Dvouletý bere slipky jako plenky :-(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bere slipky jako plenky :-(
Já už si s tím naším klukem nevím rady. Jsou mu přesně dva roky. Půl roku si střídavě říká že se pokakal do plínky, tak jsme to zkoušeli bez ní. Bez výsledku. Lítá nahatý a dělá bobky všude, oznámí jak se mu zachce, spíše sporadicky
. Předevčírem jsem mu sebrala plínku úplně, že už nemááme, že bude mít nový slipečky a čurat budeme na nočník. Všechno odsouhlasí, ale vesele si do nich čůrá i kaká, z toho si za ty tři dny řekl jednou že se počůral. Už došel tak daleko, že je mu to úplně fuk a vykaká se do slipků, tak mu říkám, ty jsi se pokakal a on na mě pooojď pebalit
. Tím mě teda vzal vítr z plachet
. Na nočníku ani na záchodě sedět nevydrží. Sedí max dvě sekundy a už vstává jestli tam něco je. Mám vydržet nebo nasadit znovu plinku??? Děkujiiii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Souhlasím s názorem výše. Naše dcera byla bez plen od 2,5 let až když sama k tomu dozrála.
- Citovat
- Upravit
My sme nášho odplienkovávali pol roka. Začali sme na začiatku leta, mal 2a pol roka, dovtedy absolútne žiadny úspech aj keď pokusy boli. Stále, stále sa pocikával a pokakával do slipov, trvalo to až do jeho 3. narodenín, viac-menej neúspešne. Až cez sviatky to nejako pochopil, potom v januári nastúpil do škôlky, mal len dve nehody, hneď sme vzali plienku aj na noc a konečne sa zdá, že to chápe. Boli sme z toho fakt už na nervy, ako je šikovný na iné veci, tak s cikaním to vôbec nevedel pochopiť. Ale vidím na ňom, že potreboval do toho dozrieť, predtým to ten jeho mozog proste nespracovával.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2 roky není nic hrozného. Plenku bych ještě nechala a zkoušela dávat na nočník průběžně, hlavně hned po spaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tomesaa vždyt on neví o co jde, mozek si ještě nespojil chci čůrat musim vydržet. Momentálně hlásí až při akci což je pozdě. Tohle je trápení a dokud mozek si nespojí chci čůrat musim na nočník, záchod tak se dál neposune ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, tak jste mě překecali, jdu mu nasadit plínu
. Moc všem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tomesaa píše:
Já už si s tím naším klukem nevím rady. Jsou mu přesně dva roky. Půl roku si střídavě říká že se pokakal do plínky, tak jsme to zkoušeli bez ní. Bez výsledku. Lítá nahatý a dělá bobky všude, oznámí jak se mu zachce, spíše sporadicky. Předevčírem jsem mu sebrala plínku úplně, že už nemááme, že bude mít nový slipečky a čurat budeme na nočník. Všechno odsouhlasí, ale vesele si do nich čůrá i kaká, z toho si za ty tři dny řekl jednou že se počůral. Už došel tak daleko, že je mu to úplně fuk a vykaká se do slipků, tak mu říkám, ty jsi se pokakal a on na mě pooojď pebalit
. Tím mě teda vzal vítr z plachet
. Na nočníku ani na záchodě sedět nevydrží. Sedí max dvě sekundy a už vstává jestli tam něco je. Mám vydržet nebo nasadit znovu plinku??? Děkujiiii
Podle tohoto není na plenky dozrálý, takže se nediv, že ti kadí a čůrá, kde chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlas s holkama, dala bych plenu. Absolutně neví, co dělá. Tohle fakt na odplenování není. Vlastně ani moc nechápu to, proč jsi mu ji brala. Hlášení, že má v pleně plno, je jen první fáze k úspěšnému odplenování (ty fáze jsou tři). Pleny jsem brala až v době, kdy děti dokázaly zadržet a udržet vyměšování delší dobu a tudíž nečůraly, kudy chodily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jeste neni jeho cas. Ale mohla by jsi zkusit ho nechat behat nahatyho. Nas tak zacinal. Kdyz byl nahaty, tak si na nocnik dosel, ale kdyz mel nejake kalhoty, tak to do nich poustel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit