Učebnice italštiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Empo píše:
Ahoj,
máme, prosím, zkušenosti z učebnicí Nuovo progetto italiano? Je to dobrá učebnice nebo existují lepší (například Italština od Bahníkové)?
A jakou formou se chystáš učit - samostatně, někde v kurzu nebo s nějakým soukromým lektorem?
Pokud formou samostudia, tak jednoznačně Bahníková, ta je pro samouky naprosto dokonalá… N.P.It. je vhodnější pro skupiny nebo aspoň dvojici - vyžaduje větší interakci s lektorem nebo s nějakým jazykovým partnerem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP píše:
A jakou formou se chystáš učit - samostatně, někde v kurzu nebo s nějakým soukromým lektorem?Pokud formou samostudia, tak jednoznačně Bahníková, ta je pro samouky naprosto dokonalá… N.P.It. je vhodnější pro skupiny nebo aspoň dvojici - vyžaduje větší interakci s lektorem nebo s nějakým jazykovým partnerem.
Italštinu mám za sebou před nějakými osmi lety, nyní se k ní vracím, ale moc si toho nepamatuji a chci si to vše znovu osvěžit. Mám doma právě jak Nuovo progetto, tak i Bahníkovou. Ještě myslím, že Itaštinu pro samouky. Výuku plánuji samostatně.
- Citovat
- Upravit
@Empo já jela před lety podle Bahníkove.
Italstinu jsem odložila a začínám zase s němčinou.
Mám domluvené online lekce.
Nechceš někoho najít?
Italsky občas s někým chatuju, už vůbec nemluvím.
Jak jsi došla daleko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Empo já jela před lety podle Bahníkove.
Italstinu jsem odložila a začínám zase s němčinou.
Mám domluvené online lekce.
Nechceš někoho najít?
Italsky občas s někým chatuju, už vůbec nemluvím.
Jak jsi došla daleko?
Tenkrát to bylo na B1, ale bohužel si již pamatuji velmi málo. Já bohužel lekce u nás nestíhám, ale učí tu jedna paní, je velmi dobrá. Momentálně to už ale myslím vážné a chci to dotáhnout co nejdále.
- Citovat
- Upravit
Mně třeba Bahníková neseděla, ale znám lidi, kterým vyhovuje, takže doporučuji využít knihoven, otestovat a pak si vybrat a případně koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Empo myslela jsem zkusit někoho fakt online, aby ti to casove vyhovovsao
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
máte, prosím, zkušenosti z učebnicí Nuovo progetto italiano? Je to dobrá učebnice nebo existují lepší (například Italština od Bahníkové)?