Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, poraďte mi nějaké dobré ubytování v Lednici. Dívala jsem se na Hippoclub, byli jste tam někdo? nebo ještě mě zaujal Penzion u parku..
My jsme bydleli v Hlohovci, je to mezi Lednicí a Valticemi. Super ubytko v chatkách, ale je tam i penzion http://www.usedlostpodvinohrady.cz/ Je tam i půjčovna kol. Je tam kráááásně!!! Jo a večer jsme navštívili místní sklípek
No šly jsme jen tak kolem…prý se to tak dělá…no a já byla hubatá a slovo dalo slovo s jedním majitelem sklípku a šup k němu na košt. Jak to dopadlo…to je asi jasné
![]()
Ahoj, mužů doporučit ubytování v penziónu Včelařsky dvur nebo penzión u Bohouše ![]()
My jsme byli v pnzionu Jordán a byli jsme moc spokojení, jen teda doporučuji pokoj s balkonem.
Hippoclub v Lednici mohu jen doporučit, pokud máte i rádi koně. Příjemné ubytování, svělý personál, byli sme tam 2 roky po sobě. Navíc když si tam tuším víc jak 2 noci máš svezení v kočáře z areálu Hippoclubu až k lednickému Minaretu zdarma!! Teda v lonským roce to tak bylo. Jsem konařka, takže sem si nenechala ujít i vyjíždky na koni po okolí s doprovodem. Letos ne (čekáme mimi) ale příští rok určitě zas vyrazíme. ![]()