Učení na nočník a návštěvy

743
19.2.16 10:08

Učení na nočník a návštěvy

Synovi je 22 měsíců a učíme se na nočník. A napadlo mě, jak to budeme dělat, když půjdeme třeba na návštěvu? Přece nebudeme všude tahat redukci na WC nebo nočník :D
Jak jste to dělali vy? A venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
19.2.16 10:11

Chodili jsme většinou na návštěvu k těm, co mají nočník. Tchýně ho měla kvůli nám. U ostatních jsme zkusili vysadit na záchod, když to nešlo, tak smůla. Venku to dělalo klukovi dlouho problém, už jsem zvažovala, že do košíku dám vyřazenou mísu z kuchyně, abych ho měla na co posadit :lol: Naučil se čůrání na kytičky díky kamarádce paradoxně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
19.2.16 10:12

Na návštěvě ho normálně posaď na wc a drž ho, venku je to u kloučků mnohem jednodušší než u holčiček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
19.2.16 10:13

@pajule022 Já tahala nočník… můj malý paličák zpočátku odmítal jak záchod, tak na trávu… auto to uvezlo, tak proč to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
19.2.16 10:14
@Halamka píše:
Na návštěvě ho normálně posaď na wc a drž ho, venku je to u kloučků mnohem jednodušší než u holčiček ;)

Ti nevím, na holku to čůrat nebude, protože je kluk a na kluka si počůrá buď kalhoty nebo boty, případně obojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.2.16 10:20

Když u nás byla malá sestřenka, tak jsem si prostě zašla půjčit nočník k sousedům - sice už měli děti, které chodily na základku, ale doma ten nočník někde na půdě ještě našli :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
19.2.16 10:21

@pajule022 Dcera se odplenkovala ze dne na den ve 26 měsících, zimní počasí. Doma na nočník, chodíme jen k rodině (nemám ráda vysedávání u jiných známých) - tam Wc nebo jsme přišli s plenkou (skrze zimní oblečení). Tu v té době mívala i na noc. Chápala to, že v tu dobu bude mít plenku, venku vždy ztuhla a řekla svými slovy, že chce čurat a řekla jsem jí, že může, že má plenečku. Doma jsme ji sundaly a nasadily kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
19.2.16 10:31

@pajule022 já jsem s sebou vozila cestovní skládací nočník a když bylo potřeba, vytáhla jsem ho. občas i venku, když chtěl syn kakat a prostě to on dělá jen na nočníku, jinak nee, takže pro nás to byla jednou dobu velká záchrana…na návštěvách většinou nějaký ten nočník je a když ne, není problém dítě nad záchodem přidržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
19.2.16 10:34

@j.a.n.i1 mam kluka a zatim ma problem curat ve stoje. Davam ho na holku a nic pocuraneho nema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
19.2.16 10:36

Normálně na záchod, stejně tak v obchodech a restauracích. Naše to má jako takové hobby všude chodit na záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.2.16 10:40

SKládací nočník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.2.16 10:41

Vůbec jsem to neřešila, i doma dceru posadim na záchod a držím ji, nasazování redukce jen zdržuje. Takže na návštěvách stejně tak.
I se tak lépe vyčurá, protože je víc v klubíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.2.16 10:44

Doporučuji cestovní nočník s uchem dovnitř (zabere méně místa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
19.2.16 10:47
@Blondie66 píše:
@j.a.n.i1 mam kluka a zatim ma problem curat ve stoje. Davam ho na holku a nic pocuraneho nema ;)

Nojo, ale to potvrzuje to, že to s klukem jednodušší není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.2.16 10:48

Já brala nočník..ven ( do kočárku se vleze ), na návštěvu taky..( autem není co řešit a pěšky - do kočárku se vleze )..vozili jsme asi dva měsíce, pak si zvykl na záchod a tak jsem ho jen vysadila a držela..nočník není nic velkého..nevím proč bys ho nemohla brát na návštěvy sebou.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step