Dvouletý bere slipky jako plenky :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8147
3.2.16 18:26

Asi jeste neni jeho cas. Ale mohla by jsi zkusit ho nechat behat nahatyho. Nas tak zacinal. Kdyz byl nahaty, tak si na nocnik dosel, ale kdyz mel nejake kalhoty, tak to do nich poustel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
3.2.16 18:33
@tomesaa píše:
Ok, tak jste mě překecali, jdu mu nasadit plínu :-D. Moc všem děkuji :-)

Vrať, je ještě malý. Abych tě uklidnila… Syn všechny pokusy naprosto ignoroval, přestala jsem to řešit a podařilo se to 14 dní před nástupem do školky. Daly se mu slipy, ukázal se mu záchod a nebyla jediná nehoda. Sice jsme utratili za pleny víc než jiní, ale to se stává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.2.16 19:04

Koupila bych tak tři balíky plen, dávala, jak jste zvyklí a prostě dokud plínky nedojdou, zakaž si na to myslet, pokud si syn nezačne říkat sám. Jinak se ti bude točit vše kolem odplínkování a zmagoříš :) Až spotřebujete ty tři balíky, zkus znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.2.16 08:00

Tak jsem mu plínku vrátila a dnes hned po ránu mi říká kakaa, tak jsme letěli na nočník. V zadku asi centimetrový hovínko utnutý v zárodku :-D. Posadil se na nočník a abych ho tam udržela dostal knížku a najednou hovínko v nočníku a on se ho bál a hlásí mi že boojííí :-D. Tak jsem zvědavá co bude příště :-D. Dcerka v jeho věku už byla bez plen a to nepatří k nejrychlejší a nejbystřejším dětem. Holt chlap noo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
4.2.16 08:07

No vidis.. Vsak on si na to prijde :) @tomesaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie