U moře - celý týden déšť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76904
31.5.22 12:47
@Simi2019 píše:
@Melodie91 Deti jsou malý 2,3,4 (moje je jen jedno). Animační program tam nějaký je, herna snad taky :nevim: Kdyby to byl jeden den, tak mi to nevadí, ale celý týden :zed: No koukneme se co se tam kde dá podniknout ve vnitr, a budem doufat, že se to ještě změní.

tak určitě nebude pršet celý týden v kuse, no je fakt, že s tak malými dětmi nějaké túry v dešti asi nehrozí,
no jak píšou ostatní - nešťastně zvolený termín dovolené - ono to není tak levné jen tak pro nic za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
31.5.22 12:50

@Simi2019 a čí ty ostatní děti jsou? Jakože někoho z rodiny? Tím pádem je to ještě menší starost. Buď se rozdělíte nebo budete pospolu. Jak vám bude vyhovovat. Je mnoho možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
31.5.22 12:54

@stinga dcera v tom Slovinsku měla tenkrát dva roky. Vyjeli jsme do hor, vyšli malý kopec a byli v cíli, třeba u nějakých vodopádů. Záměrně jsme hledali místa, kde se dá přijet autem co nejblíže. Až mě překvapilo, kolik takových míst ve Slovinsku existuje a nikde nebylo nacpano. Jenže Slovinsko je všeobecně krásná příroda, je tam zvláštní příjemná atmosféra, mně překvapilo jak moc hezky tam je. Kolik se tam pase druhů krav, koní, jen na to mohl člověk hledět půl dne. A deště bylo docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
31.5.22 12:57

@Trojlístek Jedeme 2 rodiny. Jsme už dlouho přátelé. A chtěli jsme vzít děti společně k moři. Přes léto jsme nedali dohromady žádný termín, a taky jsme nechtěli žádný velký tropy.No je to s námi těžký. Nevadí nám, když bude den, dva pršet ale celý týden, to už by bylo na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
31.5.22 12:58
@Melodie91 píše:
No muze se to zmenit, asi nebude prset uplne cely tyden…,ale to je vzdycky riziko :nevim: ja zazila tyden v Chvorvatsku v srpnu a prselo 4 dni…na Sri lance nam taky pulku proprselo a tam to byl teda vetsi mazec, jednou jsem taky byla tyden v Tunisu na zacatku cervence a nebylo zadny vedro..porad pod mrakem :nevim:…dovolenou bych kvuli tomu nerusila…jak jsou deti stare? Take zalezi na hotelu..jestli maji nejake animacni programy, vnitrni bazen, hernu, nejake hry vem sebou…muzete podniknout nejake vylety…

Já jsem byla jednou v Chorvatsku na konci srpna, a to v Omiši, což je tak uprostřed, tedy ne úplně na severu. Dva dny bylo nádherně, a pak se to tak zkazilo, že již do konce pobytu jen pršelo a byla zima. V předpovědi to vůbec nebylo. Od té doby již jezdíme jedině do Řecka, tam se mi to ještě nestalo, že by v červenci nebo srpnu pršelo a byla zima. Do té doby bych nikdy vůbec nevěřila, že může být v létě v Chorvatsku tak hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
31.5.22 12:59

@Trojlístek Slovinsko bohužel neznám, ale v Chorvatsku projdou městečko, a co dál? do hor s takovými mrňaty těžko a kolem moře to nikde v Chorvatsku moc nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.22 13:01

Nic nerušte, stačí když zafouka vítr a počasí bude hned jiné. Ikdyby vám mělo půlku proprset, určitě najdete náhradní program a užijete si i sluníčko a moře. Ono mezi námi, každý den v pařáku taky není nic moc… Když by náhodou pár dní pršelo, aspoň si odpočinete od horka ;) ber to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
31.5.22 13:01

@Simi2019 Na pobřeží je počasí ještě méně předvídatelné, než ve vnitrozemí, takže bych jel, podíval se, co je kolem za možnosti výletů a dovolenou si užil ať bude jak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
31.5.22 13:05
@stinga píše:
@Trojlístek Slovinsko bohužel neznám, ale v Chorvatsku projdou městečko, a co dál? do hor s takovými mrňaty těžko a kolem moře to nikde v Chorvatsku moc nejde

Chtěla jsem být pozitivní :mrgreen:
A mimochodem, do Chorvatska jsme se otočili taky a víš co se ten den stalo?
Ve Slovinsku bylo krásně (jsme se dozvěděli dodatečně), zato v Chorvatsku lilo jak z konve. No, na co bychom vzpomínali :lol: jako štvalo nás to, ne že ne. Chápu, bude to těžší, ale jedou dvě rodiny a to není k zahození. Když nebudou zpruzelost šířit dospělí, tak i ty děti budou v pohodě. Ale bude to těžké, ne že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
31.5.22 13:06

@Simi2019 a nekoukalas blbě?? YR ukazuje pro Zaton minimálně do středy krásné počasí a teploty 28-30 stupňů, kromě neděle, kdy je tam nějaký mráček. Ale déšť vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
31.5.22 13:08
@Da12 píše:
Já jsem byla jednou v Chorvatsku na konci srpna, a to v Omiši, což je tak uprostřed, tedy ne úplně na severu. Dva dny bylo nádherně, a pak se to tak zkazilo, že již do konce pobytu jen pršelo a byla zima. V předpovědi to vůbec nebylo. Od té doby již jezdíme jedině do Řecka, tam se mi to ještě nestalo, že by v červenci nebo srpnu pršelo a byla zima. Do té doby bych nikdy vůbec nevěřila, že může být v létě v Chorvatsku tak hnusně.

rodiče jezdili do Chorvatska hodně a přesně jak píšeš - je to velká sázka do loterie s tím deštěm - oni jezdili začátkem srpna kvůli celozávodce a kolikrát mamka přijela naštvaná a zmrzlá, a to jezdili kolem Gradacu, takže hodně jih a žádná jistota to není,
prý už lepší jsou ostrovy - na Hvaru jim vždy pršelo maximálně 1× za pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10995
31.5.22 13:10
@Simi2019 píše:
@Trojlístek Jedeme 2 rodiny. Jsme už dlouho přátelé. A chtěli jsme vzít děti společně k moři. Přes léto jsme nedali dohromady žádný termín, a taky jsme nechtěli žádný velký tropy.No je to s námi těžký. Nevadí nám, když bude den, dva pršet ale celý týden, to už by bylo na nic.

Bude to zkušenost. Uvidíte, neruste to. Alespoň se potkáte a pořádně poplkáte. Příště vás to třeba bude motivovat ten termín najít.
Já popravdě nikdy nezažila ideální dovolenou, co se počasí týká, ale osazenstvo mi to vždy vynahradilo. Byla legrace a zábava i bez plavek. Člověka leccos napadne ani neví jak. Kreativní je většinou každý, jak jde o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
31.5.22 13:35

@Simi2019 zkus se mrknout, jestli je poblíž krytý aquapark třeba…nějaká hernička…celý týden určitě pršet nebude, to by byla velká smůla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
31.5.22 13:39
@welovefashion píše:
@Simi2019 zkus se mrknout, jestli je poblíž krytý aquapark třeba…nějaká hernička…celý týden určitě pršet nebude, to by byla velká smůla :kytka:

ou, v Chorvatsku snad ani kryté aquaparky nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
31.5.22 13:51
@stinga píše:
ou, v Chorvatsku snad ani kryté aquaparky nejsou

no jo máš pravdu, koukám na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit