Miminko a um - nekaká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.10.22 05:25

Miminko a um-nekaká

Ahoj, asi 3 týdny jsme plně na UM, malýmu jsou 4 měsíce. Je to už 3 den, co nekakal. Bříško má měkké, nevypadá, že by měl bolení, ale i tak už mě to znepokojuje. Zkoušela jsem dát trošku švestkové šťávičky-nic. Fenyklový čaj-nic. Pravidelně cvičíme bříško-nic. Dávám na bříško-nic. Nosím na tygříka-nic. Zkoušela jsem včera i teploměr-Nic.
Prdiky odchází, ale prostě ne a ne se vykakat. Predtim to šlo alespoň obden..nějaká Banská rada co s tím? Rourku chci nechat jako poslední možnost. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.10.22 16:31

Zatím bych ho nechala jestli to zvládne samo. Taky jsem řešila stejný problém, třetí den už jsem byla nervozní a rourkovala, Řešila jsem to s doktorkou a tvrdila mi, že týden je ještě ok - to se mi teda ale zdá hodně. Zatím se mi teda 4 den vykadí sám a je toho hromada. Nedokážu si představit kam by se mu to vešlo po týdnu…
Teď mi kaká nepravidelně, někdy ob den někdy 3 nic.
Třeba bude zítra pokaděné až za ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.22 18:12

2 mesicni mimi nekaka

Zdravim, damy, maminky, potrebuju nutne pomoct. Mam doma 10 tydenni dcerku. Ihned po skonceni 6 nedeli prestala sama kakat(od narozeni do 6 tydnu kakala sama skoro denne). Ted je ji 10 tydnu a stale ji to nejde. Jakmile se vic jak 24h nevykadi spusti rev a musim zasahnout teplomerem. Nekolikrat jsem to resila s doktorkou. Pije cajik hermanek, do toho ji davam na doporuceni Hylar forte kapky, z toho mi zvraci ve velkem. Pije sunar 1(od narozeni) smichany s beba sensitive na zazivaci problemy a zacpy-doktorka rekla at ji to davam 50/50. Bojim se ze ji poskodim konecnik a uz me nebavi se ji 10 minut stourat v zadku aby se vykadila. Konzistencne by to zvladla sama ale proste to nejde. Uz jsem zoufala, mate nejake rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.22 16:15

Skoro roční Mimi nekaka

Dobrý den, skoro roční Mimi má hrozně tuhou stolici (víc tekutin atd to vše vím) ale mám dotaz myslíte, že je pravděpodobnost aspoň 1 procento, že by mu po 6 měsících mohlo přestat vyhovovat značka UM? Máme zkusit jiné nebo po takové době je to hovadina? Dekuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure