Máte někdo podobný účes?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
23.8.19 12:53
@TRG píše: :mrgreen: Já doufala, že nejsem jediná, komu to hned blesklo hlavou. Zakladatelka začne mít potřebu hovořit s nadřízenými a manažery.

Jo a tuhle si dala wrong meme :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61010
23.8.19 14:04
@Agáta 84 píše:
@mackA159 Já nosila přesně takový několik let a mam vlasy hodně husté. Denně jsem myla a foukala přes velký kulatý kartáč, aby to vypadalo hezky. Jinak to není ono..

Vidis a ja mam zas zkušenost, ze jak je to vzadu takhle kratky a jeste treba sestrihany tak ten bob takhle drzi uplne sam bez jakéhokoliv foukani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5382
23.8.19 14:19
@Bubla Bůčková píše:
Jo a tuhle si dala wrong meme :jazyk: :mrgreen:

JÁ VIM! JÁ TO NAHRÁLA A PAK MI TO DOŠLO! Ale byla jsem líná to opravovat… Je to první, co vyjede, když jsem do googlu dala awkward meme… 8) Hledala jsem něco narychlo. Máš velké významné plus za to, že jsi mě vyhmátla. A zakladatel ještě větší mínus, že si toho nevšiml, frajírek vtipnej… Holt se to „that would be great“ meme už nepoužívá. Ale stejně, to mě neomlouvá. Prostě trapas. :mrgreen:

Omlouvám se za OT. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.8.19 14:22
@a12 píše:
Vidis a ja mam zas zkušenost, ze jak je to vzadu takhle kratky a jeste treba sestrihany tak ten bob takhle drzi uplne sam bez jakéhokoliv foukani

To drží, když je to dobře ostříhané, ale mě se vpředu ty vlasy stáčely k jedné straně. Takže jedna strana pěkně dovnitř a druhá ven :lol:
Ale moje mamka má teď něco hodně podobného a vůbec fén nepoužívá, nechá jen volně uschnout a vypadá to super.
Myslím, že když je kvalitní střih, tak je tento účes skoro bezúdržbový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.8.19 14:53
@TRG píše:
JÁ VIM! JÁ TO NAHRÁLA A PAK MI TO DOŠLO! Ale byla jsem líná to opravovat… Je to první, co vyjede, když jsem do googlu dala awkward meme… 8) Hledala jsem něco narychlo. Máš velké významné plus za to, že jsi mě vyhmátla. A zakladatel ještě větší mínus, že si toho nevšiml, frajírek vtipnej… Holt se to „that would be great“ meme už nepoužívá. Ale stejně, to mě neomlouvá. Prostě trapas. :mrgreen:Omlouvám se za OT. :andel:

Na něj by šel Tony Stark s očima v sloup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5382
23.8.19 15:48
@Bubla Bůčková píše:
Na něj by šel Tony Stark s očima v sloup :lol:

Aj, pravda! Mě ještě napadla ta blonďatá holčička s nechápavým výrazem v autě (side eyeing Chloe to je, jsem to teď vygooglila), ale ten Tony Stark je lepší. Fakt tragéd, pan zakladatel. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová