Ucho a otobacid!!

629
2.7.09 09:01

Ucho a otobacid!!

Po 3 týdnech malou5 let bolí zase ucho…pomoc. už se fakt zcvoknu
To jsem si jen ulevila teď poprosím o radu, máme doma již od minula otobacid, samozřejmě byl otevřený protože jsem ho používala. No a teď v noci jsem jí ho kápla znovu ale pak jsem zjistila na obalu že se může používat jen 10 dní po otevření..snad jsem jí tím nějak neublížila? A on je otevřený již 3 týdny
ODPOVĚDĚT | UPRAVIT PŘÍSPĚVEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
2.7.09 09:06

Mělas ho v lednici? Mně orl dr. řekl, že to můžu mít jak dlouho chci v lednici (otevřený). Taky na uši dost trpíme. Mně posledně pomohlo až nakapání Citrovitalu na smotek buničiny vložené do ucha. Někomu zabírá cibule, česnek, Audiron, homeopatika, gel z Aloe, šťáva z netřesku, vodka, moč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.7.09 09:06

Pokud byl v ledničce tak to nevadí. Doma mám šuplík na všechny dětské sirupy a kapičky. Krom atb. :D a pamykoinu si vše nechávám, a pak konzultuji s doktorkou, zda to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.7.09 09:18

jojo byl celou dobu v lednici, jen mě šokoval tak leták kde píšou do 10 dní tak díky za rady. Když jí to dnes bolet již nebude myslíte že mám jít i tak k lékařce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
2.7.09 09:23

Pokud to rozeženete, asi bych tam nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.7.09 10:08

Tak jsem holky volala doktorce..říkala že jí ho můžu dát…měly jste pravdu :D , mám prý kapat dva dny a pokud by byly další problémy tak přímo na ušní. Ale prý ji mám dávat nurofen a také 3× denně půlku dithiadenu…to je divné ne?
Bere už zodac každé ráno 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.7.09 12:05

Otobacid máme v lékárniče taky - naštěstí není poslední dobou potřeba. Naposledy měla zánět středouší babička :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
2.7.09 14:24

Lajlo , já mám bohužel tuzkušenost, že v momentě, kdy syn oznámil bolest v uchu, jeli jsme k ORL a krom jednoho případu to bylo vždycky na píchání . Tím tě rozhodně NECHCI strašit, jen bych radši na kontrolu zašla.
Nurofen nám byl doporučen při rozkapávání otobacidem taky, má mít protizánětlivé účinky.
Přeju, ať bolavé ucho přejde! (pro mě je to po několika zánětech u syna noční můra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.7.09 16:03

Malý má zánět středního ucha právě teď. Už hodně plakal, tak jsem ho v pondělí naložila odpoledne do auta, ale už dostal Augmentin. Nadšená nejsem, ale co nadělám. Píchat ještě nepotřeboval. Otobacid, ale zabírá. Rozhodně ho nevyhazuj :) Já ho doma nemám, tak si ho musím nechat napsat. Ouško už nás nebolo víc než dva roky. Úplně jsem na něj zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
2.7.09 20:47

Lajlo, doporučuju zajet na ušní pro kontrolu KAŽDOPÁDNĚ. Právě se nám stalo něco podobného - v neděli bolelo ucho, rozkapali jsme otobacidem, v pondělí jsme naklusali k doktorce. Ta řekla, že zánět tam není, ale že máme ještě kapat, že je to „načatý“. No a dneska naklušeme k doktorce s pocitem, že jsme úplně zdravý a ouha, v uchu zánět, píchání, odsávání, antibiotika. Ten otobacid prý zánět rozežene, ale pokud se to nepodaří, tak naopak zakrývá příznaky, jako je bolest.
Takže doporučuju raději zkontrolovat.

Ať jste zdravý !

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
3.7.09 08:55

ahojky my mely první zánet ucha v10 mes, píchaly to, boužel mela v nem i zlatého stafiloka s MRSA aktivním, celá rodina a známí byly na sterech my v izolaci, ucho mela ješte pak 3× ,kapalo se taky octobacit, taky byl v lednici,,,,malá dostala očkování prevenarem..a máme klid, ucho už nemela tuk tuk..takže také bych zašla na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.12.13 17:13

Holky jak často jste kapali otobacid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.12.13 17:13

Holky jak často jste kapali otobacid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.3.15 10:31

Zdravim, stalo se vam nekdy, ze by kůže na boltci po uzivani Otobacidu popraskala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
25.12.16 17:55

Jsou teploty po píchání normální? Tříleté dnes ráno pohotovost a píchání ouška, má od čtvrtka rýmu a bolest ouška a píchání poprvé. Teplota chvilku ok chvilku vyletí nahoru. Na oušku může ležet, vytéká z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí