Dáváte každý den jogurt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
11.10.22 09:02

Dáváte každý den jogurt?

Ahojte. Malému budou 3 roky a každý den mu dávám bily jogurt Hollandia. Dám mu tam sušené ovoce nebo čerstvé nebo nějaké musli atd.
Z okolí jen slyším, že je chudák. Že každý den to není dobré a že to nemůže chutnat ať mu dám Pribináčka atd.
Malému to ale chutná s tím ovocem.
Dáváte každý den jogurt.?

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35573
11.10.22 09:08
@saphir píše:
Ahojte. Malému budou 3 roky a každý den mu dávám bily jogurt Hollandia. Dám mu tam sušené ovoce nebo čerstvé nebo nějaké musli atd.
Z okolí jen slyším, že je chudák. Že každý den to není dobré a že to nemůže chutnat ať mu dám Pribináčka atd.

Proč by byl chudák, že nemá preslazenyho trucnyho pribinaka. Dávej mu co mu chutná a okolí pošli do řiťky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
11.10.22 09:08

Mám mladší dítě a jogurt má skoro denně, max jednou v týdnu vynechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
11.10.22 09:12

Starší dcera jedla od mala (cca 10měsíců) pribiňáček namíchaný s bílým jogurtem…po odstavení pila i Sunar…mladší nejedla z mléčného skoro nic kromě pudinku…Nijak jsem jí nenutila…Takže bych dávala co si myslím, že je správné a co dítěti chutná…občas zkusila změnit, aby poznal i jiné věci…ale neřešila bych co kdo říká.
A to ani ve smyslu chudák nemá pribiňáka, ani ve smyslu, jak je hrozné, že ji přslazené jogurty nebo pribiňáky…Když je zdravý rozum a vše s mírou…je to v pohodě…nejhorší jsou extrémy a řešit co si kdo jiný myslí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.10.22 09:13

Dávala jsem denně. Teď jsou starší a uz chtějí spíše ty ochucene. Nevidím důvod, proč by měl byt chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
11.10.22 09:18

Taky dávám jogurt skoro každý den. Dokonce jen bílý bez ničeho, protože s ovocem ho nechce. Tak dvakrát do měsíce má vanilkový pudink, jinak taky nic extra. I u nás má babička občas řeči, ale když dítě jí bez problému bílý jogurt, nevidím důvod kupovat pribiňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
11.10.22 09:19

Buď ráda! rozhodně bych dítěti nezačala dávat pribiňáky jen proto, že se okolí zdá, že je chudák :lol: Jak to mají ostatní je úplně jedno (třeba moje děti jsou jeden jogurtožrout odmala a jeho dvojče jako malé jogurt nepozřelo - ale tahle informace je ti úplně k ničemu. Důležité je, jak to vyhovuje tobě a tvému dítěti.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
11.10.22 09:21

Od nějakého 8.mesice jsem dávala jogurt a mají ho deti i my pořád, denně, tedy pokud chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
11.10.22 09:23

Moje 14m miluje jogurty od té doby co je ochutnala..takže má jogurt každý den..někdy i 2× když si ho dávám k svačině já a ona málokdy nechce jíst to co zrovna jim já tak se podělim…jako jo občas ji lipanka nebo tak něco koupím ale spíš výjimečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
11.10.22 09:23

Mám tři děti a co se týče oblíbenosti těchto mléčných výrobků, jede to u nich ve vlnách. Nejstarší teď preferuje bílý jogurt s domácí marmeládou, prostřední jednu chvíli nejedl nic než jahodový jogurt, nejmladší začínal na Termixu… Neřeším to, všeho s mírou. Je fakt, že v týdnu to moc často nejedí, spíš o víkendu, ke snídani. V týdnu výjimečně ke svačině. Ale o prázdninách klidně každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
11.10.22 09:24

Nedávám, někdy má ten jogurt, někdy klidně toho pribinacka, někdy nemá ani jedno a dá si třeba radši přesnídávku. Ve 3 letech už to neřeším. Ale jestli mu to chutná, tak problém nevidím, naše děti by se toho brzo přejedly a nechtěly by každý den to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
11.10.22 09:26

Ne, nikdy jsem takhle často nedavala. Ale tomu dítěti je to podle mě jedno, když to ji, asi mu to nevadí. To spíše já bych nebyla schopna jist jogurt denně :lol:

Kdyby to malymu nevyhovovalo, odmítal by to jist, to je celkem jednoduché ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3319
11.10.22 09:28

Nedávám, ale z toho důvody, že moje děti nesnáší jogurty a je jedno jestli je bílej, ovocnej nebo pribiňák. Občas si daji tvaroh s ovocem. Ale jedí sýr, každý den pijou mléko. Na bílých jogurtech nevidím nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.22 09:30
@saphir píše:
:(
Denně ne. Vyměním za kaši, tvaroh, přesnídávku, pudink sám tam toust. Vždycky to nějak smícháme s ovocem, medem, domácí marmeládou. Taky okurku, mrkev s bílym jogurtem.
  • Citovat
  • Upravit
76123
11.10.22 09:31
@saphir píše:

buď ráda, že mu jogurt chutná, a když mu tam pokaždé dáváš něco jiného, tak je chuť přece pokaždé jiná,
na hloupé řeči okolí se povznes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky