Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mackA159 jen jak na to koukám tak mě napadá, že to bude chtít každodenní údržbu s foukáním, aby to takto vypadalo a to pro padající a už tak namáhané vlasy není úplně košér………..chtělo by jim to spíš ulehčit ![]()
@Keyllah píše:
@mackA159 jen jak na to koukám tak mě napadá, že to bude chtít každodenní údržbu s foukáním, aby to takto vypadalo a to pro padající a už tak namáhané vlasy není úplně košér………..chtělo by jim to spíš ulehčit
Tak zalezi jestli to chce nosit přímo takhle, nebo ji jde o ten střih.. Ja nosila roky podkovu podobny dylky, pak nějak nebyl čas chodit ke kadernici
furt jsem to oddalovala az jsem mela vlasy pod lopatky a pomalu se zas vracim k tomu kratšímu strihu.. Vlasy si zehlim, nijak nefoukam a u takovýho strihu to je vyzehleny za par minut.. A vypada to celkem dobre ikdyz to trochu preroste
Je to moc pekny, ale bude to chtit trochu pece aby to bylo takhle pekny porad..
Trochu se bojím abych nevypadala jak de.il..
mám delsi nos, úzký tvar obličeje…jsem celkové malinká, drobná.. ![]()
Ten uces sam o sobe spatny neni ale ve vedlejsim vlakne place jina uzivatelka, ktere neco podobneho kadernice dost zpackala.
Ja bych se bala, ze mi to moc prostriha a na hlave mi zbyde par cancouru. Ja kdyz po porodu opelichala, tak jsem taky musela zkracovat, ale žádala jsem „tupy“ strih, ty se lip udrzuji, a kdyz se ti to nebude libit, prostrihat se to da dodatecne vzdycky.
Tupym strihem jsem myslela neco takoveho. V te terminologii se nevyznam, proste aby v hednom prameni nebyly po zasahu efilackami ruzne dlouhe vlasy, to se fakt (mne osobne) blbe udrzuje.
Mela jsem neco hodne podobneho, taky po porodu, bylo to skvely, rano jsem umyla a sla, zadna udrzba. Ja mam stejne vlasy co libovolne udrzbe odolavaji, nejlip vypadaji kdyz jsou ledabyle uschly na vzduchu, cesu vicemene jen prsty a hrebenem/kartacem jen tak jednou tydne. Postupne mi to odrostlo az do dlouhych a porad to bylo pekny
nemela jsem na tom klasicky melir a la zebra, jen jsem mela prosvetleny na koncich.
@mackA159 dívala jsem se ti na profil odkud jsi. Bohužel dost z ruky. Znám salon na Moravě ve Slušovicích, kde by tě jisto jistě takto ostrihaly. Mají tam takových podobných hotových účesů plno. Jedná se o salon Šarm. Mrkni na FB. Už jen kvůli inspiraci. Mně se třeba už tohle nelíbí. Evokuje mi to kachní zadek. Trošku jinak a s citem a je to super účes snad pro každou, je to zase v módě. Pokud jsi malá, drobná, vůbec se neboj.
@Bubla Bůčková píše:
Karenjo hezky to je
@mackA159 Zakladatelko, jdi spíš za dobrou kadeřnicí a nech si poradit jednoduchý bezúdržbový účes. Tohle si ráno složitě načechráš, pak se opřeš, lehneš si a můžeš čechrat znovu. Na barvu, laky, tužidla nebo vosky bych se v těhotenství taky vyprdla, i když v tom nějaké echt zlo fakt nevidím.
@mackA159 je to moc krásný účes…Jinak máte pravdu po porodu bude ještě hůř co se týče padání..Já bych ocenila delší co stáhnete do culiku
To je divne behem tehotenstvi obvykle vlasy nepadaji, me teda nespadl ani vlas skoro
@mackA159 Já nosila přesně takový několik let a mam vlasy hodně husté. Denně jsem myla a foukala přes velký kulatý kartáč, aby to vypadalo hezky. Jinak to není ono..
Ahojte, nemáte někdo takovýhle účes? Vlasy mi nerostou, mám je momentálně po lopatky. Hnědé. Mam 160 cm, 50kg, a jsem těhotná
. Vlasy mi šíleně padají, vím že to je hormonama, a že bude hur.