Ubytování na Benecku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
390
23.2.18 07:54

Ubytování na Benecku

Chtěli bychom v srpnu s dvěma dětmi (7 měsíců a 3 roky) na dovolenou na Benecko. Doporučte prosím ubytování, kde jste byli spokojené, nejlépe s polopenzí a bazénem. Případně uveďte prosím místa, co rozhodně nedoporučujete. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29532
23.2.18 08:50

Slyšela jsem chválu na toto ubytování: http://www.hotelbara.cz/
Dostala jsem na to doporučení od známé, ale nebyli jsme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
23.2.18 08:55

A ještě když jsme minulý rok hledala ubytování do Krkonoš v létě, tak mě zaujalo toto:
http://www.penzion-dana.cz/
Ale už měli plno, takže jsme tam nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.2.18 09:18

@marin díky, do obou dvou jsem psala včera v noci, nic jiného jsem totiž nenašla. Bazén v Dane vypadá pěkně. Nemůžeme totiž ani do Liberce, tam je vstup od roku. Kolega ještě doporučil Šnek, ale ten je plný. V únoru už asi bude na něco lepšího pozdě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
23.2.18 11:14

My byli v Báře, pro děti ideál. Ubytování teda žádný zázrak, ale velký hrací koutek u restaurace a milá obsluha to vyvážily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.2.18 21:29

My jsme byli v Báře loni první týden v létě a přijeli jsme nadšení! Pokoje pro rodinu skvělý, děti měly zvlášt´ svůj pokoj, tak jsme za nimi zavřeli dveře a nerušili je. Restaurace příjemná, akorát jsme v ní zůstávali až tak do 10 a pak se nám to prodražilo :-D Navíc jsme některé dny využili animační program a užili si to o to víc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
6.3.18 07:46

Mohu se zeptat ten kdo byl na Benecku v létě jsou tam nějaké zajímavé turistické trasy a možnosti vyžití jak jste byli spokojeni? Jde mi o to abychom se tam nenudily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 12:01

Ubytování apartman Šnek

Dobry den, jedeme na hory na Benecko apartmány Šnek, kde je k dispozici kuchynka, nelze domluvit polopenzi, poradite prosím, kde tam v blízkosti dobře vaří? Popřípadě je li k dispozici i dětský koutek v restauraci? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
salamio
22.2.19 12:05
@Anonymní píše:
Dobry den, jedeme na hory na Benecko apartmány Šnek, kde je k dispozici kuchynka, nelze domluvit polopenzi, poradite prosím, kde tam v blízkosti dobře vaří? Popřípadě je li k dispozici i dětský koutek v restauraci? Dekuji

To je nějak tajné, že to musíš psát jako anonym?

• Citovat
  • Upravit
155
22.2.19 12:12

Anonym- promiňte salamio omylem,odpovite mi na otazku, když jste vstoupila do diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
22.2.19 12:29

@JaanaT myslím že tam jsou dvě restaurace hned v areálu Benecka, tak zkuste tam.. Ale ceny teda docela vysoký pokud si pamatuju. Loni jsme se tam byli podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.2.19 13:08

Pro děti mi to chuťově nejlepší přijde na skalce. Není to tak mastné, prekorenene, presolene. Druhé v pořadí bych dala Hančovu boudu a až na konec tu hospodu naproti skalce. Ceny na skalce mi nepřišly tak vysoké, jak se píše výše. Třeba ty borůvkové knedlíky jsou tak velké, že se z nich u nás nají dva.
Bez polopenze s malými dětmi nejezdime, kvůli v tomu volím i na potřetí Danu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
22.2.19 13:48

my jsme chodili občas na Skalku a ceny mi přišli celkem dobré nebylo to přemrštěné a jídlo dobré a hlavně se nám líbilo, že tam mají zahradu s míčemakde se zabaví děti a terasu kde na děti vidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
22.2.19 22:52

Hančovka je ok, jen detsky koutek je bokem (v samostatne mistnosti) a je takovej … no uzkostlivejsi matky na cistotu by tam asi ditko nepustily :lol: . Skalku jsme navstivit nestihli, hotel restaurace naproti skalce myslim ze se jmenuje Krakonos ma jidlo asi o neco horsi nez hancovka (ale bez problemu se najite) ale detsky koutek primo v restauraci…
Jinak vyse zmineny penzio Dana muzu jen doporucit - jidlo skvele (jen pro ubytovane), cistota,vybavenost,majitele, bazen,ovecky … na nas sice drazsi ale stoji to za to. (Btw hancovku nam na obedy doporucovali i majitele Dany jakozto mistnaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.2.19 00:02

@czaky nebyli jste tam náhodou loni v srpnu? V té době tam byl s námi taky Vašík, který byl o trošku starší než naše dcerka.
Drazí mi nepřijdou, pokud nejste 4 dospělí. Neplatime ani za jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí