Účes podkova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37142
7.6.20 13:04
@Bubla Bůčková píše:
Moje vlasy vypadají cca takto po umytí.

Ale na ty podkovy to chce spis jemnejsi rovné vlasy jinak budes nonstop zehlit. Ja si to kdysy taky tak ostrihala a mam taky vlasy jak tak zrzava paní na obrazku a pak sem mela na hlavě kybl a nedej boze chytnout nekde venku déšť, to ani destnik nepomohl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.6.20 13:04

Ukaž ji fotku…

• Citovat
  • Upravit
My Melody
7.6.20 13:06

@Bubla Bůčková

Asi je blbost te odhovarat…presto : jsou ucesy, ktere si muze dovolit jenom malokto, protoze zakonite uberaji z puvabu, at je zena jakkoli krasna. Kure a samurajsky culik jsou presne ucesy, ktere bych mooooc zvazovala… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19388
7.6.20 13:12

@Bubla Bůčková koukni naYoutube na Mounir hair s.
Jinak dcera ma a culcek ďelame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.20 14:16
@zudina píše:
A proc si prejes takto hrozny uces a jeste ho prznit culikem? :think:

Už jsem rezignovala a nosím jen culík. Tohle mi přijde alespoň jako účes, když tam dole koukají vlasy. Rozpuštěné bych to mít nemohla respektive bych žehlila a používala sponky, ale to můžu i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
7.6.20 18:05
@Bubla Bůčková píše:
Už jsem rezignovala a nosím jen culík. Tohle mi přijde alespoň jako účes, když tam dole koukají vlasy. Rozpuštěné bych to mít nemohla respektive bych žehlila a používala sponky, ale to můžu i teď.

Jo tak. Podle me to sikovna kadernice musi zvladnout, kdyz ji to vysvetlis. Asi bych vyhledala nejaky lepsi salon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
7.6.20 18:53
@Bubla Bůčková píše:
řekni, že chceš prostříhané mikádo a protenčené, pokud máš hrubé vlasy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová