Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych zavedla tresty za zneužívání anonymu. Takže obě naše přání jsou nereálný…
@Janli píše:
Já bych zavedla tresty za zneužívání anonymu. Takže obě naše přání jsou nereálný…
Dost rozdíl paní.
A rovnou navštivte odbornou pomoc.
@Anonymní píše:
Dost rozdíl paní.A rovnou navštivte odbornou pomoc.
Ne, já nepotřebuji odbornou pomoc. Ale ty potřebuješ osvětu a trochu širší pohled. V čem budeš ty lepší pokud odsoudíš a zabiješ člověka, když se nebude moct bránit? V ničem. Akt pomsty ještě nikdy nikomu neprospěl a nepatří do civilizované společnosti. Ani v zemích, kde je dnes trest smrti stále zavedený, není nižší zločinnost, možná jsou jen trochu prázdnější věznice. Zavedením trestu smrti si možná ulevíš ty, ale to je tak vše. Nikomu tím život nevrátíš a ani nezachráníš jiný život. Navíc v případě, kdy dojde k justičnímu omylu, se trest smrti nedá zvrátit a pak se vrahem stáváš i ty. Ona jsou taková provolání na první pohled sice hezká a populistická, ale inteligentní člověk ví, že jsou naprosto k ničemu a dost často napáchají více škody než užitku, stejně jako kterýkoliv jiný militantní názor.
@Janli píše:
Ne, já nepotřebuji odbornou pomoc. Ale ty potřebuješ osvětu a trochu širší pohled. V čem budeš ty lepší pokud odsoudíš a zabiješ člověka, když se nebude moct bránit? V ničem. Akt pomsty ještě nikdy nikomu neprospěl a nepatří do civilizované společnosti. Ani v zemích, kde je dnes trest smrti stále zavedený, není nižší zločinnost, možná jsou jen trochu prázdnější věznice. Zavedením trestu smrti si možná ulevíš ty, ale to je tak vše. Nikomu tím život nevrátíš a ani nezachráníš jiný život. Navíc v případě, kdy dojde k justičnímu omylu, se trest smrti nedá zvrátit a pak se vrahem stáváš i ty. Ona jsou taková provolání na první pohled sice hezká a populistická, ale inteligentní člověk ví, že jsou naprosto k ničemu a dost často napáchají více škody než užitku, stejně jako kterýkoliv jiný militantní názor.
Já to myslela ale dobře
Vám se líbí to, když den co den se tohle děje? Nevinné miminka umírají apod..
@Anonymní píše:
Já to myslela ale dobřeVám se líbí to, když den co den se tohle děje? Nevinné miminka umírají apod..
Ne, nelíbí se mi to, ale řešením není nesmyslný trest. Řešením je práce na zlepšení stavu společnosti, osvětě a kolektivním svědomí. Jsi evidentně ještě mladá, poněkud nevyzrálá a plná ideálů. Investuj svůj čas a energii někam, kde to má smysl. Volání po trestu smrti to rozhodně není.
@Anonymní píše:
Já to myslela ale dobřeVám se líbí to, když den co den se tohle děje? Nevinné miminka umírají apod..
A vy byste to chtěla soudit a udělovat definitivní tresty? Já tedy ne.
Nechci se tu s vámi dohadovat. Myslela jsem to tak ( smrt za smrt. ) Možná trošku přehráním, ale opravdu se mi tohle nelíbí. Den co den tohle ctu. Je toho totiž cely internet a nejde to přehlédnout. Jenže by se muselo zapojit více jedinců, aby se tohle nestávalo, ale bohužel stává a stávat se to bude.. je mi hrozně líto těch nevinných děti a zvířat, kteří se nemají čím a jak bránit. Dospělý svepravny člověk ano. Dítě co se teprve narodilo opravdu neumí a je to dost velký rozdíl.
A jaký by jste volila trest? Ten co je doposud? Zabil jsem dítě a půjdu si sednout na pár let a pak svou práci dodělám a zabíjí ještě manželku..tak budu mírnější. Rozhodně by za to, co vzal tomu nevinnému nedala jen 10 ale tak 30 let
plus podmínka a domácí karanténa na 10let 😂 😂 😂 😂
@Anonymní píše:
Nechci se tu s vámi dohadovat. Myslela jsem to tak ( smrt za smrt. ) Možná trošku přehráním, ale opravdu se mi tohle nelíbí. Den co den tohle ctu. Je toho totiž cely internet a nejde to přehlédnout. Jenže by se muselo zapojit více jedinců, aby se tohle nestávalo, ale bohužel stává a stávat se to bude.. je mi hrozně líto těch nevinných děti a zvířat, kteří se nemají čím a jak bránit. Dospělý svepravny člověk ano. Dítě co se teprve narodilo opravdu neumí a je to dost velký rozdíl.
Nechci vám brát iluze, ale přečtěte si něco o trestu smrti, a že byl opravdu brutální, a jak dlouho platil. Doporučuji encyklopedii trestu smrti. A vite co? Lidi zabíjeli i tak.. A potom se pobavte se soudci podle jakých důkazů kolikrát rozhodují, že to nikdy není stoprocentní. Ts není prevence. A hlavně je fatální.
Až si nactete tuny historických pramenů, trestních zákoníků, psychologických studií na téma ts a jeho skutečny dopad na myšlení vrahů a přijdete s něčím opravdu podloženým a vyargumentovaným, pak si to ráda přečtu.
Ale anonymní výkřik do tmy opravdu nic neřeší.
Čím bych Vám pomohla kdybych anonymitu odkryla? Mám stejný profil jako vy 🙄 jen jiné jméno.
@Anonymní píše:
Zavedla bych znovu trest smrti za zabití dítěte nebo zvířetekteré se nemají jak bránit.
za smrt zvířete? opravdu?
takže když někdo zabije komára, tak by si zasloužil trest smrti? když přejede zajíce nebo srazí srnu? A co řezníci a jím podobní? Zabíjení krav, vepřů, králiků atd. to nevadí?
evidentně není zvíře jako zvíře, a není zabití jako zabití, ale není nad fanaticky anonymní výkřik…
Zavedla bych znovu trest smrti za zabití dítěte nebo zvířete které se nemají jak bránit.