Typ na na zábavu do auta

Anonymní
23.7.23 13:34

Typ na na zábavu do auta

Hledám typ na zabavení batolete při delší cestě autem. Nemáme už čas nic jednat. Cesta je řekněme neplánovana a tak trochu hurá akce. Autem necelé 3 hodiny

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35774
23.7.23 13:39

Knížky, telefon, kreslení :nevim: naplánovat když má spát :nevim: nevím jak je velký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.7.23 13:50

Záleží na věku. Kreslící tabulky, slovní fotbal, ty můžeš najít a číst hádanky. Zbytek bude hádat. Na benzínce vzít sudoku. Nějaké křupky, lízátko nebo něco na cestu a můžou i sledovat cestu a poslouchat hudbu. Nějak to střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
23.7.23 14:16
@Kelsey píše:
Záleží na věku. Kreslící tabulky, slovní fotbal, ty můžeš najít a číst hádanky. Zbytek bude hádat. Na benzínce vzít sudoku. Nějaké křupky, lízátko nebo něco na cestu a můžou i sledovat cestu a poslouchat hudbu. Nějak to střídat.

Který batole umí luštit Sudoku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.7.23 14:20
@pikola píše:

Auu, jsem přehlédla batolete. Svítí mi na displej :oops: 🙈. Houno vidím. Tak beru zpět.
Dětské křupky, kreslící tabulka na čmáraní, Míša Růžičková písničky a pití, do ruky oblíbenou hračku. Třeba usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
23.7.23 14:39
@pikola píše:

My máme sadu obrázkového sudoku, znovu použitelné, chybějící čtverečky se jen přikládají na desku. Šikovné dítě zvládne už ve 3. roce života. Ale do auta dost nepraktická hra, bylo by to všude po zemi.
Nepárala bych se s tím. Vzala bych tablet a v něm vybrané hry a písničky. To dětské sudoku tam lze najít taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
23.7.23 15:38

Bude sedet vedle ditete nekdo? :think:
Jestli jo, tak knizky, padtelky, v obchodu action jsem videla stolek se zabavou pro nejmensi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 17:07
@Králičice píše:
Bude sedet vedle ditete nekdo? :think:
Jestli jo, tak knizky, padtelky, v obchodu action jsem videla stolek se zabavou pro nejmensi..
:lol: :lol: cesta na 3 hodiny. Bude to je moc dlouhý. Sama jezdím max 45 minut.
  • Citovat
  • Upravit
2330
23.7.23 17:16

No a jedeš vedle něj nebo ridis? Jenom ty a batole nebo celá rodina? Jak je staré? Jinak se zabavi sotva roční a jinak tříleté. :nevim: Prostě hromadu drobného jídla - křupky, borůvky, zeleninu na plátky. Nějaké malé neokoukane předměty - brala jsem třeba plastové přesypaci hodiny, balíček kapesníku, co vyháže ven, nějaké to chrastítko, knížky.. Ale 3 hodiny jsou nic, cesta k moři je horší. :mrgreen: Půlku prospí, pak pustíte písničky a zbytek si bude hrát. Hloupé je, jestli mu nemá kdo vzadu ty věci podávat a dělat srandičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí