ublinkavani
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ublinkavani
ahojky,chtela jsem se zeptat.Stavalo se Vám někomu,že Vaše mimčo ublinkávalo čirou vodu nebo s trochou mléka?pa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano stává se nám to denně několikrát, je to natrávené mlíčko a je to u miminek vcelku časté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nám se to taky stávalo, dá se koupit takový prášek, zapomněla jsem ale název a to přidáš do mlíčka, aby se trošku zahustilo a zůstalo líp v bříšku. My jsme zvládali kojit i pít z lahve, takže před kojením jsem mu trošku dala s odstříkaným mlékem z lahvičky a pak ho dokojila, nebo třeba po lžičce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, našemu malému se to stvávalo často, taky jsem mu dávala ten prášek na zahuštění, ale pak ho zase bolelo bříško, tak jsem to nechala,až si trošku posílí břišní svalíky, tak to odezní samo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,já mám teda už starší mimi a možná ,že už se hodně změnilo,ale když byl malinký tak jsem neustále musela měnit plenky pod hlavičkou a často jsem ho převlékala,ublinkával opravdu hodně často.Lékařka tomu tehdy říkala reflux a dala nám na to kapičky.Nemyslím(pokud si dobře pamatuji),že by zvlášť pomohly,ale ono se to časem spravilo samo.Takže určitě žádný stres.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit