Učení na nočník a návštěvy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Učení na nočník a návštěvy
Synovi je 22 měsíců a učíme se na nočník. A napadlo mě, jak to budeme dělat, když půjdeme třeba na návštěvu? Přece nebudeme všude tahat redukci na WC nebo nočník ![]()
Jak jste to dělali vy? A venku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chodili jsme většinou na návštěvu k těm, co mají nočník. Tchýně ho měla kvůli nám. U ostatních jsme zkusili vysadit na záchod, když to nešlo, tak smůla. Venku to dělalo klukovi dlouho problém, už jsem zvažovala, že do košíku dám vyřazenou mísu z kuchyně, abych ho měla na co posadit
Naučil se čůrání na kytičky díky kamarádce paradoxně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na návštěvě ho normálně posaď na wc a drž ho, venku je to u kloučků mnohem jednodušší než u holčiček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajule022 Já tahala nočník… můj malý paličák zpočátku odmítal jak záchod, tak na trávu… auto to uvezlo, tak proč to řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
Na návštěvě ho normálně posaď na wc a drž ho, venku je to u kloučků mnohem jednodušší než u holčiček
Ti nevím, na holku to čůrat nebude, protože je kluk a na kluka si počůrá buď kalhoty nebo boty, případně obojí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když u nás byla malá sestřenka, tak jsem si prostě zašla půjčit nočník k sousedům - sice už měli děti, které chodily na základku, ale doma ten nočník někde na půdě ještě našli
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajule022 Dcera se odplenkovala ze dne na den ve 26 měsících, zimní počasí. Doma na nočník, chodíme jen k rodině (nemám ráda vysedávání u jiných známých) - tam Wc nebo jsme přišli s plenkou (skrze zimní oblečení). Tu v té době mívala i na noc. Chápala to, že v tu dobu bude mít plenku, venku vždy ztuhla a řekla svými slovy, že chce čurat a řekla jsem jí, že může, že má plenečku. Doma jsme ji sundaly a nasadily kalhotky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pajule022 já jsem s sebou vozila cestovní skládací nočník a když bylo potřeba, vytáhla jsem ho. občas i venku, když chtěl syn kakat a prostě to on dělá jen na nočníku, jinak nee, takže pro nás to byla jednou dobu velká záchrana…na návštěvách většinou nějaký ten nočník je a když ne, není problém dítě nad záchodem přidržet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 mam kluka a zatim ma problem curat ve stoje. Davam ho na holku a nic pocuraneho nema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně na záchod, stejně tak v obchodech a restauracích. Naše to má jako takové hobby všude chodit na záchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec jsem to neřešila, i doma dceru posadim na záchod a držím ji, nasazování redukce jen zdržuje. Takže na návštěvách stejně tak.
I se tak lépe vyčurá, protože je víc v klubíčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji cestovní nočník s uchem dovnitř (zabere méně místa).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blondie66 píše:
@j.a.n.i1 mam kluka a zatim ma problem curat ve stoje. Davam ho na holku a nic pocuraneho nema
Nojo, ale to potvrzuje to, že to s klukem jednodušší není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já brala nočník..ven ( do kočárku se vleze ), na návštěvu taky..( autem není co řešit a pěšky - do kočárku se vleze )..vozili jsme asi dva měsíce, pak si zvykl na záchod a tak jsem ho jen vysadila a držela..nočník není nic velkého..nevím proč bys ho nemohla brát na návštěvy sebou.. ![]()
- Citovat
- Upravit