Jogurt 1x týdně??? 9m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
15.12.10 22:42

Jogurt 1x týdně??? 9m

Ahoj mám 9m syna a začala jsem dávat jogurty, známá říkala, že prý jogurt dává jen jednou týdně, prý jí to říkala doktorka, tak nevím. Jak často dáváte před rokem jogurty vy? a jaké značky ? díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7805
15.12.10 22:48

Dávali jsme každý den.Buď bílou activii nebo Holandii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
15.12.10 23:16

Ahoj, já dávám bílý jogurt každý den od ukončeného 8.měsíce- Holandii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.12.10 23:21

Ahoj, zrovna minulý týden jsem se na to ptala doktorky a říkala že od 8 měsíce jednou denně bílý jogurt, né ochucený, můžeš do něj přidat třeba nastrouhaný jablko, myslím, že je blbost dávat ho jen jednou týdně, takže v klidu dávej každý den a buď ráda že malýmu chutná, kamarádky cácorka je silně odmítá :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.12.10 23:24

Taky jsme měli denně…vlastně pořád máme, ale už ne bílý :oops:

A nespletla si to s vajíčkem? To se doporučuje jednou týdně, jestli si vzpomínám dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.12.10 23:26

Jo a dávala jsem Activii, Holandii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.12.10 23:29
Martasaja píše:
Taky jsme měli denně…vlastně pořád máme, ale už ne bílý :oops:A nespletla si to s vajíčkem? To se doporučuje jednou týdně, jestli si vzpomínám dobře :think:

:palec: Je pravda že se vajíčko může jednou týdně, ale jen žloutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.12.10 23:35

A není ten jogurt kyselý ten bílý?Já tedy malému jogurt nedávám jen ovoce,ale kyselejší ovoce mi nechce takže by určitě nechtěl ani bílý jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.12.10 23:38
sarynama píše:
Martasaja píše:
Taky jsme měli denně…vlastně pořád máme, ale už ne bílý :oops:A nespletla si to s vajíčkem? To se doporučuje jednou týdně, jestli si vzpomínám dobře :think:

Jo jo, jasně, jen žloutek…už je to dávno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.12.10 23:40

Pokud mu nedáš ochutnat nejdřív ochucený, tak ti ho jíst bude, nebo právě do něj můžeš přidat ovoce aby dostal chuť, ale já vím, že náš malej byl vybíravej v jídle, ale jogurty mi jedl dobře dávala jsem activii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.12.10 23:42
sexyfraga píše:
A není ten jogurt kyselý ten bílý?Já tedy malému jogurt nedávám jen ovoce,ale kyselejší ovoce mi nechce takže by určitě nechtěl ani bílý jogurt.

Mně to malý jedl, ale raději Activii, ta Holandia mi přišla taková kyselejší, ale nakonec sbaštil i tu. Já jsem mu tam teda skoro vždycky strouhla jablko, nebo hrušku, nebo banán,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.12.10 23:42
Martasaja píše:
sarynama píše:
Martasaja píše:
Jo jo, jasně, jen žloutek…už je to dávno :-D

Já se na to ptala zrovna teď v poradně, protože našemu Dájovi se v roce objevila alergie a zjistili mu právě na bílek a kravské mléko, takže jsme museli vysadit vejce úplně a vše jsem mu dělala ze sójového mléka, takže teď si dám na vajíčko pozor u malý a dávat jí ho zatím nebudu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.12.10 23:50

právě,že malej neche nic co je trošku kyselejší boruvky a někdy i jahody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
16.12.10 01:28

Holky mam dotazek,jeste nedavam jogurt,ale za par tydnu zkusim..a chci se zeptat,proc nemuzu davat ochuceny? Samozrejme kdyz v nem nebudou konzervacni latky ani cukr…Nasla jsem jeden takovy,cesky vyrobek,je sice drazsi,ale co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.12.10 06:25

podle mého záleží i na celkové skladbě jídleníčku, ale určitě kvalitní bílý jogurt se může dávat každý den. (dobré číst etiketu, ne všechny bílé jogurty jsou dobré, měly by obsahovat jen mléko, kultury, nic víc..) já nedávala, nechutnalo mu to, tak než si zvykl, bylo to méně často..

Zuzie, ochucený se nedoporučuje proto, že si zvykne na tu chuť a bílý už nebude. prý. já musela začít jogurtem s přesnídávkou, protože bílý na mě plival..
ochucené jogurty jsou navíc takové, no.. ta ovocná složka prostě není uplně košer, přidávají se plnila, a tak, a proč cpát do mimča karagenany a bramborový škrob atd.
našla jsem jen jeden, co se mi zdál, Bio z Valašského meziříčí, mají jahodový a borůvkový, kde je ovoce a cukr.
no, i tak mi přišlo lepší vzít bílý jogurt a dětskou přesnídávku a vyrobit si ho sama..

btw, holandie u nás neobstála, jedině bílý bio z ValMezu, Klasik od Olmy, obyč. activia..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí