Úbytek váhy dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
12.10.22 21:21

Úbytek váhy dítěte

Zdravím všechny maminky, jdu sem s dotazem ohledně mé 11 měsíční dcery. Před měsícem jsme byli na preventivce a malá měla 8600g. Dnes jsem ji vážila a má 7500g. S jídlem problém není, sní na co příjde :)Takže jedlík je dobrý. Je na UM. Říkala jsem si, jestli to nemůže být tím, že ani chvilku neposedí. Pořád je v pohybu. Už začína chodit.Je to taková malá tryskomyš :D Na další prohlídku jdeme ve 12 měsících. Nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7260
12.10.22 21:28

Asi bych zítra zavolala pediatře… dle mě to není v pořádku že roční zhubne kilo. Nebo možná spíše zajít na převážení přímo k doktorce…ono taky váha u doktorky může važit jinak než vaše doma. Pokud váha važí dobře za mě to ok není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35532
12.10.22 21:29

Nemáš tu váhu nějak blbě nastavenou, položenou. Určitě není v pořádku aby tak malý dítě hublo i když je pořád v pohybu.
Kromě UM jí co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
12.10.22 21:37

@Loula1 převážila bych jí u pediatry. Tvoje váha může prostě vážit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
12.10.22 21:38

Pokud ti váží váha stejně jako u doktorky (třeba víš, že po minulém váženi u ní měla dcera doma stejně), tak bych hned ráno volala a objednala se na prohlídku.

V 11 měsících jsou pořád v pohybu snad všechny zdravé děti a není to důvod, aby zhubla celé kilo.

• Citovat
  • Upravit
15412
12.10.22 21:38
@Loula1 píše:
Zdravím všechny maminky, jdu sem s dotazem ohledně mé 11 měsíční dcery. Před měsícem jsme byli na preventivce a malá měla 8600g. Dnes jsem ji vážila a má 7500g. S jídlem problém není, sní na co příjde :)Takže jedlík je dobrý. Je na UM. Říkala jsem si, jestli to nemůže být tím, že ani chvilku neposedí. Pořád je v pohybu. Už začína chodit.Je to taková malá tryskomyš :D Na další prohlídku jdeme ve 12 měsících. Nemáte s tím některá zkušenost?

neváží ti váha špatně? Takový úbytek váhy by určitě nebyl ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.10.22 21:41

Kromě UM jí masozeleninové příkrmy, ovocné přesnídávky, bílý jogurt, nemléčné i mléčné kaše, rohlík-chleba s lučinou. No zítra ještě mrknu na tu váhu, ale moje váha sedí, když se vážím. Je fakt, že jsem jí nikdy nepřevažovala, když jsme došli od doktorky, takže je vážně možné, že váha váží jinak..

Příspěvek upraven 12.10.22 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
12.10.22 21:43

Asi ti váží blbě váha, takhle malé dítě, aby zhublo kilo, to není normální. Určitě by to nebylo běháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
12.10.22 21:47
@Loula1 píše:
Kromě UM jí masozeleninové příkrmy, ovocné přesnídávky, bílý jogurt, nemléčné i mléčné kaše, rohlík-chleba s lučinou. No zítra ještě mrknu na tu váhu, ale moje váha sedí, když se vážím.

a sedí tvoje váha na váhu u doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35532
12.10.22 21:53
@Loula1 píše:
Kromě UM jí masozeleninové příkrmy, ovocné přesnídávky, bílý jogurt, nemléčné i mléčné kaše, rohlík-chleba s lučinou. No zítra ještě mrknu na tu váhu, ale moje váha sedí, když se vážím. Je fakt, že jsem jí nikdy nepřevažovala, když jsme došli od doktorky, takže je vážně možné, že váha váží jinak..Příspěvek upraven 12.10.22 v 21:47

Aha, takže ji vážíš na normální váze v náručí a pak to odecitas od své váhy? Ne na kojenecké.
Tak to ti klidně nemusí sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.10.22 21:58

@JancaS84 ano na normální váze. Aha tak to mne nenapadlo, že by to až tak mohlo blbě vážit😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
12.10.22 22:01
@Loula1 píše:
@JancaS84 ano na normální váze. Aha tak to mne nenapadlo, že by to až tak mohlo blbě vážit😱

tak ta váha pro dospělé není tak přesná, jako kojenecká váha u doktorky,
no pořád je to ta lepší možnost, že váhy váží jinak, kdyby ti tak malé dítě zhublo o víc než kilo, byl by to dost velký prů.s.er

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.10.22 22:04

@stinga no doufám, že to bude tou váhou. Ale asi raději zavolám doktorce o převážení, abych byla klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
12.10.22 22:09

Pokud se vážíte společně, tak buďme rádi, že nemá méně než při narození. Takové měření je skutečně velmi nepřesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
12.10.22 22:17
@Loula1 píše:
@stinga no doufám, že to bude tou váhou. Ale asi raději zavolám doktorce o převážení, abych byla klidnější.

jo to je určitě rozumné, budeš přesně vidět, na čem dítko je :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky