Máte někdo podobný účes?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mackA159
23.8.19 09:54

Účes prosim

Ahojte, nemáte někdo takovýhle účes? Vlasy mi nerostou, mám je momentálně po lopatky. Hnědé. Mam 160 cm, 50kg, a jsem těhotná :mrgreen:. Vlasy mi šíleně padají, vím že to je hormonama, a že bude hur. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41034
23.8.19 09:58

@mackA159 jen jak na to koukám tak mě napadá, že to bude chtít každodenní údržbu s foukáním, aby to takto vypadalo a to pro padající a už tak namáhané vlasy není úplně košér………..chtělo by jim to spíš ulehčit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
23.8.19 10:02
@Keyllah píše:
@mackA159 jen jak na to koukám tak mě napadá, že to bude chtít každodenní údržbu s foukáním, aby to takto vypadalo a to pro padající a už tak namáhané vlasy není úplně košér………..chtělo by jim to spíš ulehčit :think:

Tak zalezi jestli to chce nosit přímo takhle, nebo ji jde o ten střih.. Ja nosila roky podkovu podobny dylky, pak nějak nebyl čas chodit ke kadernici :mrgreen: furt jsem to oddalovala az jsem mela vlasy pod lopatky a pomalu se zas vracim k tomu kratšímu strihu.. Vlasy si zehlim, nijak nefoukam a u takovýho strihu to je vyzehleny za par minut.. A vypada to celkem dobre ikdyz to trochu preroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.8.19 10:03

Karen :lol: jo hezky to je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.8.19 10:25

Je to moc pekny, ale bude to chtit trochu pece aby to bylo takhle pekny porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
23.8.19 10:31

Trochu se bojím abych nevypadala jak de.il.. :mrgreen: mám delsi nos, úzký tvar obličeje…jsem celkové malinká, drobná.. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.19 10:43

@mackA159

Ten uces sam o sobe spatny neni ale ve vedlejsim vlakne place jina uzivatelka, ktere neco podobneho kadernice dost zpackala.

Ja bych se bala, ze mi to moc prostriha a na hlave mi zbyde par cancouru. Ja kdyz po porodu opelichala, tak jsem taky musela zkracovat, ale žádala jsem „tupy“ strih, ty se lip udrzuji, a kdyz se ti to nebude libit, prostrihat se to da dodatecne vzdycky.

• Citovat
  • Upravit
186
23.8.19 10:53

Tupym strihem jsem myslela neco takoveho. V te terminologii se nevyznam, proste aby v hednom prameni nebyly po zasahu efilackami ruzne dlouhe vlasy, to se fakt (mne osobne) blbe udrzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
23.8.19 11:02

Mela jsem neco hodne podobneho, taky po porodu, bylo to skvely, rano jsem umyla a sla, zadna udrzba. Ja mam stejne vlasy co libovolne udrzbe odolavaji, nejlip vypadaji kdyz jsou ledabyle uschly na vzduchu, cesu vicemene jen prsty a hrebenem/kartacem jen tak jednou tydne. Postupne mi to odrostlo az do dlouhych a porad to bylo pekny :) nemela jsem na tom klasicky melir a la zebra, jen jsem mela prosvetleny na koncich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
23.8.19 11:17

@mackA159 dívala jsem se ti na profil odkud jsi. Bohužel dost z ruky. Znám salon na Moravě ve Slušovicích, kde by tě jisto jistě takto ostrihaly. Mají tam takových podobných hotových účesů plno. Jedná se o salon Šarm. Mrkni na FB. Už jen kvůli inspiraci. Mně se třeba už tohle nelíbí. Evokuje mi to kachní zadek. Trošku jinak a s citem a je to super účes snad pro každou, je to zase v módě. Pokud jsi malá, drobná, vůbec se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5378
23.8.19 11:21
@Bubla Bůčková píše:
Karen :lol: jo hezky to je :mavam:
:mrgreen: Já doufala, že nejsem jediná, komu to hned blesklo hlavou. Zakladatelka začne mít potřebu hovořit s nadřízenými a manažery.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5378
23.8.19 11:24

@mackA159 Zakladatelko, jdi spíš za dobrou kadeřnicí a nech si poradit jednoduchý bezúdržbový účes. Tohle si ráno složitě načechráš, pak se opřeš, lehneš si a můžeš čechrat znovu. Na barvu, laky, tužidla nebo vosky bych se v těhotenství taky vyprdla, i když v tom nějaké echt zlo fakt nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.8.19 11:50

@mackA159 je to moc krásný účes…Jinak máte pravdu po porodu bude ještě hůř co se týče padání..Já bych ocenila delší co stáhnete do culiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
23.8.19 11:57

To je divne behem tehotenstvi obvykle vlasy nepadaji, me teda nespadl ani vlas skoro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.8.19 12:39

@mackA159 Já nosila přesně takový několik let a mam vlasy hodně husté. Denně jsem myla a foukala přes velký kulatý kartáč, aby to vypadalo hezky. Jinak to není ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová