Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Mit je muzes, nepozastavila bych se nad tim. Ja bych si tedy vzala spis dlouhe, ale co jsem videla slecny na promoci, mely klidne i kratke.
Ano, moc pekne
dlouhe u nas nemel nikdo ani na Bc. ani na Ing. promoci, takze v poklidu ![]()
Urcite muzes, jen zalezi jake budou v realu, aby to nebyl nejakej neformej, lacine vypadajici hadr treba.
Příspěvek upraven 02.07.18 v 12:59
@Anonymní píše: Čeká mě má magisterská promoce. Mohu si na ni vzít tyto šaty z Bonorixu, hodí se? Taláry mít nebudeme. Prosím o anonym, abych nebyla poznatelná.
o dlouhých šatech zde se nepíše, mají mít délku ke kolenům, šaty máš tmavé, takže ano, můžeš mít,
nebo si vezmi kostýmek (sukni a sako a pod tou hezkou košili, tak bych to udělala já, je to slavnostnější)
odkaz: https://www.jobs.cz/…-co-na-sebe/
Děkuji, mám radost, že nebudu muset shánět nové. Lodičky k nim mít samozřejmě budu. A šaty už jsem si v reálu zkusila a padnou mi dobře. Zakladatelka.
@Anonymní píše:
Děkuji, mám radost, že nebudu muset shánět nové. Lodičky k nim mít samozřejmě budu. A šaty už jsem si v reálu zkusila a padnou mi dobře. Zakladatelka.
Ano,
zapomněla jsem dodat jsou nádherné, krajky miluju
, i ramena zahalené, takže super ![]()
Ps: lodičky nějaké decentní ![]()
@Anonymní píše: Čeká mě má magisterská promoce. Mohu si na ni vzít tyto šaty z Bonorixu, hodí se? Taláry mít nebudeme. Prosím o anonym, abych nebyla poznatelná.
Ahoj, určitě ano. Ale dala bych si pozor na spodní prádlo - viděla jsem na prmocích spoustu obtažených šatů a žel hodněkrát to slečny nevychytaly. Njede ani tak o postavu,ale o to, aby prostě nepůsobilo vulgárně, když tam budou vidět kalhotky (ať už prosvítat barvou nebo prosvítat záhyby) a podprsenka (to samé - a ještě horší faldíky kolem podprsenky). Jinak moc gratuluji a užij si promoce =)
Čeká mě má magisterská promoce. Mohu si na ni vzít tyto šaty z Bonorixu, hodí se? Taláry mít nebudeme. Prosím o anonym, abych nebyla poznatelná.