Počet diplomových prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak dodržuj pokyny, ne?
U nás byl tuším požadavek na jednu v pevných deskách (ta pak skončila v archívu/knihovně) a oponentovi i vedoucímu stačila jkaždému jedna v kroužkové vazbě. Plus jedna v elektronické verzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel teď odevzdával dizertaci a muselo to být 5 výtisků, u diplomky stačily 2 a oba má nakonec doma. Takže bych se řídila pokyny školy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto má každá univerzita a fakulta jinak, mělo by to být ve směrnici. Pokud je tam jedna, tak jedna. A jak mají být přiloženy a seřazeny přílohy, je tam určitě uvedeno taky. Někde se už diplomky odevzdávají jen elektronicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nabídka kapsy tam asi je, protože třeba takový výkres prostě na A4 nenarveš.
Ono do toho knihařství chodí nechat svazovat práce kde kdo, takže i požadavky se liší.
Jako vážně končíš VŠ studium?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na VUT to bylo tak, že se odevzdávaly dva výtisky, z toho jeden musel být vyvázaný v imitaci kůže (to šlo vedoucímu na posudek). Druhý výtisk mohl být v kroužcích, ten šel oponentovi na posudek. Výtisk v kroužkové vazbě mi pak u státnic vrátili. Výtisk vyvázáný v kůži šel do archivu. Přílohy jsem měl vypálené na CD, to jsem dal do papírového obalu a přilepil oboustrannou lepící pásku na vnitřní stranu přední desky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U bakalářky i diplomky jsem musela mít dvě svázané v deskách. Jedna měla mít kapsu na CD a v ní CD.
Edit. verze s CD jim zůstala a druhá je vždy moje.
Příspěvek upraven 26.07.22 v 15:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diplomky jsem nechavala tisknout 4 a 1 mam doma, disertacky 4 a nezbyla na me zadna, ale je to hodne let zpatky, meli jsme v pokynech 4. Ted je vse elektronicke, tak pokud je v pokynech 1, verila bych, ze to bude stacit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diplomky i bakalářky na VUT 2×, obě pevné desky a komplet s přílohami a jednu mi pak vrátili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha ale laskavě si najdi jak se to dělá u vás jo? Bude to v intranetu, ve smernicich a nebo se zeptej vedoucí práce ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale ty pošle nabídky kniharstvi zpochybnujes směrnice vaší fakulty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Poraďte prosím, kolik se nechává vázat diplomových prací. V pokynech je odevzdat jednu práci. Když se koukám u nás na vázání prací, tak je tam příplatek za to, že si nechám jen jednu práci. Mělo by jich tedy být více?Ještě by mě zajímalo, když se mají vkládat přílohy přímo do BP, proč má v nabídce knihařství příplatek za kapsu na přílohy?
Na tohle se e ptáš na fóru pro matky? A ještě anonymně?
tvl co to na těch školách učí… když vám buď ani nedají jasné pokyny nebo studenti nejsou schopni pokyny pochopit. Svět se řítí do záhuby.
A k otázce: loni se na naší škole neodevzavala žádná tištěná práce, vše elektronicky. Letos na jiné škole 2 výtisky. A před xy lety na jiné škole chtěli 1 pevnou vazbu a 2 měkké. Tak si děvče či chlapče vyber ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Poraďte prosím, kolik se nechává vázat diplomových prací. V pokynech je odevzdat jednu práci. Když se koukám u nás na vázání prací, tak je tam příplatek za to, že si nechám jen jednu práci. Mělo by jich tedy být více?Ještě by mě zajímalo, když se mají vkládat přílohy přímo do BP, proč má v nabídce knihařství příplatek za kapsu na přílohy?
dřív si člověk VS vážil protože v té hlavně něco měli, dneska k tomu fakt u mnohých důvod hledám jen velmi, velmi těžko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jistě má tvoje VŠ web, tak se na něj podívej nebo se zeptej na studijním. Každá škola má jiná pravidla.
My odevzdávali bakalářku i diplomku jako dvě stejné v kožence nebo textilu vázáné práce, jedna šla oponentovi, druhá vedoucímu, po obhajobě se ti jedna vrátila. Druhá šla do knihovny.
Disertačka byla také dvakrát, plus krátké referáty v kroužkové vazbě pro členy komise.
V bakalářce jsem měla velkou přílohu, takže jsem nechávala přidělávat kapsu. Bez kapsy se ti to někde vysype a pak ti to můžou vytknout, že odkazuješ k příloze, kterou tam nemáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám ráda tuhle všeobecnou nesamostatnost myšlení a fungování. Každá škola má studijní. Pokud něco nevím, tak zvednu zadek nebo otevřu e-mail a píšu na studijní. Školy mají směrnice. Ale někomu se asi nechce nebo neumí hledat sám informace. On to někdo vyřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poraďte prosím, kolik se nechává vázat diplomových prací. V pokynech je odevzdat jednu práci. Když se koukám u nás na vázání prací, tak je tam příplatek za to, že si nechám jen jednu práci. Mělo by jich tedy být více?
Ještě by mě zajímalo, když se mají vkládat přílohy přímo do BP, proč má v nabídce knihařství příplatek za kapsu na přílohy?