Účet a exekuce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.7.13 14:58

A pokud tam mám cca těch 150 000kč a potřebuji vybrat nebo převést 80 000kč, půjde mi to nebo ne při tom dluhu na500kč? a když to zaplatím, za jak dlouho mi účet odblokuji?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.13 12:30

Ahoj Maminky :),
potřebovala bych poradit 8)
Jsem na mateřské, měsíčně beru snížených 4 300,–.
Mám hodně dluhů a exekucí a nemám je z čeho zaplatit, nemám si od koho půjčit a ani si nikde nemůžu půjčit.
Co musím splňovat, abych mohla vyhlásit OSOBNÍ BANKROT?
Snížená mateřská na to prý nestačí.
Ale co ano jsem se ještě pořád nedozvěděla :nevim:
Předem děkuji za rady! ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
50
10.3.15 12:56

Ahoj holky, chtěla bych se taky zeptat jestli může exekutor zablokovat účet někomu jinému? Nyní jsem na mateřské a z práce mi mají vyplatit dovolenou. Jenže mi hrozí exekuce a nechci o tu dovolenou přijít tak mám možnost si ji poslat na mamčin účet. Ale bojím se aby ji ho pak někdy nezablokli.Nebo nevim jestli posílají z práce i složenky? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.15 09:11

Ahoj, chtěla bych poprosit, můj bratr má exekuci, strhávají mu cca 10.000 z platu, nechávají mu jen nezabavitelné minimum, jenže výplata mu chodí na účet a exekutor obstavil i účet, takže v podstatě mu sebere polovinu platu a tu druhou polovinu má zablokovanou na účtu, už je to třetí výplata a s exekutorem není řeč V práci připadá v úvahu jen výplata na účet, když nahlásí můj a ta výplata, to nezabavitelné minimum, bude chodit ke mně na účet, skutečně mi nemůže exekutor ten účet zablokovat? To bychom byli v pytli všichni. Děkuji za každou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
5548
27.8.15 10:45
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poprosit, můj bratr má exekuci, strhávají mu cca 10.000 z platu, nechávají mu jen nezabavitelné minimum, jenže výplata mu chodí na účet a exekutor obstavil i účet, takže v podstatě mu sebere polovinu platu a tu druhou polovinu má zablokovanou na účtu, už je to třetí výplata a s exekutorem není řeč V práci připadá v úvahu jen výplata na účet, když nahlásí můj a ta výplata, to nezabavitelné minimum, bude chodit ke mně na účet, skutečně mi nemůže exekutor ten účet zablokovat? To bychom byli v pytli všichni. Děkuji za každou odpověď.

Ne exekutor zatim na cizi ucet nemuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.8.15 11:48

Nechápu proč si ty peníze nezačal posílat na jiný účet už po první výplatě, to mi fakt hlava nebere 8o 8o… Jinak Tobě účet určitě nezablokuje, musela bys být dlužníkem nebo manželkou dlužníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.5.18 14:24

Ahoj, tak tohle moc nechápu. Máš 150 000 Kč a bojíš se, že Ti obstaví účet kvůli pětistovce? Proč ji nezaplatíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel