Ubytování Lednice

3
5.5.15 21:46

Ubytovaní Lednice

Holky, poraďte mi nějaké dobré ubytování v Lednici. Dívala jsem se na Hippoclub, byli jste tam někdo? nebo ještě mě zaujal Penzion u parku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
819
5.5.15 21:49

My jsme bydleli v Hlohovci, je to mezi Lednicí a Valticemi. Super ubytko v chatkách, ale je tam i penzion http://www.usedlostpodvinohrady.cz/ Je tam i půjčovna kol. Je tam kráááásně!!! Jo a večer jsme navštívili místní sklípek :-))) No šly jsme jen tak kolem…prý se to tak dělá…no a já byla hubatá a slovo dalo slovo s jedním majitelem sklípku a šup k němu na košt. Jak to dopadlo…to je asi jasné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.5.15 21:54

Hlky, chtěla bych jen v Lednici, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.5.15 22:05

Ahoj, mužů doporučit ubytování v penziónu Včelařsky dvur nebo penzión u Bohouše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
5.5.15 22:06

@aljona my byli ubytovani v penzionu Farma a za me :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.5.15 22:13

Včelařsky dvur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
5.5.15 23:28

Za nas vcelarsky dvur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
6.5.15 06:32

My jsme byli v pnzionu Jordán a byli jsme moc spokojení, jen teda doporučuji pokoj s balkonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.5.15 07:26

Hippoclub v Lednici mohu jen doporučit, pokud máte i rádi koně. Příjemné ubytování, svělý personál, byli sme tam 2 roky po sobě. Navíc když si tam tuším víc jak 2 noci máš svezení v kočáře z areálu Hippoclubu až k lednickému Minaretu zdarma!! Teda v lonským roce to tak bylo. Jsem konařka, takže sem si nenechala ujít i vyjíždky na koni po okolí s doprovodem. Letos ne (čekáme mimi) ale příští rok určitě zas vyrazíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí