Poradíte dětské hřiště?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
10.10.22 20:59

Poradíte dětské hřiště ?

Dobrý večer. Máme v plánu malému ke 3 narozeninám koupit dětské hřiště na zahradu. Chtěla bych najít něco z rozumnou cenu. Máte nějaké tipy?
Jo a myslíte, že to využije? Manžel říká, že je to zbytečne, že to bude používat až příští rok a to mu bude už 3 roky a 4 měsíce. Já si myslím, že to může využívat i v 7 letech.
Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14574
10.10.22 21:05

Já si myslím, ze to využije jen chvilku a pak se omrzi. Vidím to u příbuzných, mají na zahradě pro děti různé prvky a ty děti to stejně nebaví a nechodí tam :nevim: ale piskoviste je myslím si fajn a houpačka se taky neztratí. Udělala bych nějakou festovni, na kterou budete moci i vy, a tím se využije na maximum ;) proste takovy dárek pro celou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.10.22 21:18

Náhodou kluci mají dlouhou klouzacku, houpacku, domek, pískovište, kuchynku a hrají si tam dodnes. Je jim 6 a 8. Jediné co jsme dali pryč byla zabudovaná trampolina do zeme, to se neujalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.10.22 21:20

Hele, my pro 3 a 5 leté pořídili klouzačku, trampolínu, pískoviště, houpačky a různé ty zavěšené žebříky a kruhy. Baví je to vždycky tak 15 minut. Na hřišti na tom samém by vydrželi hodiny :nevim: naopak si myslím, že to užijí později. Já koukala na sestavy od Wickey, máme od nich pískoviště a nemůžu si stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8652
10.10.22 21:29

My hřiště na zahradě máme. Určitě bude využity dlouho. Máme ho skoro rok, děckaa mají 3, skoro 6 a 7 let a bavi je to všechny. Máme od wickey tuším, klouzacku s domeckem a houpačky. Stalo to necelých 20 tis. Ale trochu jsme to předělávali, byly k tomu krátký kotevní cosi, koupili jsme delsi, pridelali jsme třetí houpačku a ještě bude vedle i houpačka hnízdo. Děcka tam řádí téměř denně a nevypadá, že by je to mělo jen tak omrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
10.10.22 21:32

Také jsem o tom hodně uvažovala a nakonec jsem ráda, že jsme nepořídili. Od těch 3 let se naše děti hlavně těšily na hřiště na kamarády, všechno vybavení, co je jinak na zahradě se jim za chvilku omrzí (pískoviště, skluzavka, trampolína). Teď od 7 let už začíná i starší sama chodit s kamarády ven, takže jakmile nejmladší trochu odroste, půjde to všechno pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí