup a kapky od doktorky, ale nasla jsem doma jeste Tymianovy krem od Justu. Bohuzel ale uz od nej nemam krabicku ani letacek. Nevite nekdo, jestli se muze pouzit na tak male dite? Je tam nejake vekove omezeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zvědavá mamina
22.2.13 18:13

Malý má 3 měsíce a už jsem ho mazala, ale jen malinkatou,,ťupičku" na špičku prstu a zředit nějakým olejíčkem…po krému bývá dost často vyrážka je hodně silný…(na krabičce návod určitě nebude od toho má J poradce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
22.2.13 18:24

Já používám tymiánový olej doma dělaný na měsíční miminko a v pohodě, nenapadlo mě, že by se to nemělo :think: každopádně to funguje - rýma přešla poměrně rychle. mazala jsem na hrudníček a chodidla ráno a večer.

• Citovat
  • Upravit
602
22.2.13 18:25

Už nemám krabičku s letáčkšm, ale určo tam byl uvedený věk. pamatuji si, to protože synovi bylo méně než tam bylo uvedeno tak jsem zjištovala zda ho mohu použít. doktorka řekla ano. synovi bylo pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
22.2.13 18:26

@Lizzi a jak ho děláš prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.2.13 18:53

@Mar80 je to tymián nějak vylouhovaný v olivovým oleji, vyráběla ho švagrová, můžu se zeptat, kdybys měla zájem, dělá i měsíčkový a třezalkový a taky tak nějak louhováním bylinek v olivovým oleji..

• Citovat
  • Upravit
1970
22.2.13 19:05

@Lizzi mohla bych poprosit o postup? Mám v plánu dělat domácí sirupy a krémy, zkusila bych i toto :-)
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.2.13 19:13

@renat2 zeptám se švagrové a napíšu :-)

• Citovat
  • Upravit
30309
22.2.13 19:15

Ahoj, davam vsem dceram a nejmin v mesici veku. Sice byla mirna krupicka na hrudnicku, ale to bylo nic proti jeho pozit. ucinkum na rymu a kasel! Jinak bych pri citlive pokozce volila jakykoli podkladovy neutralni a nealergizujici krem. Olej ne, ten vseobecne kuzi vysusuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.2.13 19:24

Diky za rady. Zkusim maznout necim neutralnim a dat tymianovy krem na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
22.2.13 19:27

@Lizzi Mohla bych o návod taky poprosit. Mám krém a až dojde, že bych udělala ten tymianový olej. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1970
22.2.13 19:39

@Lizzi děkuji, zlatá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
22.2.13 20:03

Ahojky, je to ciste prirodni produkt, takze jsem to male mazala od 3 mesicu, kdyz byla poprve nemocna, spis jsem mela strach, jak se osivala, nez ji oblecu, at si to neotre a nedostane se to do ocicek, to by asi hooodne stipalo:))A kozni reakci nemela zadnou. Mazala jsem ji zepredu i zezadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3615
22.2.13 20:34

@Lizzi také prosím o recept. Opravdu pomáhá? dělám si doma třezalkový olej, ten je fain, ale tymiánový neznám. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
23.2.13 10:00

@Moni123 tak to určitě bude stejnej postup jak u toho třezalkovýho. Pomáhá asi tak, jako každá jiná přírodní léčba :) Synáčkovi jsem ještě vyolachovala nos mořskou vodou a odsávala hleny, ale přišlo mi, že rýma odešla docela rychle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA