Typologie a styl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.7.18 01:46

Typologie a styl

Ahoj. Měla bych dotaz týkající se barevné typologie a stylu oblékání. Jde o to, že ani jednu z těchto věcí nedokážu určit a proto se chci zeptat vás, na váš názor.
Jako první nedokážu určit, jaké „roční období“ dle barevné typologie jsem. Dle mého zimní, ale jistá si nejsem.
Přírodní barva mých vlasů je špinavý blond, spíše světlejší hnědá. Vlasy si barvím na tmavě hnědou. Oči hnědošedé, pleť hrozně bledá, ale začervenalá, díky alergii na sluníčko. Žíly na rukou jasně modré. Rysy ve tváři mám výrazné, oči velké, plné rty, celkově jsem výraznější. Do jaké barevné typologie (ročního období) dle vás zapadám?
Styl oblékání - mnoho lidí mi chválí, když jsem oblečená nějak „jemně“, žensky. Světlé odstíny růžové, perličky. Problém je, že díky mé postavě se právě na takovýto romantický styl dle mého nehodím. Jsem postavou drobná, ale celkem vysoká (168). Postavou sice „drobnější a křehčí“ jsem, ale prsa trojky to jistí :D :D Jsem citlivá, ale energická. Na svůj věk vypadám velmi mladě (tedy mé okolí hádá rozdíl tak 4-5let) Normálně nosím tmavé, jednobarevné věci. nemám ráda pozornost, proto se v šatech a podobně necítím, mám pocit, že na mě stále někdo civí a celkově si nemyslím, že jsem zrovna „ženský“ typ. Líbí se mi světlé odstíny, ale přijde mi, že s mou světlou pletí už by to bylo až příliš. Začínám být popletená a už asi 3 měsíce hledám sebe, svou typologii i styl. Dokázal by mi prosím někdo poradit alespoň podle popisu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26849
11.7.18 06:47

A neni jednodussi oblekat se, licit, cesat apod. tak, aby jsi se predevsim libila sama sobe? Kdyz budes sama se sebou spokojena, pak budes sebejista a budes se libit i ostatnim. Stejne tak s druhem obleceni. Kdyz se necitis dobre v satech, tak je zkratka nenos. Necitis se s romantickou bizuterii? Tak ji nenos.
Dnesni doba umoznuje svobodu jak v oblekani, liceni, tak i v cesani. Jen je ta svoboda omezena nabidkou v obchodech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.7.18 07:24

A nebyla by dobra investice nasetrit si a navstivit profesionaly? Ale neni to zase tolik ;) .
Jinak dle popisu mi na zimni typ nesedis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.7.18 07:25

A nebyla by dobra investice nasetrit si a navstivit profesionaly? Ale neni to zase tolik ;) .
Jinak dle popisu mi na zimni typ nesedis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
11.7.18 07:43

Vyber prachy a zajdem do Pařížský. Tě obléknu od kalhotek až po kožich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
11.7.18 07:46
@samá práce píše:
Vyber prachy a zajdem do Pařížský. Tě obléknu od kalhotek až po kožich ;)

Myslíš Pařížskou v Sapě, jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
119
11.7.18 07:48

Doporucuju se podivat na stylunaproti.cz , pani tam hezky popisuje typologii barev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
11.7.18 07:49
@Anonymní píše:
Ahoj. Měla bych dotaz týkající se barevné typologie a stylu oblékání. Jde o to, že ani jednu z těchto věcí nedokážu určit a proto se chci zeptat vás, na váš názor.
Jako první nedokážu určit, jaké „roční období“ dle barevné typologie jsem. Dle mého zimní, ale jistá si nejsem.
Přírodní barva mých vlasů je špinavý blond, spíše světlejší hnědá. Vlasy si barvím na tmavě hnědou. Oči hnědošedé, pleť hrozně bledá, ale začervenalá, díky alergii na sluníčko. Žíly na rukou jasně modré. Rysy ve tváři mám výrazné, oči velké, plné rty, celkově jsem výraznější. Do jaké barevné typologie (ročního období) dle vás zapadám?
Styl oblékání - mnoho lidí mi chválí, když jsem oblečená nějak „jemně“, žensky. Světlé odstíny růžové, perličky. Problém je, že díky mé postavě se právě na takovýto romantický styl dle mého nehodím. Jsem postavou drobná, ale celkem vysoká (168). Postavou sice „drobnější a křehčí“ jsem, ale prsa trojky to jistí :D :D Jsem citlivá, ale energická. Na svůj věk vypadám velmi mladě (tedy mé okolí hádá rozdíl tak 4-5let) Normálně nosím tmavé, jednobarevné věci. nemám ráda pozornost, proto se v šatech a podobně necítím, mám pocit, že na mě stále někdo civí a celkově si nemyslím, že jsem zrovna „ženský“ typ. Líbí se mi světlé odstíny, ale přijde mi, že s mou světlou pletí už by to bylo až příliš. Začínám být popletená a už asi 3 měsíce hledám sebe, svou typologii i styl. Dokázal by mi prosím někdo poradit alespoň podle popisu? :nevim:

Podle barvy barvených vlasů se typologie nedělá. Musíš mít úplně schované vlasy, ideálně pod něčím bílým. Pod obličej si dáš stříbrný šátek a zlatý šátek a zkoumáš, co to s Tebou dělá. Podle toho určíš, jestli jsi teplý nebo studený typ. Pak se v rámci typu určuje podtyp. Studený - léto nebo zima, teplý - jaro nebo podzim.
Doporučuju Ti navštívit profíky. Byla jsem v jednom salonu v Praze, poradili, posloužili. Kdybys byla z Prahy a okolí, napiš mi SZ, dám Ti kontakt na svůj salon.

• Citovat
  • Upravit
877
11.7.18 08:05

@zyoma skvělé jsou také stránky:

Supervizaz.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
11.7.18 08:12

@Černá vdova
Tak na Hlavní třídě v Hanoji koupíš skoro vše. ;) Přijď, tě provedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
11.7.18 09:28
@samá práce píše:
@Černá vdova
Tak na Hlavní třídě v Hanoji koupíš skoro vše. ;) Přijď, tě provedu ;)

Prodávají tam taky burky? ;)

• Citovat
  • Upravit
26270
11.7.18 18:06
@Černá vdova píše:

burky nevim, ale určitě se tam dá sehnat stan, vyndáš tyčky, uděláš 2 díry pro oči a je to.....
levnější varianta - velký černý pytel na odpad …2 díry pro oči, 2 díry pro ruce a máš téměř nepromokavou variantu …jo a musíš si ho nasunou obráceně ;) …navlíknout jako víš co na co ..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
12.7.18 15:17
@Malaga píše:
burky nevim, ale určitě se tam dá sehnat stan, vyndáš tyčky, uděláš 2 díry pro oči a je to.....
levnější varianta - velký černý pytel na odpad …2 díry pro oči, 2 díry pro ruce a máš téměř nepromokavou variantu …jo a musíš si ho nasunou obráceně ;) …navlíknout jako víš co na co ..... :mrgreen:

Hm, tak to bych asi potřebovala obytný stan pro pět osob :think:.

• Citovat
  • Upravit
6439
12.7.18 15:21
@Černá vdova píše:

sis spletla národy. SAPA je vietnamská né arabská. Ale obchod s maškarním a kostýmy tam je. ;) anebo na přání ti ho ušijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková