Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěli bychom v srpnu s dvěma dětmi (7 měsíců a 3 roky) na dovolenou na Benecko. Doporučte prosím ubytování, kde jste byli spokojené, nejlépe s polopenzí a bazénem. Případně uveďte prosím místa, co rozhodně nedoporučujete. Moc děkuji
Slyšela jsem chválu na toto ubytování: http://www.hotelbara.cz/
Dostala jsem na to doporučení od známé, ale nebyli jsme tam.
A ještě když jsme minulý rok hledala ubytování do Krkonoš v létě, tak mě zaujalo toto:
http://www.penzion-dana.cz/
Ale už měli plno, takže jsme tam nebyli.
@marin díky, do obou dvou jsem psala včera v noci, nic jiného jsem totiž nenašla. Bazén v Dane vypadá pěkně. Nemůžeme totiž ani do Liberce, tam je vstup od roku. Kolega ještě doporučil Šnek, ale ten je plný. V únoru už asi bude na něco lepšího pozdě ![]()
My byli v Báře, pro děti ideál. Ubytování teda žádný zázrak, ale velký hrací koutek u restaurace a milá obsluha to vyvážily.
My jsme byli v Báře loni první týden v létě a přijeli jsme nadšení! Pokoje pro rodinu skvělý, děti měly zvlášt´ svůj pokoj, tak jsme za nimi zavřeli dveře a nerušili je. Restaurace příjemná, akorát jsme v ní zůstávali až tak do 10 a pak se nám to prodražilo
Navíc jsme některé dny využili animační program a užili si to o to víc!
Mohu se zeptat ten kdo byl na Benecku v létě jsou tam nějaké zajímavé turistické trasy a možnosti vyžití jak jste byli spokojeni? Jde mi o to abychom se tam nenudily?
Dobry den, jedeme na hory na Benecko apartmány Šnek, kde je k dispozici kuchynka, nelze domluvit polopenzi, poradite prosím, kde tam v blízkosti dobře vaří? Popřípadě je li k dispozici i dětský koutek v restauraci? Dekuji
@Anonymní píše:
Dobry den, jedeme na hory na Benecko apartmány Šnek, kde je k dispozici kuchynka, nelze domluvit polopenzi, poradite prosím, kde tam v blízkosti dobře vaří? Popřípadě je li k dispozici i dětský koutek v restauraci? Dekuji
To je nějak tajné, že to musíš psát jako anonym?
Anonym- promiňte salamio omylem,odpovite mi na otazku, když jste vstoupila do diskuze?
@JaanaT myslím že tam jsou dvě restaurace hned v areálu Benecka, tak zkuste tam.. Ale ceny teda docela vysoký pokud si pamatuju. Loni jsme se tam byli podívat.
Pro děti mi to chuťově nejlepší přijde na skalce. Není to tak mastné, prekorenene, presolene. Druhé v pořadí bych dala Hančovu boudu a až na konec tu hospodu naproti skalce. Ceny na skalce mi nepřišly tak vysoké, jak se píše výše. Třeba ty borůvkové knedlíky jsou tak velké, že se z nich u nás nají dva.
Bez polopenze s malými dětmi nejezdime, kvůli v tomu volím i na potřetí Danu.
my jsme chodili občas na Skalku a ceny mi přišli celkem dobré nebylo to přemrštěné a jídlo dobré a hlavně se nám líbilo, že tam mají zahradu s míčemakde se zabaví děti a terasu kde na děti vidíte
Hančovka je ok, jen detsky koutek je bokem (v samostatne mistnosti) a je takovej … no uzkostlivejsi matky na cistotu by tam asi ditko nepustily
. Skalku jsme navstivit nestihli, hotel restaurace naproti skalce myslim ze se jmenuje Krakonos ma jidlo asi o neco horsi nez hancovka (ale bez problemu se najite) ale detsky koutek primo v restauraci…
Jinak vyse zmineny penzio Dana muzu jen doporucit - jidlo skvele (jen pro ubytovane), cistota,vybavenost,majitele, bazen,ovecky … na nas sice drazsi ale stoji to za to. (Btw hancovku nam na obedy doporucovali i majitele Dany jakozto mistnaci)
@czaky nebyli jste tam náhodou loni v srpnu? V té době tam byl s námi taky Vašík, který byl o trošku starší než naše dcerka.
Drazí mi nepřijdou, pokud nejste 4 dospělí. Neplatime ani za jedno dítě.