Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marťa249 Je to lepsi pernik. Spodni cast mekka, horni tvrda, spojena orechovou naplni. Jemna poleva s mandli. Nechavam si je dovazet z Miletina 1× - 2× rocne. Jsou mi hodne vzacne.
@Marťa249 píše:
@Regina Hero myslíš, že by to frgál přežil
hm… asi ano, ale byl by asi pěkně pomačkaný… já je někde viděla balené a byla tam docela dlouhá trvanlivost… myslím, že to bylo v Tescu…
ale zase těžko říct, jestli i ta chuťová kvalita by byla dost dobrá…
Skleněné vánoční ozdoby, sklo, porcelán, šperky s českým granátem.
To je hezke tema. Vetsinou davam kamaradum ze zahranici jako pozornost sladkosti, vyse zminene.
Lentilky, kofila, ledove kastany, sojovy suk, fidorka, jesenka, majka…spis takove malickosti. urco bych nebalila frgal nebo lahev bechera, mozna tak takovou tu mini lahvicku.
Moji příbuzní co nežijou v čr si vždycky kupujou různý sušenky a jesenky apod.. Becherovku, rum a šišku uheráku ![]()
Jen ty tvarůžky bych asi poslala zabaleny zvlášt v jedný krabici a zbytek dárků v jiné krabici ![]()
edit: a ještě bych příjemce varovala, že vůně je naprosto v pořádku ![]()
Tak prvotně mě taky napadl Krteček a Rumcajs. Pokud má kamarádka děti, tak klidně knížky, dvd…
Ale když jde jen o jídlo…Zkusila bych se podívat i na místní produkty ve vašem městě - u nás např. mají čokoládu s obrázkem města, vezla jsem ji příbuzným na Slovensko. Taky se u nás dělá medovina.
Jinak bych do tradičně zmiňovaných - perník, pivo, salám.