Účes podkova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
7.6.20 12:10

Tak řeknu, ať udělá velký sklon? Vzadu hodně krátký a vepředu dlouhý, ať to jde dát do culíku a ten obrázek. Pochopí to? Nebo je to třeba hodně těžký účes? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
7.6.20 12:11

Na ženský jsem nasla akorát toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
7.6.20 12:13
@Bubla Bůčková píše:
Tak řeknu, ať udělá velký sklon? Vzadu hodně krátký a vepředu dlouhý, ať to jde dát do culíku a ten obrázek. Pochopí to? Nebo je to třeba hodně těžký účes? :think:

Si myslim, že úplně normální mikado, ne? Prostě mikado a vzadu si to sepnes, ja jsem na tohle nikdy necilila, ale kdyz jsem to měla kratší tak mi tam takhle ty vlasy taky couhaly.. Nebo to teď maj ženský často i vyholeny klidně dlouhý vlasy, ale kdyz to da do culiku tam spodek vyholenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.20 12:15

To je skvělá fotka! Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
7.6.20 12:18

Nechápu, zda chce spodkovu nebo ten zadek vyholit. Nechceš něco z tohoto: http://fixaphonedayton.com/…esy-pro-eny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.20 12:21

@řeřicha děkuju. Vyholit ne, chci aby mi ty vlasy čouhaly, trčely za ušima /pod ušima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.6.20 12:23

Tak záleží jak to mas dlouhy, muzes mit podkovu s prednima vlasama na ramena, nebo pod usi :mrgreen: prostě najdi šikovnou kadernici, ukaz ji co chces, zalezi teda na kvalite vlasů, ale pokud kadeřnice přemýšlí předtím než něco ustrihne, tak se k tomuhle musi dopracovat. Kdyz to jde na chlapa, musi to jit i na zenskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.6.20 12:23
@Bubla Bůčková píše:
Tak řeknu, ať udělá velký sklon? Vzadu hodně krátký a vepředu dlouhý, ať to jde dát do culíku a ten obrázek. Pochopí to? Nebo je to třeba hodně těžký účes? :think:

Nevím, jak klasické mikádo, ale ten bob docela těžký je. Spousta kadeřnic si na něj troufne, protože vypadá jednoduše a pak to zmastí. Sklon si můžeš zvolit, jaký chceš, já ho mám taky prudší, ale zase pozor, ono to na vršku hlavy dělá trochu objem a kdybys to měla hodně ostré, tak to vypadaá jak bambule. To by kadeřnice měla odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.20 12:25

Já to budu ale nosit jenom v tom culíku. Něco jako tady si představte. Tu horní část bych neměla za ušima, ale vzadu v culíku a za ušima by mi to takhle vlalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.20 12:27
@Kriss Tina píše:
Tak záleží jak to mas dlouhy, muzes mit podkovu s prednima vlasama na ramena, nebo pod usi :mrgreen: prostě najdi šikovnou kadernici, ukaz ji co chces, zalezi teda na kvalite vlasů, ale pokud kadeřnice přemýšlí předtím než něco ustrihne, tak se k tomuhle musi dopracovat. Kdyz to jde na chlapa, musi to jit i na zenskou :mrgreen:
Žádná kadeřnice nikdy nepřemýšlela a nikdy mi nic neporadila. Myslím, že tak u deseti jsem byla. Mám teď rovné vlasy pod ramena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.20 12:31

Tohle bude jistota, asi mi střihne takový mikado a udělá ten culík a třeba zkusíme upravit tu spodní délku, nebo se na to vyprdneme. Ještě teda musím říct, že když mě minule stříhala 20 cm všechno rovné, tak jsem měla takovej culícek (ze všech vlasů) jako stetku na holení, strapec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.20 12:36

Moje vlasy vypadají cca takto po umytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
7.6.20 12:38

Ona správná kadeřnice by ti měla poradit co ti jde udělat s vlasy. Protože já mám jemný a ač jsem si myslela, že jich mám málo (z toho mě vyvedla moje kadeřnice), tak kde co nemůžu mít, protože mně to nedrží :,( takže mám prostě délku tak, ať můžu mít v gumičce. Doma nosím skřipec. Já totiž nesnáším, když se potím, tka vlasy na krku. A v létě jsem z toho úplně na nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.6.20 12:53

No jako není to na co se ptáš, ale pokud chceš na hlavu „kuře“, tak bych prostě hledala kadeřníka a kadeřnici, co ti to ostříhá :-D A aby to vypadalo dobře i bez toho, aby si strávila hodinu v koupelně, tak potřebuješ někoho, kdo fakt umí stříhat.

jinak u toho mikáda záleží na délce a pokud zadáš kadeřníkovi zadání- udělejte to tak dlouhé, aby to šlo sepnout do culíku - alepsoň většina vlasů a především ty vepředu, tak to musí být schopný ostříhat.

Pokud stříá tak nějak jak to vyjde, tak bych takovému člověku za to úplně neplatila. Jinak pokud chceš to co je na té fotce, tak googluj podholené mikádo, nebo ještě lépe undercut bob/ undercut long bob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
7.6.20 12:58

A proc si prejes takto hrozny uces a jeste ho prznit culikem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie