Ublinkávání po krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ublinkani
ahoj mam 5 měsičniho syna a po kazdem krmeni je na um mi ublinkava treba i dve hodiny po krmeni je to normalni? co myslite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Poraď se pediatrem. Změň třeba UM… Nutrilon AR jsem měla já proti ublinkávání a malé to moc pomohlo
neblinkala a už mohla i obyč UM. Tak se s ním poraď a on ti doporučí změnu UM.
Anebo může mít také žaludeční potíže
to ti asi takhle nikdo neporadí. Zkus změnu UM a uvidíš a nebo běž rovnou k pediatičce. Hodně zdaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj naší malé je sedm měsíců a ten problém máme taky, zkoušela jsem všechno možné, až nám nakonec pomohl GASTROTUS gel, dává se 5 až 10 minut po jídle a to jediné jí pomohlo. Přesně jak říkáš, taky blinkala třeba i dvě hodiny po jídle, ale doktorka mi řekla že se to spraví až začne jíst normálně příkrmy, to už jíme a stejně si ublinkne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jenom ublonkava, tak bych to moc neresila, a jestli pribira. Mladsi ublinkava do ted. V peti mesicich myslim jeste blil jak sakal, ale pribiral dost, tak sem to neresila, krom toho ze smrdel na dva metry. Pri prevlikani se mi poblil vzdycky znova, tak uz sem to pak neresila, byl proste smradlavy miminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky doporučuji mléko zahušťovat Nutritonem.Také ho používáme,jelikož mi malej dost ublinkával.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud jen ublinkava…tak ze nevyblije vsecko obloukem co snedl tak to dela spousta deti..u nas to trvalo cca do 10 mesicu nez prestala ublinkavat po jidle…kldine i tri hodiny po.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
my s tím měli velké problémy, nebylo to zvracení obloukem ale ublinkáváníi i po dvou hod krmení…
nakonec jsme se přestali řídit návodem dávkování na obale a dávali mín a je po problému.
Přesně jak řekla moje babička… „co řešíš, je prostě přepitej, nemá záklopku, dej příště míň..“
malého jsem si pro jistotu hlídala na váze.. jen pro svůj klid..
moje švagrová to řešila stejně… její dcera pila v roce dávku, která je v návodu uvedená u 6 měsíců…
ale jak říkám, my neměli problém s refluxem, takže i to radši pozoruj a konzultuj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj no ja nevim jak mam to delat ma 5měsicu vazi 8kg, kdyz to mlicko budu delat slabsi tak nebude mu to jen na zizen to budee chtit pit casteji proto ze ho to moc nezasyti, pje po trech hodinach, vypje 160ml a vnoci treba 200,skousela jsem dat mu min toho mlicka ale to rval ze ma malo, fakt nevim ale kdyz to i vasi deticky tak delali tak to mam klid,obloukem neblinka, na pristi kontrole se zeptam pediatra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha, tak to máš hladovce, to ten náš zase neplakal…
prostě halt máme blicí mimina, ted jsem byla u kámošky na návštěvě a ta převlíkala sebe a malýho třikrát, jak byli oba zeblitý…
ono by se to mělo prej ale do roka zlepšit, tak aleson nějaká útěcha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim, ze slabsim mlikem to nevyresis. To je podle me lehci, tak mu to snaz vyjede zpatky. U nas se to zlepsilo s prikrmama, je fakt ze ted vypije trikrat denne 150 a konec, zbytek spucuje v prikrmech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej taky hodně zvrací, dr. tvrdila, že se přepíjí, tak jsem vážila a nepřepíjel se, navíc nepřibíral, tak jsme byli na utz, krom refluxu je v pořádku. Na noc jsem musela začít dávat UM, nestačilo mi už mlíko, takže začal konečně nabírat, ale blije pořád. Nepomohl nutriton ani gastrotuss, po AR mlíku má zácpu. Takže holt bude blinkat dál, ale když se mu jinak dobře daří, tak to už nemám řešit. Smrdí taky pěkně, už jsem si na to zvykla, je to prostě moje smradlavý miminko, převlíká se několikrát denně, já taky, nedá se nic dělat, snad z toho brzo vyroste.
Asi bych si ho pro jistotu nechala zkontrolovat, jestli to blinkání nemá jinou příčinu, nám dr. na utz kontroloval ostatní orgány plus mozeček, všechno v pořádku, potvrdil reflux, takže aspoň máme klid, že je jinak ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit