Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla Bůčková píše:
Moje vlasy vypadají cca takto po umytí.
Ale na ty podkovy to chce spis jemnejsi rovné vlasy jinak budes nonstop zehlit. Ja si to kdysy taky tak ostrihala a mam taky vlasy jak tak zrzava paní na obrazku a pak sem mela na hlavě kybl a nedej boze chytnout nekde venku déšť, to ani destnik nepomohl ![]()
Asi je blbost te odhovarat…presto : jsou ucesy, ktere si muze dovolit jenom malokto, protoze zakonite uberaji z puvabu, at je zena jakkoli krasna. Kure a samurajsky culik jsou presne ucesy, ktere bych mooooc zvazovala… ![]()
@Bubla Bůčková koukni naYoutube na Mounir hair s.
Jinak dcera ma a culcek ďelame
@zudina píše:
A proc si prejes takto hrozny uces a jeste ho prznit culikem?
Už jsem rezignovala a nosím jen culík. Tohle mi přijde alespoň jako účes, když tam dole koukají vlasy. Rozpuštěné bych to mít nemohla respektive bych žehlila a používala sponky, ale to můžu i teď.
@Bubla Bůčková píše:
Už jsem rezignovala a nosím jen culík. Tohle mi přijde alespoň jako účes, když tam dole koukají vlasy. Rozpuštěné bych to mít nemohla respektive bych žehlila a používala sponky, ale to můžu i teď.
Jo tak. Podle me to sikovna kadernice musi zvladnout, kdyz ji to vysvetlis. Asi bych vyhledala nejaky lepsi salon
@Bubla Bůčková píše:řekni, že chceš prostříhané mikádo a protenčené, pokud máš hrubé vlasy…