Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, asi 3 týdny jsme plně na UM, malýmu jsou 4 měsíce. Je to už 3 den, co nekakal. Bříško má měkké, nevypadá, že by měl bolení, ale i tak už mě to znepokojuje. Zkoušela jsem dát trošku švestkové šťávičky-nic. Fenyklový čaj-nic. Pravidelně cvičíme bříško-nic. Dávám na bříško-nic. Nosím na tygříka-nic. Zkoušela jsem včera i teploměr-Nic.
Prdiky odchází, ale prostě ne a ne se vykakat. Predtim to šlo alespoň obden..nějaká Banská rada co s tím? Rourku chci nechat jako poslední možnost. Děkuju.
Zatím bych ho nechala jestli to zvládne samo. Taky jsem řešila stejný problém, třetí den už jsem byla nervozní a rourkovala, Řešila jsem to s doktorkou a tvrdila mi, že týden je ještě ok - to se mi teda ale zdá hodně. Zatím se mi teda 4 den vykadí sám a je toho hromada. Nedokážu si představit kam by se mu to vešlo po týdnu…
Teď mi kaká nepravidelně, někdy ob den někdy 3 nic.
Třeba bude zítra pokaděné až za ušima.
Zdravim, damy, maminky, potrebuju nutne pomoct. Mam doma 10 tydenni dcerku. Ihned po skonceni 6 nedeli prestala sama kakat(od narozeni do 6 tydnu kakala sama skoro denne). Ted je ji 10 tydnu a stale ji to nejde. Jakmile se vic jak 24h nevykadi spusti rev a musim zasahnout teplomerem. Nekolikrat jsem to resila s doktorkou. Pije cajik hermanek, do toho ji davam na doporuceni Hylar forte kapky, z toho mi zvraci ve velkem. Pije sunar 1(od narozeni) smichany s beba sensitive na zazivaci problemy a zacpy-doktorka rekla at ji to davam 50/50. Bojim se ze ji poskodim konecnik a uz me nebavi se ji 10 minut stourat v zadku aby se vykadila. Konzistencne by to zvladla sama ale proste to nejde. Uz jsem zoufala, mate nejake rady?
Dobrý den, skoro roční Mimi má hrozně tuhou stolici (víc tekutin atd to vše vím) ale mám dotaz myslíte, že je pravděpodobnost aspoň 1 procento, že by mu po 6 měsících mohlo přestat vyhovovat značka UM? Máme zkusit jiné nebo po takové době je to hovadina? Dekuju