Ubytování Krkonoše, hotel s bazénem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.5.15 11:16

Ubytování Krkonoše

Prosím o tip na ubytování v Krkonoších na letní dovolenou. Nějaký hotel/penzion nejlépe s bazénem, ale není podmínka, s dobrým jídlem a blízko lanovky, která funguje i v létě. Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
15.5.15 11:33

www.penzionjavor.cz je to 10 minut na lanovku na Hnědý vrch, jídlo výborné, pokoje čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.5.15 12:32

Loni v létě jsme byli týden v hotelu Zátiší ve Špindlu. Byli jsme hrozně moc spokojení a dlouho předlouho jsem myslela, že tam letos pojedeme zase, protože jsem nemohla najít nic, co by bylo stejné kvality… Hotel má Baby friendly certifikát, výborně tam vařili (večere menu o třech chodech, snídaně bufet s obrovským výběrem), mají veliké rodinné pokoje, dvě dětské herny… atd. Je to ve Svatém Petru, kousek od svatopetrského ski areálu, lanovky na Pláň. Není tam akorát ten klasický bazén, mají tam ovšem whirpool se saunou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
15.5.15 12:48

http://www.pension-samohel.cz my byli tady a spokojenost. Bazén, výřivka, venku trampolína pro děcka…strašně milý personál, vše čisté, jídlo dobré, ale nevím teda jestli tam lanovka jede i v létě, kousek je to ale do Harrachova..tam je bobovka, lanovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 13:04

@Fima Na tento hotel jsem se dívala a líbí se mi. A letos tam teda nejedete? Je ve Špindlu nějaký obchod s potravinami a jak je to tam cenově v restauracích, není to výrazně dražší než jinde? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
15.5.15 13:10

http://www.lesnidum.cz/ubytovani/
Bylo tam krásně, jídlo výborné, milý personál, bazén i pro děti a na lanovku taky nedaleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 15:36

@xstrasilka taky hezký hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.5.15 16:39

Bouda Máma v Peci pod Sněžkou… bazén, dětský koutek a spousta dalšího, krásné prostředí…doporučuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.5.15 21:37

@Lucinka.z.brna Nejedeme, jedeme letos nakonec až nahoru na hřebeny na Friesovy boudy. Nečetla jsem jedinou negativní recenzi, podle popisu splňují moje představy, tak snad budeme spokojení. Kdybych nic ovšem nenašla, jedeme opět na Zátiší a věřím, že jsme tam loni nebyli naposledy. My byli opravdu moc spokojení, personál úžasný a ráda bych se tam ještě vrátila.

Ve Špindlu je velký market s potravinami, ale zrovna od toho Svatého Petra je to dost daleko. Bylo to snad někde u Bedřichova a to je úplně opačná strana. Na pěcha s malým dítětem to asi není, s větším už to asi jde. My tam nebyli, tak ani nevím, jak byli nebo nebyli zásobení. Došel nám jeden večer pro prcka Sunar a manžel pro něj jel autem do Vrchlabí, protože bylo tenkrát už skoro 20h. Jinak bych ho poslala okouknout místní market. Ale potraviny tam zkrátka jsou.

Co se cen týče. Špindl je nadsazený brutálně, je to ostatně známé. Ceny šílené, ale třeba každý hotel a každá restauračka mívá polední menu za stejnou cenu 99 KČ, kde je v ceně polévka i druhé (výběr z několika menu) a to je celkem normální cena. Využívali jsme to denně, kromě jediného dne, kdy jsme šlapali na Sněžku. Minutky jsme si nedávali nikdy, snídaně a večeře byly bohaté v hotelu (kolikrát i děckám ještě donesli po dezertu zmrzlinu jen tak), pití u večeře si člověk platil a s vyšší cenou je třeba počítat, pivo stálo víc jak 50 KČ… atd. Což třeba bylo vtipné, když jsme potom přijeli do Pece a tam bylo pivo za 25 KČ. :mrgreen:

K té Boudě Máma v Peci: měli jsme ji letos taky ve výběru, nechávali jsme si tam dělat v únoru kalkulaci, ale pak jsem četla samé negativní recenze (stolování v restauraci, majitel) na Booking nebo Trip advisor a proto jsme od toho upustili. Tady na Emiminu jsem četla pár pozitivních ohlasů, ale my to nechtěli pokoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí